Отговори
# 345
  • София
Тая тема много ожесточена стана нещо Joy Не знам, Нарци, защо така лично се прие тая твоя връзка, аз пък се надявам, да имаш късмет и да ти се получат нещата Blush

# 346
Аз предлагам да пуснем една тема за булчинската рокля на Нарци, ако мъжът още не сме го изплашили достатъчно Joy
Да ви кажа, че изплашихте всеки един мъж, който чете тая тема.

# 347
Не само мъжете🤣🤣🤣

# 348
На мен ще ми е интересно да се изкаже някоя жена, която са я подсигурявали стабилно е така, без нищо. Току виж ни научи как да си искаме. Защото много жени обясняват да си искаме апартаменти в този форум, ама май не са много тея, на които им купуват 😂

# 349
  • Paris, France
Не съм сигурна какво точно удоволствие може да се получи от секс набързичко, докато мъжът не е хукнал да изкара още пари да ги харчиш, и с децата в другия ъгъл на стаята, понеже няма кой да ги гледа, но като си казала... Толкова за секса с цел материални облаги.

Ужас. Новородените, Нарци, основно спят и се будят само за да сучат. Като се събудят, сменяш пелени, памперс, всичките дрехи ако сте на ЕБХ, кърмиш около 5-15 минути, изправяш на рамото за да се оригне, особено ако връща мляко и го поставяш обратно в кошчето. Докато спи пускаш пералня, готвиш, четеш, правите секс и каквото искате. С времето броят нощни кърмения намалява естествено. С второто бебе е същото, но първото нощем спи. Ако като пораснат, все още се мушкат в леглото ви имате 3 опции:

1. Оставяте ги да спят във вашето легло, но изчезвате до банята, дивана в хола, кухненския плот или банята за секс, измивате се, обличате се и се връщате да спите при тях. Така правехме ние. Препоръчвам банята, че се заключва и лесно се мие. 🌞 За 5 години дете се е събудило и ни е потърсило два пъти.

2. Местите ги в техните легла по стаите им и като заспят си действате във вашето. Едното ни дете се будеше, обаче и пристигаше обратно. Понякога и другото.

3. Приспивате ги в стаите им и ако дойдат ги връщате обратно. Трябва да сте строги. Така правели свекърите. Ние не искахме да ги стресираме.

Ако на почивка на остров Мавриций или друга далечна цигания спите в една стая, те ще си имат легла. На ново място, след плаж, танци, анимация обикновено заспиват като заклани. Майка ми ме научи да надувам климатика ако е горещо и така наистина заспиват по-бързо. Настройваш на 16° още докато не сте се прибрали и държиш докато заспят + 30мин. После както искате. Те си спят в леглата, вие под чаршафите действате. Ама е на Мавриций или Мадагаскар, ей 💃🥳. След 15 или 20 часов полет с деца, през който едното е спало непробудно, а другото никак, ще сте като утрепани, защото това дете, дето е спало ще иска да излиза, а другото ще е леш. Идеалното е с баби, ама нашите не искаха Мавриций. Туряте чаветата в стаята на бабата и си сексите и си излизате. Може да обясните на бабата, че няма места във вашия полупразен хотел и затова сте и взели апартамент или стая в друг хотел, който е на другия край на острова или на съседно островче. По-добре стая. По-лесно се хващат деца в стая, отколкото когато трябва да ги гониш из апартамент. А, щях да забравя - децата трябва да са на партера, че ако тръгнат да скачат от прозореца, поне лесно да ги събереш, а и да не се утрепят.  

Problem solved.

Какво те прихвана на тема пари баш когато мъж харчи по тебе?

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 15:13 от Nevena Virolan

# 350
  • Наблизо
Карма,тъй като аз го казах,ще кажа и какво съм имала предвид.
Не говоря за зестра,камили и т.н. ама нали уж хипотетично мъжът иска дете,ама не иска да се жени.Тогава да подсигури ,при раждането на детето,това което жената би била ощетена при евентуално фръцкане на мъжа.Щом иска дете.
Иначе да се жени.Особено в ситуацията на Гал.
Ако по принцип 40 годишна си търси осеменител и най-важно й в детето и без мъжа има добър стандарт,е друго.

# 351
От една възраст натам мъжете имат повече власт над тези отношения отколкото жените. Особено ако говорим за създаване на поколение и жената е на 35 или нагоре. Трябва да е луд един мъж да ѝ купи на такава апартамент да се съгласи да става майка на децата му, при положение, че има предостатъчно отчаяни да имат дете жени на тази възраст. Че и доста по-млади, всъщност. А и достатъчно не-отчаяни ще се навият да раждат от него, ако ще им купува апартамент, убедена съм. Та в този смисъл, защо да ѝ дава каквото и да било?

Изобщо ако мъжът не е заслепен от любов продължавам да не виждам какво толкова предлага жената, че да се навие един мъж на подобно нещо.

Не разбирам и “иначе да се жени” като някакъв императив, защото може всъщност иначе да я зареже ако е дотам неразумна да си позволи подобни ултиматуми. На тази възраст той не е под някакъв чак такъв стрес да прави скоро бебета като мъж, а тя - по-скоро да.

Изобщо по-честата ситуация е - тя ако иска дете да преглътне липсата на брак, не той ако иска дете да ѝ купува апартамент на нейно име или да се жени 😂😂😂

Иначе изказването ми беше общо, не конкретно към теб, този съвет съм го чела тук многократно Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 15:32 от Анонимен

# 352
  • София
Покрай мен няма такъв мъж, който е женен за профила на авторката. Жените им са образовани и възпитани и далеч от образа на авторката. Дори и да са, не им личи, защото имат още нещо, освен креватни умения. Това е положението.

Ти от къде знаеш какъв е точно профилът на авторката? И тя е образована и с манекенски мерки, доколкото знам.
То бива настояване да натиснеш някого, бива.

# 353
Покрай мен няма такъв мъж, който е женен за профила на авторката. Жените им са образовани и възпитани и далеч от образа на авторката. Дори и да са, не им личи, защото имат още нещо, освен креватни умения. Това е положението.

Ти от къде знаеш какъв е точно профилът на авторката? И тя е образована и с манекенски мерки, доколкото знам.

Много точно и ясно съм написала какво имам в предвид.

# 354
  • София
Не съм разбрала какво имаш "в предвид".
Образована била, смях. Ти си полуграмотна, как изобщо си позволяваш да класифицираш другите, що за наглост

# 355
  • Paris, France
Е, добре си е Нарциса. Тя е с манекенски мерки, има си образование, знае езици. С мъжа са вероятно от един сой, а може и тя да е от малко по-висок или нисък. За брачния пазар е с добри параметри.

Той мъжът може да иска млада и красива, но красивата да не иска брак и деца докато е млада 🤩. Доста мои колеги предлагаха бракове на 20 и 25 годишни като бяха на 35 и 40г и вече имаха пари, коли, къщи, но като видяха, че никоя жена на подобна възраст не иска брак и особено деца се ожениха за връстнички. Защо красива, от сой 25 годишна да се вързва с дете от интересен, но 35 годишен, който има само един апартамент? Нея на Малдиви, Мавриций, Хаваите искат да я водят много мъже, освен родителите и. Ако работи и няма много отпуск, вероятно ще избере да иде да види родителите си, да иде с приятели в Турция или Йордания. Младите жени от сой са осигурени от мама и тате и рядко кълват на неизвестен, по-стар. В Лондон ходеха по купони, смъркаха и се плющеха с боксьори и футболисти за спорта. Сигурно и в Софето е същото.   

Стилът на Нарциса във форума може и да не отразява стилът и в личния и професионален живот. Тук повечето разпускаме. Не бих съдила за човека само по написаното тук.

# 356
  • София
Склонният да подсигури ще е готов на ден едно. даже и Танграта, дето го кастрите във всяка тема завява, че той ще покрива масрафа.
А Танграта дали е казвал коя точно ще подсигури. Едва ли всяка 2ра, с която не иска да подпише брак.
Ако ще правя деца на една жена, аз БИХ сключил брак.
А при раздяла бих искал поне половината или всичките деца да останат с мен. Точно за израстнали деца, бащата е по-важната фигура.

Да бе, на по 50 са.
Съвсем нормална и осъзната възраст, лафа за пръстена и бебетата, закачките, шегите са си в реда на нещата.

Не знам защо приехте темата с такава сериозност.
Как да я приемаме и защо? Петъшна превъзходна?

Според самата авторка в предишни постинги, все никой нормален не я задява, с изключение на някакви квартални беззъби и безработни пиянки (от Люлин).
Не знам какви са тия манекенски мерки, ама то не е само дължина и слаботия в тоя живот. Има си и много други неща, които са оценяни.
По никакъв начин не искам да обидя никого. Само цитирам казано. Но за мен светват бая червени лампи при такова самоописание. И това е ниво далеч под средното.
Откъде и кога се е появил новият кавказки принц нямам идея и съм пропуснал.

Аз също много ще се радвам авторката да си намери някой сериозен, добър и дългосрочен, за да намалее нивото на общия форумен анти-мъжки хейт.

# 357
поне половината деца искал при раздяла...  Joy
големи фантасмагории този уикенд...

# 358
Наистина е забавно, но пък и най-важно е доброто настроение Simple Smile

# 359
Уж на Мавриции щял да я води, а то в Хепи Satisfied За сега той е на аванта, компромисите явно остават за в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт