Отговори
# 630
Здравейте, момичета!

"Предизвикателства, изпитания, дълг. Самият живот.
Застояването Ви отегчава, но е трудно да се движите.
Ще продължите ли, или ще се предадете?
Изборът е Ваш.
Успехът е на една ръка разстояние и просто трябва да го осъзнаете."

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!

15 септември – Международен ден на точката и Първи учебен ден за българските ученици

Международният ден на точката - 15 септември е световен празник на творчеството, смелостта и сътрудничеството. Започва на тази дата през 2009 година когато учителят Тери Шей внася в класната стая книгата на Питър Рейнолд „Точката“.
Точката е история на грижовни учители, които искат да вдъхнат на своите ученици смелост и увереност в собствените им способности и самочувствието „Аз мога“.
Това, което започва като една история от страницата на книга, се превръща в трансформатор на преподаването и ученето, тъй като подтиква хора от всички възрасти да преоткрият силата и потенциала на творчеството във всичко, което правят.

Успешна и ползотворна нова учебна година за всички ученици, учители и родители!

# 631

Pushpin Честито за началото на учебната година
на всички които имат ученици в семейството*
Books

# 632

Не спирам да се смея на статия от 2020 г., а и доста си поплаках. Joy Ах, този Толгахан какви емоции предизвиква у фенките. Може ли да е толкова безотговорен и така да ни натъжава.
     Да имам развинтената фантазия на тази журналистка, попаднала на новината в Gece. Поне да беше се постарала малко повече, да беше помолила някой да ѝ преведе статията. Ама много по-лесно е да си прави съчинения по картинка и да украси "творбата" си с гръмко заглавие, което привлича погледа и интригува.
     Простено да ѝ е... и тя горката семейство храни, пък и за престиж и слава се бори.

Всички фенки плачат след тази новина за Толгахан Сайъшман

Отказва се от актьорството, последният му сериал е признат за "провал на годината"
 Анкара, Турция,  21 ноември 2020 г.

Известният турски актьор Толгахан Сайъшман, който у нас помним като Чънар от турския сериал "Сезони на любовта" и Ийт от "Сега и завинаги", обяви че обръща гръб на актьорската си кариера, за да развива собствен бизнес в сферата на недвижимите имоти и текстила.
Това пише турският сайт Gece, цитиран от Труд бг.
Местните медии предполагат, че Толгахан Сайъшман е взел това решение след провала на последния сериал с негово участие  - "Дума на честта".
За снимките  този проект бе вложен огромен бюджет - бе нает остров с площ от 480 хиляди квадратни метра, на който бе застроен цял град.
Продуцентите на "Дума на честта" просто бяха сигурни, че лентата с главното участие на Толгахан Сайъшман, ще удари висок рейтинг.
Въпреки всички усилия, през миналата седмица сериалът беше признат за "провал на годината" и беше свален от ефир.
И по-предният проект, в който Толгахан Сайъшман пое главната роля - "Шампион",  също не бе в челните позиции в рейтингите, така че актьорът има основание да е разочарован. Но в турския шоубизнес е така - днес си на върха, утре всички забравят за теб.

# 633

Heart Eyes
мъката* на Нур  - мразя да те обичам.. Joy

# 634
Heart Eyes
мъката* на Нур  - мразя да те обичам.. Joy
    То си е голяма мъка. Joy Да обичаш Ийт Козан е голям риск - и опасно, и страшно. Но който се страхува от мечка да не ходи в гората...

Скрит текст:

- Браво! Какво правиш? Ще те дам на съд! Ти ме отвлече...
- Добре дошла в проклетото имение Козан!

# 635

Cupid

Hearts

People Couple With Heart Heartbeat People Couple With Heart Heartbeat Heartbeat People Couple With Heart Heartbeat Heartbeat People Couple With Heart Heartbeat Heartbeat People Couple With Heart Heartbeat

*Дъждът не е само кал и свлачища
в него има и много романтика*

Скрит текст:

Joy Joy

# 636
Здравейте, момичета!

''Хубаво е, когато сутрин станеш да имаш "посока", която ще те отведе до нещо красиво,
да имаш мечта, която да следваш... ''

Пожелавам ви да откриете посоката и да осъществите мечтите си!
Спокойна събота!

16 септември - Международен ден за защита на озоновия слой

Отбелязва се на 16 септември от 1995 г. по решение на ООН от 1994 г. През 1913 г. френските учени Шарл Фабри и Андри Бюсон откриват озоновия слой. Той е част от земната атмосфера и има свойството да поглъща ултравиолетовите лъчи и да предпазва земната повърхност. В атмосферата се съдържат вещества, които разграждат озоновия слой, но те са в пъти по-малко от тези, създадени от човека.
Всяка година на 16 септември Земята ни напомня за себе си и ни моли да я пазим, не само на този ден.

Софи, благодаря за музикалния поздрав и веселата закачка с дъжда!

Няма нищо по-хубаво от лошото време и ... един красив Супермен  

Скрит текст:

# 637

След дъжда да се сгреем с горещ шоколад Yum

# 638

ФЕМИ* да се сгреем ама
 ти видя ли новата фотка
на Дуда с мъж, това някой актьор ли е
 или нова жертва
Rolling Eyes

# 639

Софи , разпали ми любопитството.  Докладвай при шивача ако имаш време  там ще пиша, като я видя .
Чаго има още  фото от края на Кюбра с надпис Моят отбор . Със същата супер визия си е .

# 640
След дъжда да се сгреем с горещ шоколад Yum
     ... и в обятията на любими хора!

# 641

Flowers Bouquet Надявам се скоро да си хареса проект
стига е стоял със скръстени ръце,
чакам нов екшън сериал..
Joy

# 642

Толга стои със скръстени ръце, а аз вече скърцам със зъби и не вярвам, че скоро ще ни се усмихне щастието да го видим в нов проект. Сезонът започна, нароиха се куп сериали и ще бъде страшно като започнат да капят един по един.
      Лятното сериалче, което гледах с Керем и Хафса също ще го финализират на 13-ти епизод. Жалко, допадна ми като сценарии и актьорско присъствие. Остава ми Сезон 2 на "Семейство", което си чакам търпеливо. Друг сериал нямам намерение да гледам, пък и нищо не грабва вниманието ми.
     "Шивачът" също ме интригува. Нямам идея какво са ни подготвили сценаристите в последния сезон, но се надявам на неочакван обрат и ако може happy end.

# 643

YumТова че любимия красавец
стои със скръстени ръце
не означава че ние тук
 ще стоим с празни ръце
на хубавия празник и моят ИД**
Eva Sofia* Krusteva
Balloon Coffee Wine Glass

Yum Да ви е сладко

Heart Eyes

# 644
Софиии, честит имен ден!

Със здраве името прекрасно си но̀си и нека никога не свършват дръзките ти мечти!
Желая ти най-красивата приказка, с най-красивите приятели и най-красивите моменти в нея.
Живей щастливо всеки ден и с усмивка продължавай все напред.

Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт