СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 911
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Проверяващите от събота не работят, не знам кой ви е казал това, Ganis писа, че и арбитрите са приключили в неделя.
Ясно, че ще е утре, то не остана кога Simple Smile.

Ами не, не са били приключили навсякъде. Още вчера писах, че ще е в сряда. Информацията ми е от възможно най-високо ниво.

# 676
Ето, че информацията ми се оказа вярна. Утре до обяд би трябвало да излязат резултатите, ама може и следобяд да е Simple Smile  Забавянето, ако може да се говори за такова,  е заради 10-те хиляди повече набора тази година, до последно днес са работили
https://news.bg/education/blizo-14-000-balgarcheta-ot-nabor-2009 … asnata-staya.html

Набор 2009 не е с 10 000 повече. Родени са 81 000 деца, а само 67 000 са тръгнали на училище.  В София разликата с набор 2008 е около 800 деца. Не е толкова голяма разлика

# 677
  • София
Ето, че информацията ми се оказа вярна. Утре до обяд би трябвало да излязат резултатите, ама може и следобяд да е Simple Smile  Забавянето, ако може да се говори за такова,  е заради 10-те хиляди повече набора тази година, до последно днес са работили проверяващите и арбитражите.

Да предположим, че някъде проверяващите и арбитрите са работили до последно днес.. Как утре ще има резултати тогава? Нали следва разсекретяване на работите....Най-високото ниво, за което говорите, не е май толкова високо.  Wink Да не говорим, че си е заложено до 28-ми. Това, че в дадена година са подранили, не значи, че всяка ще го направят. Просто утре ще има резултати, а арбитрите още от събота и неделя релаксират - с чашка , салатка и коте или пък без..

# 678
  • Пловдив
Две мои колежки са оценители по БЕЛ - вчера са били вече на работа в училище.

В сайта на РУО-Пловдив има новина по отношение запознаването с проверените работи на 10 клас. Не знам дали обаче има вече резултати за тях. Та явно ще си влязат във времето.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 21:07 от tonitabrandtner

# 679
  • София
Да предположим, че някъде проверяващите и арбитрите са работили до последно днес.. Как утре ще има резултати тогава? Нали следва разсекретяване на работите....Най-високото ниво, за което говорите, не е май толкова високо.  Wink Да не говорим, че си е заложено до 28-ми. Това, че в дадена година са подранили, не значи, че всяка ще го направят. Просто утре ще има резултати, а арбитрите още от събота и неделя релаксират, с чашка , салатка и коте или пък без..
[/quote]

Желанието ми не беше да демонстрирам информираност, а че я имам, не се съмнявайте, както и в нивото на информираност. Желая успех на всички кандидат-гимназисти.

# 680
Не мога да си кривя душата и да кажа, че не съм доволна, че резултатите ще излязат утре. Sunglasses
Надявам се поне на няколко паралелки да им се е разминало нагласяването на годишни оценки спрямо резултат от НВО, защото такъв просто още няма.

# 681
Проверяващите от събота не работят, не знам кой ви е казал това, Ganis писа, че и арбитрите са приключили в неделя.
Ясно, че ще е утре, то не остана кога Simple Smile.

Ами не, не са били приключили навсякъде. Още вчера писах, че ще е в сряда. Информацията ми е от възможно най-високо ниво.

Ама колко високо ниво ви е информацията?
Министърът на образованието, министър председателят, президентът или патриархът на БПЦ? Да знаят хората тук все пак.....

# 682
Над 110 000 седмокласници и десетокласници за 2022, над 117 000 тази година. Няколко дни предсрочно излизане на резултатите миналата година. Причините могат да са различни. По-малък брой членове на КЗРИР сега, някой трябва да подготви презентацията с анализите, дори резултатите да са готови, днешният отраслов съвет...Все едно. Факт е, че публикувани резултати все още няма.

# 683
Когато се проверяваха само работите на седмокласниците не е имало такова дълго чакане на резултати. Сега безсмисленото НВО в 10-ти клас бави резултатите. С каква цел се прави то? Какво проверява? Ако ученик е решил да прекъсне образованието си в първи гимназиален етап, тогава да се явява на матура, но за мен другото е пълна пародия от страна на образователната ни система.
И нещо друго... Ако и днес са проверявали, да бяха пуснали поне на единя клас днес (7. / 10.), все единят би трябвало да е проверен. Така и системата няма да бъгва...

# 684
Аз да кажа какво са сътворили нашите даскалици - оформена оценка за годината, но не и за втория срок, защото чакали първо да напишат оценката от НВО-то и после срочната за 2ри срок... Ако има някой умен да ми обясни що за глупост е това и какъв в смисъла...

# 685
Може и тя да има 7класник и да е прекалила с пиенето Sob
 Нали балообразуваща е годишната оценка?!

# 686
  • София
Миналата година пък като излезнаха 4 дни по-рано, то други съмнения се породиха , как пък толкова бързо ги провериха толкова много работи. Знам, че чакането е смазващо, но ей го идва утре и вече няма как да не излезнат резултатите. А спомняте ли си едно време, когато кандидатствахме за профилирани гимназии 🙂Нямаше онлайн, чакахме някой да се обади по цял ден , че чаршафите са разлепени, хващаш автобуса и търчиш да видиш.Оказва се, че чаршафите с резултати са по два метра високи списъци. Започваш да се катериш да се намериш и с пръста следиш срещу името , за да видиш заветната оценка ако не си се пребил падайки от перваза или в най-добрия случай, от някоя кашпа 🙂 Стискам силно палци за децата Ви и само спокойно , и без драми като видите точките, по-важни са статистиките и правилното редене на желанията.

# 687
Аз да кажа какво са сътворили нашите даскалици - оформена оценка за годината, но не и за втория срок, защото чакали първо да напишат оценката от НВО-то и после срочната за 2ри срок... Ако има някой умен да ми обясни що за глупост е това и какъв в смисъла...
Ше припадна!!!

# 688
Може и тя да има 7класник и да е прекалила с пиенето Sob
 Нали балообразуваща е годишната оценка?!
Тя беше проверяващ, може от толкова четене за Ева и нея да са я хванали гъбите. Просто се чудя какъв е смисъла и тоя напън да пишат оценки заради НВОто

# 689
Ше припадна!!!
Категорично жената е със седмокласник......мъка е!

Общи условия

Активация на акаунт