Нито съм натяквала нещо на мъжа до мен, нито тук. Попитах дали има някой, който е попадал или е срещал подобна ситуация - двойка, в която и дватата имат деца/дете от предишен партньор, но двамата или някой от тях искат/иска свое заедно? Дали икономическите причини биха били или са били повод някой ил идвамата да се откажат, защото прагматичността и спокойният живот от тук насетне биха надделели. Въпреки, че спокоен и пракматичен живот според мен са доста относителни понятия. Тези, с по 1 или 2 деца всички ли имат споккоен живот и успяват да не лишат децата си от нищо? Дадох пример със себе си и моето семейство, както и с приятеско семейсто с 3 деца, които сме израстнали аз и сестра ми. Не виждах да бъдат лишени от поквив, храна, образование, лечения (когато е нужно), внимание, любов и грижа. Разбира се, че понякога е имало лишения и трудни моменти. Мисля, че някои хора имат такива и при 1 дете. Ако обаче децата или детето са научени да бъдат презодоволявани и изведнъж семейството се окаже много зле финансово, какво? Родителите по-малко родители ли ще са? 

Препоръчани теми