Частни училища - информативно-дискусионна тема -60

• 54 652
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря.
Сега излизат 6 училища. Допреди 2-3  месеца бяха само 5.

# 646
Не знам къде си гледала, но преди години излизаха на този сайт същите, които и сега. Даже мисля, че и тук в темата е коментирано.

# 647
в този сайт съм гледала. Тази година сменяхме училище и съм ги обходила, пробни дни и тестове, та от там знам какви са им изискванията.

# 648
Впечатлена съм от таксите за чуждестранни ученици. На детето бординга направо ми се видя евтинийка.

# 649
Да си призная честно мина ми еретичната идея да го запиша в Американския колеж в Солун.

# 650
  • Blondeville
в този сайт съм гледала. Тази година сменяхме училище и съм ги обходила, пробни дни и тестове, та от там знам какви са им изискванията.

Titina, досега в АЕА ли бяхте, или бъркам?

# 651
Да, там бяхме.

# 652
  • Blondeville
Може би бъркам, но май бяхте с добри отзиви, какво се промени? Питам, понеже обмислях АЕА като опция за малката, ако не я приемат при брат ѝ, понеже живеем в Лозен и ни е близко.

# 653
Смесиха двете програми, българската и интернешънъл. От американска математика минаха на българска, преподавана на български. Пълна анархия настана. Загубиха и много ключови учители.
За извънкласни занимания, като клубове, състезания и прочие - забрави.

# 654
  • София
От Англия идва детето, с АЕ е.
Ще погледнат всички предложения, благодаря!

# 655
От Англия идва детето, с АЕ е.
Ще погледнат всички предложения, благодаря!
A досега е учило по IB? Защото в Свети Георги има А левъл и чувам много суперлативи, дори повече отколкото за AESS.

# 656
Св. Георги нямат IB, а и обучението е на български. Предлагат всъщност да се влиза в часовете с преподаване на български, но без оценки. (това последното не ми стана много ясно как ще стане)

# 657
Св. Георги нямат IB, а и обучението е на български. Предлагат всъщност да се влиза в часовете с преподаване на български, но без оценки. (това последното не ми стана много ясно как ще стане)
Нали това казвам - те не са с IB, а другата програма.
Обучението не е на български, дори инструкциите из училището не са.

# 658
Нали това казвам - те не са с IB, а другата програма.
Обучението не е на български, дори инструкциите из училището не са.
За обучението не е вярно. Само и единственно в часовете по английски се говори на английски. Иначе на български. Дори и между децата в училище, разговорния език е български.
Синът ми беше на обследване и после прекара 2 дни с бъдещия си клас.
Училището е сертифицирано по Кемридж и учениците получават сертификат за владеене на езика. Децата са си с българска диплома.

# 659
Бях впечатлена от тези такси. В частните училища около нас има и по-ниски. Кой ходи в тези училища? Питам от любопитство, не се заяждам.

Общи условия

Активация на акаунт