СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 888
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 840
Не съм от Русе, но ако гимназията е по икономика, защо трябва да има изпит по рисуване?
Вярно, че преди мнооого години съм учила там, но определено не съм държала изпит по рисуване Grinning Объркала се е с някое друго училище може би.

Да, моя грешка 🥴 Обърках с Гимназията по изкуства

# 841
  • София
За град София изпитните работи по математика могат да се видят на 29.06, 30.06 и 03.07 в
СПГЕ "Джон Атанасов ".
Много благодаря, за миналата година учителката по БЕЛ каза, че са били в бившия техникум Киров и реших, че и тази ще са там.
По БЕЛ са в Киров.

# 842
Само на мен ли ми забива сайтът? Да не би да качват резултати вече?

# 843
Няма още.

# 844
И при мен не зарежда. Изобщо.

# 845
Въпросът ми е по-скоро за тези от град Русе.
Та, някои от вас знае ли дали в проф. гимн. по икономика "Елиас Канети" балът е много висок?
Очакваме не много добри резултати. Около 70 т. по бел и 35/40 по мат. Имаме ли шанс изобщо за там?

В сайта на РУО Русе има таблица от 4 страници с всички областни училища, според която за "икономика и мениджмънт" миналата година минималният бал е бил 336, "икономическа информатика"- 320, "оперативно счетоводство"- 290 и "търговия"- 294.

# 846
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus Ох, щом аз чета отгоре-отгоре, защо ли се карам на собствения си син Simple Smile

# 847
  • Ловеч
Само на мен ли ми забива сайтът? Да не би да качват резултати вече?
При мен си зарежда,но няма нищо още.

# 848
. Защото, ако трябва да подам документи до 5-ти, има голяма вероятност на 5-ти сутринта да окапя, защото последниата дата е 4-ти. Неграмотно е оформен графикът, съжалявам.

Ами не е вярно, универсалното (и нормативно уредено, имам предвид) правило е, че  срокът изтича в края на последния ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 10:45 от инкс

# 849
Въпросът ми е по-скоро за тези от град Русе.
Та, някои от вас знае ли дали в проф. гимн. по икономика "Елиас Канети" балът е много висок?
Очакваме не много добри резултати. Около 70 т. по бел и 35/40 по мат. Имаме ли шанс изобщо за там?

Не е висок, но там не се ли държи изпит по изкуства?
Една колежка каза, че не я интересува резултат от матурите, защото на изпита по рисуване е била на 7 мо място от общо 16 деца

Това е гимназия по икономика. Няма смисъл от такъв изпит. По-скоро в Музикалното се държи, защото има паралелки с рисуване.

# 850
  • София
. Защото, ако трябва да подам документи до 5-ти, има голяма вероятност на 5-ти сутринта да окапя, защото последниата дата е 4-ти. Неграмотно е оформен графикът, съжалявам.

Ами не е вярно, универсалното (номативно уредено, имам предвид),  е че  срокът изтича в края на последния ден Simple Smile
Безсмислен е този спор. Има определена точна дата за краен срок.
Чл. 62. (1) от ГПК: Последният ден на срока продължава до края на двадесет и четвъртия час.
Хубаво щеше да е да сложат едно вкл., но липсата му не прави срокът неясно определен.

# 851
На страницата на Просвета във ФБ има "изявление", част от което е, че тази година МОН ще пуснат резултатите във възможно последния момент. Каквото и да значи.

# 852

Ами не е вярно, универсалното (номативно уредено, имам предвид),  е че  срокът изтича в края на последния ден Simple Smile
Безсмислен е този спор. Има определена точна дата за краен срок.
Чл. 62. (1) от ГПК: Последният ден на срока продължава до края на двадесет и четвъртия час.
Хубаво щеше да е да сложат едно вкл., но липсата му не прави срокът неясно определен.

Да, де, аз точно това казвам - че е ясно как се броят сроковете и изтича в края на последния ден Simple Smile

# 853
  • София
Знам, че ти това казваш. Wink

# 854
На страницата на Просвета във ФБ има "изявление", част от което е, че тази година МОН ще пуснат резултатите във възможно последния момент. Каквото и да значи.
Последният момент е няколко минути преди 24 ч. Хасхахахах

Общи условия

Активация на акаунт