СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 891
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 795
Минават неколкократни обучения, заплатено е допълнително...

[/quote]

На квесторите не им се плаща. Когато имахме родителска среща директорката ни каза, че никой не искал да бъде квестор заради многото наказани такива. Затова тя ни запозна с инструктажите на квесторите. И на учениците също. Каза, че имало много жалби от родители и затова да знаем кой какво трябва да прави.

# 796
Моята "математичка" на първата пробна матура в СМГ имаше 14 т... Да съм се пропила отдавна, значи. 😂
 Чакам 5ти аз, ще е изпитание да наредим паралелките, усещам.

# 797
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
това, което пиша не е с цел хейт, но какво за бога трябва да означават коментари от сорта на "сега съм на кафе, а после на вино" или пък "сънувах 78 точки по бел - ужас" и т.н.
Не знам дали осъзнавате, че матурите са просто два изпита, които са важни разбира се, но какви са тея глупости.
Малко чувство за хумор не би било излишно... Rolling Eyes

Наясно съм, че има!
Но в моето обкръжение такова няма и да има, има такива, които биха набили и наказали децата си, защото лично съм чувала такива коментари от родители. Със сигурност има такива и във форума (аз се надявам да няма де 😬) ,  но целта, с която го написах този коментар беше, защото наистина ми писна от тези глупости, които чета тук и чувам навън.

Лек ден, успех на всички, и не преминавайте към виното, моля! 🤗
Какво няма във Вашето обкръжение? Чувство за хумор? Joy
Четенето във форума не е задължително по принцип.

# 798
  • София
Ами вълнувам се, защото искам среда, в която не пишат "тея глупости".

Писала съм и в другата тема, в НГДЕК изпитът започнал 1,5 часа по-късно от обявеното, а някакъв младеж  от там ми обясни, че не изпитът започвал в 10, а.....темата се теглела в 10, т.е. у-щето си запазва правото да се тутка.
Може би под "Изпитът ще се проведе от 10 ч." имат предвид, че могат да си започнат когато искат СЛЕД 10.
Не че е кой знае какво, но викат децата в 9,15 и за някои изпитът започва 2 часа по-късно.... много мило.

Да чакам ли посещение от АЗД, защото казах на сина си, че заслужава бой с учебника по история? Уж преговарял по него и пак пропуснал нещо, посочено дори в учебника, който уж "не бил много добър".

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 09:57 от Cuckoo

# 799
  • София
Минават неколкократни обучения, заплатено е допълнително...

На квесторите не им се плаща. Когато имахме родителска среща директорката ни каза, че никой не искал да бъде квестор заради многото наказани такива. Затова тя ни запозна с инструктажите на квесторите. И на учениците също. Каза, че имало много жалби от родители и затова да знаем кой какво трябва да прави.
[/quote]

Съпругът ми е бил квестор и му се плаща.

Krisyyy, не се притеснявайте, никой не се е напил, пропил, минал на "друго" и т.н. покрай НВО-тата. Малко майтап да става Simple Smile Някои се вълнуваме повече, други по-малко, различни хора сме, нормално е. Аз поне искрено се забавлявам с коментарите в темата, вчера вървях по улицата и си се смеех. Сигурно са ме взели за луда, ама карай да върви, нали не съм единствена Simple Smile

# 800
# 801
  • Ловеч
Здравейте,
това, което пиша не е с цел хейт, но какво за бога трябва да означават коментари от сорта на "сега съм на кафе, а после на вино" или пък "сънувах 78 точки по бел - ужас" и т.н.
Не знам дали осъзнавате, че матурите са просто два изпита, които са важни разбира се, но какви са тея глупости.
Малко чувство за хумор не би било излишно... Rolling Eyes

Наясно съм, че има!
Но в моето обкръжение такова няма и да има, има такива, които биха набили и наказали децата си, защото лично съм чувала такива коментари от родители. Със сигурност има такива и във форума (аз се надявам да няма де 😬) ,  но целта, с която го написах този коментар беше, защото наистина ми писна от тези глупости, които чета тук и чувам навън.

Лек ден, успех на всички, и не преминавайте към виното, моля! 🤗
Никакво вино! Направо си сипвам едно малко уиски с нетърпение за резултати и Ваше здраве😉

# 802
Момичета, как смятате, че е най-добре да реагира родител спрямо детето при разочароващи резултати от матурите?

# 803
Аз не разбрах, първо кафе и после вино или можем да пропуснем кафето? Въобще, кой измисли тоя порядък и защо се опитва да ни пробутва кафето си?! Бъдете бдителни и следете за прикрити дистрибутори на кофеинови напитки! 🧐

# 804
В моето обкръжение ако няма чувство за хумор ще ми е много гадно 😂
П.п. Това е когато направиш драма, докато обясняваш как другите драматизират 😂

# 805
  • София
Пък аз кафе не пия, така че минавам на следващата точка направо. Grinning

"Скандално" заглавие. Драма да има. Нямало обявени резултати в 08:40, ти да видиш!

# 806
# 807
Момичета, как смятате, че е най-добре да реагира родител спрямо детето при разочароващи резултати от матурите?
Да го прегърне и да му каже, че животът е низ от такива моменти- възходи и падения, че нищо страшно не е станало и го обича.
На моя син казах същото след НВО, но подчертах, че без усилия няма да му се получат нещата в бъдеще.

# 808
  • София
Подкрепящо, съчувстващо...едва ли има дете, което да не съзнава важността на този изпит и едва ли някой се е провалил от недостатъчно внимание.

# 809

Общи условия

Активация на акаунт