Мартенските зайчета 2024

• 52 699
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Днес мина и моята фетална. Доктора каза, че имам лош кръвоток и предрече, че заради това бебето ще се роди по- рано и по- дребно. И иначе не се видяха някакви аномалии.
Има ли някоя друга с моята съдба?

# 661
Здравейте! Днес мина и моята фетална. Доктора каза, че имам лош кръвоток и предрече, че заради това бебето ще се роди по- рано и по- дребно. И иначе не се видяха някакви аномалии.
Има ли някоя друга с моята съдба?
Посъветвай се с хематолог, аз съм с тромбофилия и ми следят кръвотока и съм на аспирин и инжекции. Нещо не споменаха ли как да го подобриш?!?  Ей така като почнат лекарите ....

# 662
При кой доктор си?

# 663

Вецев.
Аспирин и фракси не мога да приемам, защото прокървявам. Надявам се да са добре нещата все пак де…

# 664
Raditoy  много съжалявам!
В коя седмица си ,какво каза доктора.
Пожелавам бързо възстановяване ❤

В 10+4 г.с. Ходих при трима днес и всички казаха, че много съжаляват. Ако искам още опити да пуснем много сериозни и скъпи генетични изследвания, за да видим какво се случва, но ние не желаем повече да се измъчваме. Както се казва “Божа работа” и повече нямам намерение да се бъркам в нея.

# 665
Съжалявам ! Бързо възстановяване ❤️

Raditoy  много съжалявам!
В коя седмица си ,какво каза доктора.
Пожелавам бързо възстановяване ❤

В 10+4 г.с. Ходих при трима днес и всички казаха, че много съжаляват. Ако искам още опити да пуснем много сериозни и скъпи генетични изследвания, за да видим какво се случва, но ние не желаем повече да се измъчваме. Както се казва “Божа работа” и повече нямам намерение да се бъркам в нея.

# 666
  • Хасково
Много съжалявам за загубата. И аз днес съм с много силно кървене вече червено и болки ниско в корема,писах на лекъря но нямам отговор а за сега и веднага не намирам никой свободен. Ще лежа и Божа работа дано да отмине

# 667
Много съжалявам за загубата. И аз днес съм с много силно кървене вече червено и болки ниско в корема,писах на лекъря но нямам отговор а за сега и веднага не намирам никой свободен. Ще лежа и Божа работа дано да отмине

Върви в някоя болница, аз бях така и отидох в Шейново, включиха ми антибиотик и разни други и се стабилизирах.
Недей да чакаш.
Кажи на регистратурата че си с кървене, после ще те прегледат и ще те приемат в болницата

# 668
Да, ако си в София потърси някой друг лекар в superdoc или спешен кабинет. И адекватен лекар, който да види каква е причината и стискам палци всичко да е наред. 🍀

При мен вчера имах леко кафяво зацапване, което днес като гледахме с АГ се дължи на леко отлепване. Аз съм 8+4 за сега си отговаря има си пулс, но ме оставиха да си почивам и да пазя леглото и да не правя нищо и да намаля стреса и да си пия хапчетата. Така че, ще спра и работа за известно време.

Иначе съм на 3х2 дуфастон, 2х1 утрогестан вагинално (заради зацапването), натаспин 2х1 (заради тромбофилия) и витамини Д, Б и желязо (анемия) че са ми ниски и на диета за ИР. Имам по 5 аларми кое на 8 кое на 12 часа да се приема. Ама ще ми се наложи да споделя на някой че съм бременна , че да ми помага с пазара от време на време, че ММ е извън страната 3 седмици.

# 669

Вецев.
Аспирин и фракси не мога да приемам, защото прокървявам. Надявам се да са добре нещата все пак де…

Аз също съм при него, втора бременност. Той ми откри тромбофилията с първата.
И тогава и сега съм с лош кръвоток. Не се притеснявай, ще те следи изкъсо и когата може, ако и нужно, ще ти включи аспирин/фракси. При мен това стана чак в 5 месец и всичко завърши успешно първия път. При точния доктор си Simple Smile

# 670
Ама как така ще чакаш, обаждай се на АГ ? В София има спешни кабинети в Майчин дом и Шейново, но даже и да си от друг град със сигурност има кабинет който може да посетиш. Пиши после как си и какво са ти казали.

# 671
Понякога имате ли тежест в стомаха след хранене. Все едно от много преяждане, а реално не е така.

# 672
Тъкмо идвах това да питам. ..
Същата съм и аз. И за капак едвам дишам..  имам чувството, че съм изяла хладилника, а всъщност ям по-малко от преди заради това чувството на тежест и пълнота в корем..

# 673
При мен се получава след храна. Силна тежест, почва да наболява и още повече да ми се повдига и не мога да си намеря място докато не слегне, а не съм яла въобще много. Не знам някои храни ли действат така или просто си е от бременността. Също така се храня постоянни, но по мъничко тъй като наведнъж не мога.
Тъкмо идвах това да питам. ..
Същата съм и аз. И за капак едвам дишам..  имам чувството, че съм изяла хладилника, а всъщност ям по-малко от преди заради това чувството на тежест и пълнота в корем..

# 674
Много съжалявам. Знам че звучи банално и със сигурност си казваш защо на мен , но Бог си знае работата  ( От опит го казвам, за съжаление)

Прегръдки! Heart

Здравейте, след рутинен преглед днес се оказа, че ембриончето ми вече няма сърдечна дейност и съответно е спряло да се развива. Предстои ми “евакуация”(предполагам това си е вид аборт). Това беше последната ми бременност и за съжаление изхода не е този, който очаквах.

Пожелавам на всички успешно бременеене и ще очаквам хубави новини и снимки през март 2024 ❤ Успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт