СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 957
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Аз да кажа какво са сътворили нашите даскалици - оформена оценка за годината, но не и за втория срок, защото чакали първо да напишат оценката от НВО-то и после срочната за 2ри срок... Ако има някой умен да ми обясни що за глупост е това и какъв в смисъла...
Ше припадна!!!
Категорично жената е със седмокласник......мъка е!

Ако е със седмокласник няма право да е проверяващ - конфликт на интереси. Иначе - да, всичко живо е на черешата вече, и учители, и родители Simple Smile

# 691
  • София
Проверяващите от събота не работят, не знам кой ви е казал това, Ganis писа, че и арбитрите са приключили в неделя.
Ясно, че ще е утре, то не остана кога Simple Smile.

Ами не, не са били приключили навсякъде. Още вчера писах, че ще е в сряда. Информацията ми е от възможно най-високо ниво.
От Господ? Joy Няма как някъде да не са приключили, а другаде да са, защото процесът е централизиран, а не по места. Ганис още онзи ден пусна снимка от системата за проверка с надпис - няма повече работи за арбитриране. Ако днес са проверявали до края на деня, просто не виждам как ще ги пуснат утре. Кога ще разсекретяват?

# 692
  • ВАРНА
Разбира се, че утре мон ще публикуват резултатите. Проверяващите вече си знаят дните, в които учениците при желание ще могат да си видят работите.

# 693
То и в Бургас ги знаят. Joy И за десети клас има на същото място.
Запознаването с оценената индивидуална работа на ученика от НВО по БЕЛ, по математика и по чужд език в VII клас може да се осъществи в следните оценителски центрове по график:
1. По български език и литература – ПГЕЕ „К. Фотинов“- Бургас:
• Четвъртък, 29.06.2023  г. – от 9.00 часа до 17.00 часа
• Петък, 30.06.2023 г. – от 9.00 часа до 17.00 часа
2. По математика – СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Бургас:
• Четвъртък, 29.06.2023  г. – от 9.00 часа до 17.00 часа
3. По чужд език – ОУ „Ал. Г. Коджакафалията“– Бургас:

Защо цъкнах точно Бургас? Защото от години са първите, които изнасят статистика. Та реших, че и с тази информация може да са напред.

# 694
  • Някъде на край света
Ако е със седмокласник няма право да е проверяващ - конфликт на интереси. Иначе - да, всичко живо е на черешата вече, и учители, и родители Simple Smile

Аааа, не. Scream Черешите бяха 2021ва. Joy

# 695
Аз да кажа какво са сътворили нашите даскалици - оформена оценка за годината, но не и за втория срок, защото чакали първо да напишат оценката от НВО-то и после срочната за 2ри срок... Ако има някой умен да ми обясни що за глупост е това и какъв в смисъла...
на моето дете има оценки за първи и втори срок 6, годишна няма Joy

# 696
  • София
Кандидат-студентите в ПУ са писали есе на тема "Очакването може да убие и най-силния човек" преди няколко дни. А от МОН се опитват да направят статистика за това твърдение с наше участие Joy

# 697
И аз току що научих, че утре най-рано в 8.30 ч., по-вероятно до 14.00 ч., а ако има някакъв техн.проблем най-късно до 17.30 ч. ще излязат резултатите!

# 698
Е, нали срокът е до края на утрешния ден.
Не разбирам бързането тук, а и навсякъде другаде където го има.
Така или иначе резултатите са ви готови и няма как да бъдат променени.
Малко търпение трябва.
Иначе МОН е отнасяло толкова критики и обиди в седмокласните теми през годините, че да, може би си заслужаваме чакането.
Залагам, че резултатите ще излезят 5 минути преди края на работния утрешен ден. Smiley

# 699
  • Бургас
Ние купихме билети за мюзикъл в Лондон (според интереса на класния- любима група Куин, а мюзикълът е We Will Rock You). Допълнително- ваучер за самолетни билети

Сериозно ли Anguished

# 700
Е, нали срокът е до края на утрешния ден.
Не разбирам бързането тук, а и навсякъде другаде където го има.
Така или иначе резултатите са ви готови и няма как да бъдат променени.
Малко търпение трябва.
Иначе МОН е отнасяло толкова критики и обиди в седмокласните теми през годините, че да, може би си заслужаваме чакането.
Залагам, че резултатите ще излезят 5 минути преди края на работния утрешен ден. Smiley
Ее, защо сега така 😃 аз никога не съм обиждала мон! Просто е липса на добра комуникация , плюс грешни сигнали пт предишни години Simple Smile дано занапред да обявяват конкретна дата.
Сещам се за онзи виц: Мъж чака жена му да роди. Минават два часа, пет часа, чака. Най-накрая се появява сестрата:
- Честито, имате момиче!
- Слава Богу, поне няма да се мъчи като мен 😄

# 701
Аз пък се ядосвам с детето. Иска единствената гимназия в нашия град, ок, тя е добро училище. Но не желае въобще да види разликата между двете паралелки и се е спряла на по-ниско баловата, защото е чула, че и по-нагоре е по-лесно. Аз изгледах програмите от осми до дванадесети клас на всички паралелки, които ще пишем(и на тези, които няма да пишем в града ни и в областния център), тя нищо не желае да погледне. Не искам аз да се налагам, тя не е отличничка, а и си познавам детето, ако иде някъде, където й е много трудно, това няма да я мобилизира, а обратното. Но бих искала поне едно нещо да й е интересно и да го учи с кеф и от там да тръгнем към избора, а такова няма. Чета тук за деца, които сами рефрешват сайта на МОН, въобще моето дете не си го е и помисляло. Иначе в школо остават 6 оценки за оформяне, като тук влизат и математика и бел. Но математиката не е балообразуваща за никоя от паралелките в които ще кандидатства, бел е за някои, но не и за първо и второ желание, така че не ни е фатално. Аз имах много работа днес и през деня въобще не съм проверявала резултати и оценки, чак сега ми остана време.

# 702
Абе срокът е ДО 28-ми? Какво повече искате?
Една година са успели 4 дни по-рано, но тази не са. Има арбитражи, повече деца, прясно правителство...
Какви уточнения искате, какви пояснения? Никой нищо не ви дължи.

Май гаврите на двамата пубери ви изнервиха прекалено много.

# 703
Ее, защо сега така 😃 аз никога не съм обиждала мон! Просто е липса на добра комуникация , плюс грешни сигнали пт предишни години Simple Smile дано занапред да обявяват конкретна дата.
Аз не съм се обръщала никъде лично към Вас.
Каква точно комуникация очаквате (от МОН ?) ? Какви грешни сигнали са идвали? (от МОН?)
Следя изкъсо нещата и не съм попадала на такива!
Защо трябва да обяваяват конкретна дата?
Срокът е до утре! Толкоз!
Лека нощ!

# 704
Някой ни дължи елементарна комуникация. И още доста неща, но ще си ги искаме поетапно.

Общи условия

Активация на акаунт