ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 541
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, страхотни сте!

Нашето море приключи. Много го обичам морето - 10 дни бяхме и ми се видя, че излетяха като миг.
Другата седмица и ние сме на Guns в Атина. Каква жега ни чака там, не ми се мисли. Пък и Акропол и т.н. плануваме.
Дон Жуан е в застой:) Май за първи път няма да си изчете задължителната литература, ама важното е да сме живи и здрави.
Започвам с прането, пазаруването и т.н. следваканционни занимания. Оф!

# 451
Карзче, и аз предложих, ама не ме отразиха. Ама фотото е супер, като го гледам и се успокоява душишката ми.

Вампи, нищо не ни пречи,но който иска, може да го включим.

Пък да си умрат, тамън като нъ вкарат в затвора, ще сме в една килия, тогава партито ще е супер дупер, нема да обикаляме родината. Пък и няма да се събираме на групички.

Пипи, кой мисли ся за Дон Жуан да го чете или гледа. Ся е модерно на живо да съ види. Домакинстването край няма.

Аз пък взех да разтребвам хладилника, нема да казвам колко неща отиват на боклука, заради изтекъл срок, или защото се е развалило. Две кофи дорук пълни заминаха.

Явно снощи срещата е била доста емоционална, и от кеф изморени, ся още спят, като станат, ще ни разкажат как са си изкарали с подробности. Мноу съм любопитна, ша умра от него.

# 452
  • София
И ние си тръгваме от морето. За 5 дена бяхме. Исках да до платя за още поне 2 дена, но дъщеря ми каза "не". И по-добре. Вчера ми скъса нервите. Не знам как съм родила такъв егоист.
Ако не се бил родил тийна нямало да сме бедни. При 6к месечен доход в семейството не знам какво й е бедното. Аз съм била виновна, че съм го родила.
А той милият я обича 🤣 Чувствата им не са взаимни.
Тя си дудне за голямата финансова криза преди n на брой години. Всички били добре тогава само тя - не.

Ако го нямаше брат й тя щеше да е още по-голям егоист.
Да си призная радвам се, че се прибирам. ММ ми обеща да ходим само двамата на море, т.е. ние и тийн 😂

Тийна не се обади да каже как е бил аквапарка. Видях го на една снимка. Нахилен. Доволни са децата.

# 453
  • София
Явно добре сте си изкарали. Браво. Ние утре си тръгваме от морето, за съжаление.

# 454
Една морска снимка и от мен. Ние се прибрахме преди пет дни, та успях да се впиша в срещата Simple Smile Вашите бъдещи деветокласници как гледат на почивките с вас? Нашата все повече се ослушва последните две години, не й харесвал стилът ни на пътуване, мрънка, стои в стаята, но пък още не мога да я оставя за седмица-две сама в София (макар че съм свидетел как нейни връстници ги оставят). Пък и не я виждам с другари да ходи скоро на почивка - няма толкова близки, нито има желание.

(майката е, не детето - то не дава да го снимам)

# 455
  • София
Ох, леле, Параход! Майката- символ на този начин на пътуване за хиляди BG мами, детето - наопаки!
Нашите все още се забавляват с нас. Ама са двама и си поднасят на акъла! Малкото все още не си и помисля да се отделя от нас, наборът предпочита да сме с други приятели с деца на сходна възраст, но и сами да сме - пак е доволен.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 12:52 от Ариана

# 456
  • Mars Hotel
Много ми хареса срещата снощи. Благодаря! Хайде скоро пак, в разширен състав даже.

Параход, за мое учудване, на дъщеря ми все още ние сме ѝ предпочитаната компания за екскурзии. Никога не се оплаква, даже казва понякога, че най-хубавите пътувания са когато сме само двете. Отработили сме си някакъв ритъм, с който е свикнала явно и ѝ харесва. Няма да е все така, де. Grinning

# 457
  • Майничка
Уха, браво на майката за кондицията!😄

Тийнката не копнее да идва с нас, но се примирява, защото е наясно, че с нас получава повече екстри.
Вчера коментираме багажа за Франция и тя пита дали да предвижда нещо по-официално за вечерни излизания, ресторанти и т.н.
Моооля? Обяснявам, че това е ученическа екскурзия, закуските в хотелите са обилни, но нататък залагаме на супермаркети, пица на парче и т.н. и ако си мисли, че наличието на родители й осигурява по-специален, разширен бюджет, се лъже дълбоко. Казали сме ок.20 евро за храна на ден и толкова ще получи + нещо дребно за сувенири и каквото си е спестила в картата.
Евентуално после ще я пуснем на море със сестра й и компания, но там наемат къща, определят бюджет и готвят, та пак няма да й е широко около врата.

# 458
Ох, леле, Параход! Майката- символ на този начин на пътуване за хиляди BG мами, детето - наопаки!
Ми тоооо, поговорката за децата на обущаря, нали Simple Smile Наистина, когато са 2-3, се занимават взаимно и е по-лесно.

# 459
Ееехххх, че красоти виждам.

Параходче, чудесно фото, хич да не съ оплаква. Иначе и сърдитка не ще фотоси, пък после като се види, спомените нахлуват. Ша го преодолеят, има време.

Ан, не е защото са двама или един, то си е момент, който след време ще мине.
Недей да си мислиш, че ако беше само едно дете, пак щеше да е така, или пък иначе. Това си е до характер.

Аз съм с едно дете, да ти кажа, понякога и казвам, че е егоист но за неща които не са толкоз важни. Като цяло изобщо не е егоистична или саможивна.

Гери, само тъй, лимит да има. Ама що си я порязала тъй, да си вземе нещо по фръц, знае ли се, може да срещне някой Дон Жуан или Ален Делон. Да я заведе на романтика.

Светлица, то на вас хубаво ви е било, и ся ако има чалъм, всяка вечер на среща да сте. Почакай малко време да мине.
Аз ви предложих към септември. Малко да се затъжите, тамън и другите ще са се прибрали.
Та ся се сетих, септември кат хукнете на пазар за училище, като съ видите, поне нема да съ подминавате.

Онли, не тъжи, не плачи, тамън като се прибереш, току виж и теб тъ огрей някоя среща. Иначе си е за завиждане.

# 460
  • София
Параход, Ариана, чудесни снимки!

Тийнът ходи с нас, даже много добре му се отразява. Няма телефони или компютри, лови риба и кара моторна лодка вчера, голям кеф!

Ще се опитам да прикача снимка от Синята лагуна от вчера.

# 461
Големият, наесен ще стане на 17 години, не иска вече никъде с нас. Ако ще. Малкият все още е съгласен да си правим компания. Плануваме планина през август, може би началото, а след това в края 3-4 дни из Родопите по пещери основно. Такъв в планът, дано не ни мине котка път. Ние с моя мъж море не обичаме. Ходехме, когато децата бяха малки заради тях. Сега и те не искат. Сами сме ги оставяли поотделно. Малкият беше миналото лято за първи път сам няколко дни и се грижеше и за котка, и куче. Сега бяха пак няколко дни сами.
Егоистът вкъщи е големият. Той гледа само себе си. И сакън да не се прекара случайно да свърши нещо повече от брат си. Малкият винаги ще попита може ли с нещо да помогне. Ако ще си купува нещо, пак ще пита подходящ ли е моментът, възможно ли е. Батко му в повечето случаи хич не пита, той настоява.

# 462
Дениии, красота, мноу гот. Мятам се на метлата и доадам, заедно да съ забавляваме.

Тъй като нищо не ми се прави от дом. задължения, пък хладилника вече е разчистен. Ще се мятам на играта, инък ша заспъ, и довечера ще трябва да броя звездите. Сърдитка пък откара 12 часов сън, още очи не отворила и търси фафла да яде. Чудя се дали да не направя понички, или нещо такова. Поне всички да хапнем. Иначе ми се хапват, мекици и катми. Ама нема кой да меси тесто, нито пък за катмите ще се намепи кандидат, да седи на котлона.
Още малко ша поседя в собствен сос, после под душа, ще си мисля, че съм на морето, за целта, ще ми помогнат снимките които пуснахте.

# 463
  • София
Още малко ша поседя в собствен сос, после под душа, ще си мисля, че съм на морето, за целта, ще ми помогнат снимките които пуснахте.
Ох, душица златна, хайде още една разхладителна морска 😘 Ама не си споделила, че и катмите и поничките ги владееш, като нищо ще ви вземем следващия път!

# 464
Благодаря, ей ся вече имам пълна колекция. Катмите са ми номер едно, но ги правя рядко, щот не мога дълго да седя права. Поничките, правих един два пъти, първия път станаха екстра, втория път, не уцелих правилната рецепти. Мързеше ме да мисля и търся първата. Поничките са тези казанлъшките. Другите са по - лесни. Само свиркате и ви ги доставям веднагически. Но само веднъж ще получите, нема да повтарям, от ся дъ си знаете.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 16:12 от Тони🍀

Общи условия

Активация на акаунт