СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 914
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Като гледам за какви суми коментирате, явно ние бием в ценоразписа и то с много. Добре, че само в едното училище беше такава цифрата...
Какво правите със старите учебници и помагала? Аз ги връщам срещу ваучер в кварталната "Учебникарница". И после взимам за следващия клас помагала или учебници. Замислила съм се за Христоматия за 8 клас да взема,  та дано поне това прочетат от задължителната литература. Все още не съм разглеждала какво ще изучават догодина по литература.
Абе разсейвам се да не мисля за "рефреша"Simple Smile

# 661
А какъв е смисъла вече два дена да се стои по цял ден и да се рефрешва като е казано, че на 28-ми излизат резултатите. Дали ще ги видите на 28-ми или на 29-ти все едни и същи ще са.
В заповедта на МОН пише ДО 28-ми, а не НА 28-ми. Та затова. Blush

# 662
На 10 клас излязоха ли резултатите?

Не са.

# 663
От както госпожата от МОН каза да се успокоя, че ще са утре, реших вече да изпия една бира. Grinning Друго си е да ти кажат - успокой се Grinning Grinning Grinning
За подаръка, ние събрахме по 10лв. отделно имаше за албум който иска и за тържество в някакво заведение.

# 664
# 665
  • София
не ми се отваря този линк

# 666
# 667
# 668
  • Враца
При нас събраха по 50 лв за ваучер за екскурзия в чужбина.

Ние купихме билети за мюзикъл в Лондон (според интереса на класния- любима група Куин, а мюзикълът е We Will Rock You). Допълнително- ваучер за самолетни билети, както и в една рамка за стена, формат А4, кратки пожелания от всички деца от класа (от всяко дете по 1-2 изречения персонално).
Разбира се, преди да купим билетите, първо децата са поразпитали класния кога какво ще прави през лятото, и са разбрали през кой период е свободен.

# 669
Писмото на многоуважаемата д-р Кастрева от миналата година е цитирано нееднократно в темата. Реших, че са пуснали тазгодишен вариант. То не е късно, де. Макар че като гледам датата от миналата година...може и да е късно.
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,
Във връзка с писмо на МОН с № 9105-251/01.07.2022 г, с вх. № РУО 1-25394/01.07.2022 г. относно зачестили запитвания от страна на родители, Ви уведомявам, че резултатите от изпитите от националните външни оценявания в края на VII и в края на X клас се отразяват само като брой точки с точност до 0,01 в съответния документ за завършена степен или етап.
Напомням, че приравняването им към оценки по чл. 9, ал.1 от Наредба №11/01.09.2016 г., издадена от  министъра на образованието и науката за резултатите от оценяване на резултатите от обучението на учениците и отразяването им като текущи оценки противоречи на нормативната уредба.
В писмото на МОН се обръща внимание, че разпоредбата на чл. 62, ал. 1 от Наредба №11/01.09.2016 г., издадена от министъра на образованието и науката за резултатите от оценяване на резултатите от обучението на учениците /Когато оценката от изпит от национално външно оценяване при записване с качествен и с количествен показател е слаб(2), оценката не се записва в документа за завършване на съответния етап и не оказва влияние за преминаване в по-горен клас/ се прилага само в случаите на националното външно оценяване в края на IV клас.
Моля в срок до 08.07.2022 г. да внесете доклад до началника на РУО – София-град чрез системата за сигурното електронно връчване относно изпълнението на горепосочените нормативни текстове.
Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

# 670
  • София
Браво, чудесен подарък, Трън в Очите, ще остане незабравим спомен за господина !
И ние събрахме същата сума за ваучер за пътуване. И аз, и детето толкова много харесваме класната, която им се явява и учителка по математика, че с най-голямо удоволствие дадох тези 50лв. За останалите учители ще има бонбони с надпис 'благодаря'. И албумче ще имат, което да им остане за спомен от този период.
При моето дете още няма ред за олимпиадите.

# 671
  • София
Леле, какви са тези суми за подаръци?!
Децата се организираха да купят една игра на класния, защото той много я иска. Не са събирали повече от 10 лв. Ще се съберат в петък в училище, за да им раздаде свидетелствата и след това ще се почерпят в Хепи.
Имаше предложение за ваучер за екскурзия до 2-3 дни, но отпадна.

Все пак им беше класен само тази година.

# 672
  • София
Ето, че информацията ми се оказа вярна. Утре до обяд би трябвало да излязат резултатите, ама може и следобяд да е Simple Smile  Забавянето, ако може да се говори за такова,  е заради 10-те хиляди повече набора тази година, до последно днес са работили проверяващите и арбитражите.

# 673
Проверяващите от събота не работят, не знам кой ви е казал това, Ganis писа, че и арбитрите са приключили в неделя.
Ясно, че ще е утре, то не остана кога Simple Smile.

# 674
Доколкото знам в темата има арбитър по мат и тя си написа, че са свършили с арбитрирането в събота.

Общи условия

Активация на акаунт