Отговори
# 315
Така като чувам , че не само аз имам болки в корема някак се успокоявам. За моята АГ вс е нормално и даже но шпа да не пия , да амааааа аз пия като в крайно вече.
Иначе и аз съм си с тях още от 10гс , сега 14+ си продължават , плюс бонус от три дни болки в кръста,които от нищо не се влияят , освен да лежа по гръб , но стана ли .. мъка.
Маце много готин калкулатор, явно нашето момченце е Санданско бебе , баш на хлор и басейни🤣

# 316
Здравейте момичета,
Ето ме и мен отново, напоследък е голям екшън около мен и само ви прочитам. 🤍
Днес бях на преглед, бебе си върви все така малко по-големичко ( все още с неопределен пол ), водя се 17+4, а то е с големината на 19 г.с.
Аз вече съм 100% сигурна, че съм едно бременно клише. И мен си ме наболява корема и кръста от време на време, пишкам често, чудя се кога ще го усетя това дете 🙈. Все още имам и гадене понякога…
Бяхте обсъдили обезкосмяването - аз за сега си ходя на шугаринг и ще гледам да продължа докато мога, че с бръснене хич не ми се занимава, а и като ще е по спомен кой знае каква прическа ще сътворя 😂

Прегръдки на всички - дръжте се, ей го къде е декември, малко ни остана 🤭

# 317
Момичета аз съм в голема паника. Малко тичах можеби помалко от минута за да го хвана рейса. Сега имам силни болки доле дясно, чак стигат болките и до интимната част и като ходя сеедно някой ме натиска на корема. Не знам как точно да ги обясня. Случвало ли се е и на вас? Можност ли е да има проблем от тичането? Ще ходя в болницата но още пътувам па исках вас да попитам, да се успокоя малко.

# 318
  • София
Summer, според мен отиди да те види лекар. Аз такива болки не съм имала до сега. Но не съм и тичала.
Ще си поискам и аз мерене на шийката на следващ преглед, че съм в пълно неведение как е там положението.

# 319
Момичета, някоя от вас дали е имала обрив по тялото?От два-три дни на места имам малки пъпчици по гърба ниско и отстрани на корема. Отначало си помислих, че е от Нутелата, защото си правих палачинки, не бях отдавна яла течен шоколад. Тези дни ям мнооого шоколад с домашни кроасани. Отделно кожата ми е доста суха, може и от това да е. За дерматолог тук се чака с месеци и ако само е много спешно, те взема веднага. Чудя се дали утре да не отида при личния лекар, макар че като си помисля, че ще трябва да чакам поне час и половина пред кабинета с останалите болни, не ми се иска... Дали трябва да се притеснявам или да изчакам още някакво време? Ние бяхме на планина и днес се върнахме, а в събота живи и здрави пътуваме за морето. Така че трябва да се ориентирам тези дни. Все си мисля, че е нещо безобидно.

# 320
  • София
elface виж дали не е puppp rash

# 321
Да, прочетох за какво става въпрос. А на снимките ми изглежда доста страшно, при мен е нещо лекичко. Но май по-добре е да се консултирам със специалист. Благодаря, Маце 🙂

# 322
  • София
Може и да не е това нали, обикновено е третия триместър. Най добре лекар да, и аз имах обриви първия , оказа се от ФК

# 323
Summer, според мен отиди да те види лекар. Аз такива болки не съм имала до сега. Но не съм и тичала.
Ще си поискам и аз мерене на шийката на следващ преглед, че съм в пълно неведение как е там положението.

Сега се върнах от болницата, видяхме че има сърцева реакция. Казаха че всичко е на ред, няма възпаление, няма и бактерии във урината. Измериха ми и шийката 32мм във 15+4гс съм. Казаха че е добре. Та малко се успокоих.

# 324
  • София
Elface, да имам обрив от ситни червени пъпчици на едното ходило. Много сърбят, не минават от реванол, нито амониак, нито крем здраве. В началото мислех, че е някаква алергия, после прочетох че може да е от яйца на паразити! 🙈 Почнах от седмица да ходя със сандали, дано не е от някоя полянка навън. Тия дни съм на алерголог за тест за упойки, ще питам и за това. Може и на кожен да отида.
Summer, добре че се е разминало. Не тичай след автобусите. Винаги 5 Мин по-късно идва друг.

# 325
Добър вечер на всички . От няколко дена преживях малко напрежение и днес цял ден ми е много стегнат корема и някак си като по малък си го чувствам . Не знам от хормоните ли е от какво , обаче всичко ме напряга , всичко го мисля по много , мисля само негативно , сякаш нямам никакви радости . 
Чувствате ли се и вие така понякога или само аз съм толко луда 🙁

# 326
Момичета и аз днес бях на преглед🥰Бебчо си върви така както казаха на ФМ -17 седмица съм.Всичко е наред ,много шаваше и се въртеше.Още преди ехографа попитах докторката дали е необходимо да взимам някакви витамини ,магнезия..Тя каза-Не.И после каза ,че имаме особена ситуация която ще следим и аз истрещях 🤯 Част от плацентата седи върху част от шийката...Още на феталната ми казаха ,че е ниско ,но на следващия преглед ми казаха ,че се е вдигнала и е супер ,а сега пак била ниско...Аз така се притесних ,че забравих да попитам има ли вариант в който аз съм предизвикала това ниско разположение отново.АГ ми каза без секс и без натоварване.А аз преди това не го знаех и си правя секс и си карам колело и си правя упражнения 😞 и сега ....  Нямам болки,спазми и такива нещо ,но заради плацентата ми каза да взимам магнезий (не знам има ли общо) Май до 20 седмица става ясно дали ще се вдигне ,не ми остава много време 😬🍀

# 327
Pivolini , не се притеснявай, гледай да почиваш. С предната бременност ми беше много ниска плацентата и също ни бяха забранили секс. Сега пак е ниска , но вчера АГ не каза ,че не може , така че явно не толкова много. Ще те следят и ще се вдигне сигурно.

Кексче , от хормоните е ... И аз имам дни в ,които се чувствам супер безполезна, сякаш едва ли не животът ми няма смисъл , което естествено не е така , само трябва да съм благодарна за всичко ,което имам. Моментно е, гледай да излизаш ,ако имаш възможност де , да се виждаш с приятели, да правиш нещо за себе си и да се разсейваш повече. На мен много ми помага да си оправя и изчистя вкъщи , става ми едно уютничко, сядам си спокойна на дивана и гледам някой филм.

# 328
M a r i a благодаря за подкрепата  ☺

# 329
Keksche, не си сама 😁 не че е хубаво де, но явно хормоните си ни трескат яко, аз на ден сменям по 2949 настроения и мисли и по 100 пъти искам да се разделям на ден с мм, ще мине надявам се

Общи условия

Активация на акаунт