СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 967
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 705
Чета тук за деца, които сами рефрешват сайта на МОН, въобще моето дете не си го е и помисляло.
Те според мен в час това правят вчера и днес.
Моят син иска да си заснеме реакцията когато си види резултатите 😂.

# 706
Понеже моята дъщеря днес си позволи да пише от моя профил и отнесе метлата от модератор, аз  да се извиня и да обясня, че беше дошла при мен в офиса. Докато работех тя седна на компютъра и  четеше темата ни. Забелязах че доста се забавляваше с коментарите и дори се смееше сама. Дори започна да ми ги чете на глас. И докато се усетя, беше нахранила МОН,  като държа да отбележа, че през цялото време рефрешваше на телефона infopriem.  Каза че днес цял ден в училище всички ученици през цялото време са проверява ли дали има вече резултати.  Та... Толкоз по темата. Излезе към 18:00  прибра се  в 21:00 и вече не споменава. И двете знаем, че утре ще е!  Извинявам се още веднъж на модератора и обещавам, че само ще ви четем, няма да пишем. 😊

# 707
  • София
През цялото време съм супер спокойна и изобщо за никъде не бързам и даже се чудя кога стана време да видя точките на детето. Много бързо минаха дните.  Единствено малко ми се върти в главата това, че след като випускът е с повече деца дали ще се вдигне балът и доколко конкуренцията е по- сериозна. Утре хич няма и да бързам да проверявам. Имам доста важен ден.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 23:16 от Мигла

# 708
Аз от години се чудя защо не пускат по някое съобщение от време на време. Може и в профила на учениците в системата. Примерно: Скъпи ученици, уважаеми родители, днес 35. май 3456 година приключи проверката на изпитните работи от НВО по БЕЛ и МАТ. Уверяваме Ви, че  полагаме всички усилия резултатите да бъдат публикувани във възможно най-кратък срок.
И нещо в същия дух в някой от следващите дни.
Знам, че си има график, знам, че принципно не дължат обяснения, но понякога един малък жест би имал изключително благотворно влияние. И доста мейли, телефонни разговори и нерви могат да бъдат спестени. Все пак близо 120 000 ученици и техните семейства чакат резултати ( включвам и Х клас. Може да не им е важно, но съм сигурна, че се вълнуват).

# 709
  • Варна
Ей, тъй сега изневиделица, не знам защо и как, но идва ми да кажа : "Живот ли бе - да го опишеш?"

# 710
Дидева, за министър не знам, ама за поне за консултант да те наемат от МОН.

# 711
Дидева, права си, много. И си заслужила да си над и извън цензурата.
Не подкрепям да си консултант на мон. По-сериозно третиране им трябва.
Допълвам се: след като един ден, може би утре - кой знае - обявят резултатите, се надявам да има и оставки заради организацията, капацитета и изпълнението на НВО-то.
Следя.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 23:24 от Partizanka

# 712
Не мога да си кривя душата и да кажа, че не съм доволна, че резултатите ще излязат утре. Sunglasses
Мисля, че ще съм най-доволна ако резултатите изобщо не излязат.

# 713
По-лесно би било, вместо да пращат имейли, да напишат "на", а не "до" Heart И, разбира се, да си усилят сайта срещу претоварване на съответната дата Simple Smile

# 714
  • София
В този ред на мисли, дали има начин да се отправят предложения към МОН.... Това е система, която би трябвало да търпи корекции и надграждане. Едно време, когато се пусна системата за детските градини , се докопах до заседанията на инспектората и се нанесоха някои корекции по системата и ред недомислици, въпреки че все още считам тази лотария за абсолютен абсурд. Но по-скоро питането ми е към Дидева, дали има начин да се комуникира с МОН и за тази система и за безумната десетокласна матура?

# 715

Допълвам се: след като един ден, може би утре - кой знае - обявят резултатите, се надявам да има и оставки заради организацията, капацитета и изпълнението на НВО-то.
Следя.

Може ли да конкретизирате причините да искате оставки за това конкретно НВО?

# 716
Може. Как ще го използвате, или питате заради липса на преки впечатления?

# 717
  • София
Аз наистина съм страничен наблюдател тази година, но не забелязах проблеми по организацията, капацитета и изпълнението на НВО.

# 718
Дотук всичко е точно от МОН.
По-важното е от утре нататък да не издънят нещо с резултатите и класиранията, когато цифричките се качат онлайн в системата им.

# 719
Може. Как ще го използвате, или питате заради липса на преки впечатления?

Не отговорихте на въпроса. Аз имам впечатления, но виe искахте оставки и ми е силно интересно какви са личните ви мотиви и причините?

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 00:35 от Fancy

Общи условия

Активация на акаунт