Звездни компромати - Юли' 23

• 317 591
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sofia
Освен Гала, аз харесах и нейния мъж. Не е запуснат, стегнат, симпатичен.

# 2 536
Божинката заговорил за любов от предишен живот…съсипаха я тази държава 😆

# 2 537
  • София
Гаджето на Деп- дъщеря от какъв пол е?
Женски. Нищо, че не си личи.

# 2 538
Ехаа, аз помислих, че е мъж. 😀

# 2 539
  • Glasgow
Коя ли е тази спиритуалистична дама на Божинов🙄

# 2 540
Коя ли е тази спиритуалистична дама на Божинов🙄
Кобилкина 🤣 Шегувам се!

# 2 541
  • До морето
Гала до преди 3-4 години наистина изглеждаше феноменално. Нямаше никакви видими интервенции. За съжаление вече и тя е заприличала на Стоянка Мутафова, светла й памет!

# 2 542
Гаджето на Деп, прилича на Слаш на младини😂Има си чар момчето.

# 2 543
Гаджето на Лили Роуз ми е много анти и има нещо вулгарно. И защо все я опипва отзад, снимаха ги така вече, видяха го хората.

# 2 544
Тези снимки са старите с гаджето на Лили Рпуз Деп.

# 2 545
  • софия
Отпреди 10 часа. Колко да са стари?
https://www.justjared.com/photo-gallery/4958069/lily-rose-depp-0 … on-date-night-04/
Тези снимки са старите с гаджето на Лили Рпуз Деп.

# 2 546
На последните снимки не ми хареса новото гадже на Гришо. Много дълга шия има. Иначе еротика в излъчването - да, обаче нещо ми липсва, за да я харесам.

# 2 547
Засега не се води самоубийство смъртта на Шинеид, ще правят аутопсия. Последните ѝ видеа били ентусиазирани, наскоро се преместила в Лондон, имала творчески планове.

# 2 548
Според мен голяма част от успеха на продукциите на Халваджиян се дължат И на Кремена и приноса й в цялостната визия на всичко - декори, костюми, стайлинг.

Библиотека също изглежда като да има собствен дух и да си имат редовни партита/клиенти. Как човек получава под наем точно тези места в София, е друг въпрос.

Кремена работи много, купонясва много, за мен има умерени корекции. Има си своя кръг от хора  и си живей живота. Аз много я харесвам освен в случаите, когато не говори по разни фб дискусии за тютюнопушеното, или съм попадала на други теми, по които малко в повече се поставя над другите. Веднъж беше защитавала Бебо, нещо. Звучеше точно "коя съм аз, кои сте вий", но без особено правилен правопис.

Виж, за снахата, която май няма официален брак с Бебо, не мога да кажа, че някога ми е изглеждала дълбоко влюбена в него. Някак нейният типаж е някой не толкова пъстър, нисък и инфантилен, като излъчване. Ама върви Бебо с много екстри и възможности и така.

Елена, бившата жена на Джуди, сигурно е с 10 години по-млада от Кремена, но никак не личи. При нея интервенциите са далеч по-осезаеми. Но се радвам за нея. Изглежда щастлива с новия си мъж и втора дъщеричка. Нищо общо с предишния си външен вид, като жена на Джуди, като май пак не съм сигурна, дали е имало брак. Въобще, Джуди дава вид на някой не особено верен мъж.

/едно време повече ги следях/
Late в Парадайз също е техен … май Бебо го върти Simple Smile

# 2 549
Екс Бачорска май ни е чела, много хора й били писали, че мрънка. 😂 Нещо доста афектирана изглеждаше. И тя не била инфлуенсърка, която снима дрехи и гримове ами си снимала ежедневието. То едно ежедневие.. добре, че снима детето да има какво да качи.

Общи условия

Активация на акаунт