Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 75 012
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
  • София
и аз така с една спирала Sad

Почвам да се дразня много на неоткриваемите стоки в ДМ. Това лято се влюбих в един дезодорант и едва се класирах за една бройка. Изчезна безследно вече и дори не знам дали не е лимитирана серия. С пяната за лице на Балеа пак стана неоткриваема.

# 76
Да споделя и аз за КРИСТАЛЪТ 🤭 game changer е! Взех по един за всички вкъщи, супер доволни сме.

# 77
  • Deutschland
Танчитка, кой дезодорант?

# 78
В лаковата тема ги споменаваха и за пускане на 1-2 в лак за нокти, за разбиване Grinning

Оплаках се и в друга тема но да измрънкам и тук... След сума канене да го пробвам, много ми допадна дневният крем на Балеа с ниацинамид. Супер, обаче сега го нямат наличен а гледам че взе да ми олеква тубичката. Не е заради смяна на опаковка, с новото лого си ми е и текущата.
Този в синьо-зелената опаковка ли? С фактор 30?  Ако е той, имам го и мога да Ви го подаря. Ползвала съм го 2-3 пъти, но не е моето нещо. Много мазно ми седеше лицето след това.

# 79
В лаковата тема ги споменаваха и за пускане на 1-2 в лак за нокти, за разбиване Grinning

Оплаках се и в друга тема но да измрънкам и тук... След сума канене да го пробвам, много ми допадна дневният крем на Балеа с ниацинамид. Супер, обаче сега го нямат наличен а гледам че взе да ми олеква тубичката. Не е заради смяна на опаковка, с новото лого си ми е и текущата.
Този в синьо-зелената опаковка ли? С фактор 30?  Ако е той, имам го и мога да Ви го подаря. Ползвала съм го 2-3 пъти, но не е моето нещо. Много мазно ми седеше лицето след това.
Този е, че май имаше повече от един вид с ниацинамид, помня че тогава на място се чудих на някакъв дето и цената му беше друга.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-niatsinamidov-dneven-krem- … 066447239058.html
За подаряване наистина оценявам предложението, но освен ако не се окажем в един град, не съм убедена че бих занимавала някого... А и се надявам да се появи пак преди да свърша текущата туба, знае ли човек. Не вярвам да е спрян защото си го има в сайта им, а и съвсем скоро му смениха опаковката все пак. ДМ ми е на 5 минути пеша и нали може да се проверява наличност в приложението, ще го дебна със сигурност.
На мен ми допадна, макар че и моята кожа се омазнява доволно лятото. Е, сухо и матирано лице не очаквам - то не би било реално в топло време, камо ли с крем за 6 и нещо и с фактор 30. Но ми понася по-добре и лъсвам по-малко отколкото с каквото друго с фактор съм пробвала в такъв ценови клас.

# 80
На тоя моп няма ли възможност да се сложи някоя микрофибърна кърпа вместо тия мокри кърпи ?
Аз правя точно така. Слагам микрофибърна кърпа, пръскам с препарат за дърво и минавам паркета.

# 81
Да споделя и аз за КРИСТАЛЪТ 🤭 game changer е! Взех по един за всички вкъщи, супер доволни сме.

Може ли повече информация за какъв кристал става въпрос? Изчетох от началото на темата, но не разбрах...

# 82
Търсих кристала в ДМ в Парадайс и го нямаше.Нямаше също никакви дезодоранти на Балеа( женски), освен два вида.

Може ли повече информация за какъв кристал става въпрос? Изчетох от началото на темата, но не разбрах...
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dezodorant-stik-kristal-p4058172508288.html

Сега  проверих- никъде няма в магазините в София.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 14:00 от ДХ3

# 83
  • София
Верно ли?? Аз си счупих моя и сега си търся нов.

Търсих кристала в ДМ в Парадайс и го нямаше.Нямаше също никакви дезодоранти на Балеа( женски), освен два вида.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dezodorant-stik-kristal-p4058172508288.html

Сега  проверих- никъде няма в магазините в София.

# 84
Поне в сайта на ДМ излиза, че няма наличности.Питах вчера в Парадайс- нямали зарвждане.

# 85
  • София
Ако ви е спешно, аз ползвам такъв и съм много доволна, не е от ДМ.
Скрит текст:
Кристален дезодорант Crystal Deodorant Victoria Bell’s.

Има и доста други в аптeките и "зелените" магазини, както и в iherb.

# 86
  • София
Не откривам лепенките за акне. Обиколих доста Дмчета, но уви. А съм много доволна. Sad

# 87
Този кристал е несвършваем. Леко ме дразни, че изисква принудително мокрене преди употреба, но е наистина ефективен.

# 88
  • софия
Не откривам лепенките за акне. Обиколих доста Дмчета, но уви. А съм много доволна. Sad
От Лили съм купувала. Там също има и различни марки кристали.

# 89
  • Пловдив
Ще покажете ли кои са тия лепенки? Само това май ме сме пробвали...

Общи условия

Активация на акаунт