91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 10

• 92 606
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
  • На планетата Земя
Добре дошли на новите попълния!!!!

Лиличка, НПМГ и СМГ са чудесни училища! Където и да избере детето да учи, ще сте много доволни!

# 136
  • София
Защо?
Според мен във всяко училище има неоправии /ако това е проблема/.
Точно това е проблемът, но малко се  преекспонират нещата и с лека ръка се зачеркват и несъмнени позитиви..
Скрит текст:
По това не се учи като хората, по онова пък се прекалява с изискванията, този учител  е такъв, другият е онакъв, децата не са сплотени и не знам още какво, ама накрая училището е май първо и на ДЗИ по БЕЛ, и на втората матура сборно. Е, няма как пък всичко с уроци да става. Понякога, лично мнение, имам чувството, че е толкова много негативизмът тук, защото се знае от години, че темата не се чете от учители в НЕГ и от управата. В други теми много по-обрано/предпазливо се критикува поради наличие на списващи учители от  дадената гимназия или заради инфото, че темата се чете от такива... Има и МНОГО негативи училището,  да, ама е въпрос и на възприятие на нещата. Най-много сякаш недоволстват хора, за които НЕГ не е била първо желание. Или набутани там от мама и тате, за да не похабят бала..

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:00 от пенсионирана русалка

# 137
  • София
И аз следя темата от известно време - откакто се изясниха резултатите на моя син. Сега вече официално сме тук. Simple Smile Той сам си избра НЕГ като алтернатива.
Ще видим с по-предните желания за НПМГ какво ще се случи.

# 138
Здравейте, на моят син не са му стигнали 0,5 т. за НЕГ - първо желание. Надявам се на второ да се класира .

# 139
  • София
Здравейте, на моят син не са му стигнали 0,5 т. за НЕГ - първо желание. Надявам се на второ да се класира .
Тази разлика е направо символична (0,25 преди удвояването) и  с 99, 99% сигурност ще бъде преодоляна.. Simple Smile Просто още малко ще почакате.

На децата, имащи по-предни желания от НЕГ, им пожелавам преместване нагоре също Simple Smile

# 140
Тази разлика е направо символична (0,25 преди удвояването) и  с 99, 99% сигурност ще бъде преодоляна.. Simple Smile Просто още малко ще почакате.

На децата, имащи по-предни желания от НЕГ, им пожелавам преместване нагоре също Simple Smile

Да, и аз мисля така. Сигурно е бил първият неприет младеж. А и вече има няколко приятелчета, които са приети и чака с нетърпение. Успех на всички на второ класиране.

# 141
  • София

Мими, мисля, че със сигурност ще се случат нещата. Пожелавам му го от все сърце!
Децата положиха усилия, заслужават да бъдат удовлетворени от постигнатото.

# 142
100% ще го приемат. Най-вероятно е първа резерва. Успех!

# 143
  • София
Добре дошли на всички нови дечица! Аз съм сигурна, че ще им хареса в НЕГ. И всеки ще си намери нови приятели, нови интереси, ще открие неподозирани заложби в себе си!
Както са казали майките по-нагоре - всяко училище има хубави и лоши страни. Както и всяка година има добри и лоши учители. Но е факт, че минимален процент се отказват през годинитеа според мен това говори много.
Хубаво лято на всички, успех на 12-ти клас - дано всеки го приемат в желания университет!

# 144
  • София
Добре дошли на новите попълния!!!!

Лиличка, НПМГ и СМГ са чудесни училища! Където и да избере детето да учи, ще сте много доволни!

Аз затова съм спокойна, дано да го приемат там, където ще е най-щастлив!

Мими, нас ни дели 0.5 точка от НПМГ. Ако се качим нагоре, ще освободим едно място за момче. Yum

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:35 от Лиличка

# 145
Здравейте, ние сме 1 първо желание НЕГ и сме приети на първо класирене. От бившия клас сме 7 деца дружно ,първо желание всички. Вероятно ще сме активни на есен, когато започнат питанките за учители и класни. Утре отиваме да се запишем 🥰

# 146
Здравейте, и аз се присъединявам към вас! 😊 Много ясно и категорично беше решението на дъщеря ми за НЕГ- два месеца преди НВО Simple Smile, въпреки че от втори клас учи испански и твърдеше, че иска испанската гимназия. Дано да се чувства на място!

# 147
И ние се записваме с двамата младежи близнаци - първо класиране, първо желание, единствено желание е НЕГ и сега сме много щастливи всички Simple Smile
Имате ли идея дали има шанс да се избира в коя паралелка могат да са за да са заедно с най-добрия им приятел или няма шанс?

# 148
  • На планетата Земя
Честито!
За шанса - няма такъв.

# 149
И ние сме в идентича ситуация, но с девойка и разлика от 3 точки. Не зная дали да изчакаме второ, има ли шанс да падне с толкова бала, затова ще мислим до понеделник как да действаме. Успех на Вас!
ПП: В момента са в една паралелка.😉

Общи условия

Активация на акаунт