"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Вени, няма защо да се самообвиняваш, че си споделила по-рано, че си се зарадвала на хубавата новина. Не си и виновна, че после така са се развили нещата. До края на 3-тия месец, за съжаление всяка 8-ма бременност приключва (статистика).
Мисли си че следващият път тялото ти ще е по-добре подготвено и бебчо ще остане.
Мисля че почти всяка жена е преживявала биохимична, много даже не са разбрали.
На мен ми се е случвало на почивка да ми закъснее с близо седмица (а цикълът ми е много редовен) и после да ми дойде точно преди да си направя теста (което е също толкова разочароващо, колкото да видиш първо позитивен тест и после - край).
Е, и моето време дойде и сега съм в края на 6-тия месец.
И след най-тъмната нощ, винаги изгрява слънце!
Прегръдки от мен и вярвай, че рано или късно твоето дете ще дойде при теб!

# 616

Възможно ли е да е изпарителна? Чета, че напоследък Престо се излагат, та от шока леко се надявам да не е истинска🙈

# 617
  • София
Ами пуснете си кръвен тест, защото аз и такава нямах на престото като забременях, на 2 дена закъснение...

# 618
Ами пуснете си кръвен тест, защото аз и такава нямах на престото като забременях, на 2 дена закъснение...

За кръвен нямам намерение изобщо да се стресирам с него, както при първата бременност. Утре ще повторя със сутрешна урина вторият тест и след 10-тина дни на лекар.

# 619

Здравейте. Само аз ли си фантазирам, че виждам бледа втора черта?

# 620
Аз не виждам втора черта. Confused

# 621

Здравей аз я виждам ,желая ти успех

# 622

Хубаво, но ми е рано... имам бебче на 5 м.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 10:52 от bubanka

# 623

Хубаво, но ми е рано... имам бебче на 5 м.
Да ще ти бъде трудно, при мен две са с разлика от 2г. и беше ( даже не знам как меко да го кажа) ужас ,но пък сега като са по -големи е супер да са приятели.  Ако си млада ще го издържиш 😀, при мен вече са три момчета , една котка цялата в розово ,но мъжка и сега чакаме бебе номер 4 , така че давай смело аз още не съм умряла 🤣🤣🤣. Надявам се поне да съм те развеселила 😉, че май не съм по успокояването.

# 624

Изпарителна е според мен.

# 625
И аз съм  с мъник на 1г. и октомври очакваме бебе номер 5 🤪.

# 626
Ехаа, честито, но от къде тази смелост?😀
Аз за номер 2 се кахъря дали ще се оправим с 2, а ти с 5. Браво!

# 627
Всички момчета ли са ? Че аз се надявам вече да имам момиче, та да видя статистиката 🤣🤣🤣 . Дали ще трябва да карам до 10 😆😆😆

# 628
Всички момчета ли са ? Че аз се надявам вече да имам момиче, та да видя статистиката 🤣🤣🤣 . Дали ще трябва да карам до 10 😆😆😆

До номер 4 се редуваха момиче, момче. Номер 5 е момче.

# 629

До номер 4 се редуваха момиче, момче. Номер 5 е момче.
Ако при мен следващото също е момче ,ще чакам твоето номер 6 и ще разменяме 🤣🤣🤣, шегувам се ,живи и здрави да са ни всички децича 🤗

Общи условия

Активация на акаунт