Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 507
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Бургас
Мда, като исках да почерпя за рождения ми ден, че там са ми повечето вече като роднини вече, платих кутия бонбони отделно от другите си покупки и я оставих на касата директно с бележката - нямаше проблеми Simple Smile

# 1 591
Дали някой е обърнал внимание на детските книжки... Търся книжка за емоции. Преди около две-три седмици видях, че имаше различни книжки, но нямах време да проверявам какви са. Дали ги има все още?

# 1 592
Здравейте, сроро не съм ви чела активно.
Дали е питано не знам. Някой използва ли пасатора, който ще се предлага на промо цена в събота 02/09?
Отзиви дали си струва? По принцип харесвам нещата на Silvercrest, ни се чудя дали да го вземам. Благодаря на отзовалите се!

# 1 593
Белгийските бонбони от петък , които са добри ли са? Искам да взема за подарък.

# 1 594
Да, харесват ни

# 1 595
Днес видях различни видове фъдж в пакетчета, заприличаха ми на едни много стари бонбони, може би се казваха Лакта или нещо подобно. Дали имат същия вкус?

Ябълковят чипс е намален с 20ст. Grinning Може и в броушурата да го има, но не съм я гледала, а днес купих и случайно видях.

# 1 596
Тук е писано
Скрит текст:
Тази седмица в Лидл има интересни неща. Любимите ни изварени десертни блокчета с вкус
на малина 0.99лв., уникални, много харесвани от нас. Всеки път купуваме промишлени количества от тях.
Фъдж-а с масло от 3.99лв. /синята, картонена опаковка/, също е много вкусен.
Едно време лактените бонбони имаха такъв вкус, досега само този фъдж се доближава до тях.
Фъдж-а отново от 3.99лв. с белгийски шоколад/портокал не е лош, но този с маслото, обикновения
е много по-добър. Тези два фъдж-а да не бъркат с другите по-скъпи от 4,79лв., ако не се лъжа, те пък са много
гадни и не си струват парите.  Говеждото месо в кутия за 6.99лв, също си струва. За себе си купих и
дамски терлик, 5бр. - 5.95лв, не е никак лоша цена, харесват ми като качество.
Подчертавам, че описаните от мен неща се харесват на мен и семейството ми, всеки има различен вкус
и няма как тези неща да допаднат на всички. Да няма после сърдити и разочаровани, че някой е препоръчал нещо.

# 1 597
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 598
Севда, благодаря, но тук пише в картонена, а тези бяха в пакетчета като чипс. Може би са същите. За сефте им обърнах внимание. Ще взема и ще пробвам най-добре.

# 1 599
Интересно ми е  какво ще ни предложат от Лидл за следващата седмица.
Мен вече

Сравнението с Бейлис на едната от страниците не го разбирам.
 А аз предложението за трите продукта до него - те не са намалени заедно /или аз не смятам добре/, подвеждаща реклама

Според мен показва, че техния си бейлис е много по-изгоден, толкова че за тези пари може да си вземеш бутилката и още две неща ..аз така го разбирам

# 1 600
# 1 601
Не знам дали е показвана тук тази ChocoNussa, но слагам снимка, защото мисля, че марката си имаше фенове...🤔

# 1 602
Благодаря. След инспекция брошурката отслабна с 50%. От 81 страници стана 40. Явно им плащат на кубичен метър Wink

# 1 603
  • Пловдив
Отварям и замръзвам! Dizzy Face  насреща ми Арнолд въоръжен с винтоверт??? ОМГ!!! Grinning

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:27 от mystic woman

# 1 604
Отварям и замръзвам! Dizzy Face  насреща ми Арнолд с въоръжен с винтоверт??? ОМГ!!! Grinning
Joy И аз така, помислих си, че има някаква грешка или гледам друга брошура.

Общи условия

Активация на акаунт