7 СУ Свети Седмочисленици София гимназиален етап

• 3 589
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Супер, аз преброих 5, но не от списъка, а като извикваше госпожата. Явно не съм чула някое.

# 46
  • София
Аз нали съм с момче и живо ме интересуваше колко ще са Simple Smile

# 47
Поизпуснала съм темата - вчера ходих на родителска, 8б клас. Минаха учителите и понеже не им запомних имената, реших днес да ги потърся на сайта на училището. Така открих, че там Анелия Врабчева не фигурира сред учителите по БЕЛ. Някой знае ли защо?

# 48
А как ви се струва паралелката за АЕ + ИЕ? Какви са ви впичатленията?

# 49
  • София
А как ви се струва паралелката за АЕ + ИЕ? Какви са ви впичатленията?
Смисъл?

# 50
Това място е създадено за хора които не си обичат децата, ако искате детето ви да получи депресия в 5-ти клас, давайте! Има една конкретна учителка която изглежда че яде деца за закуска...! Фамилията и е Пенчева. Има още една учителка по английски, която все не е доволна и последното нещо което прави е да научава децата ви(тъп джинджер)....! Училището е под всяка критика......... изглежда като затвор (то е). Има всякакви пукнатини по стените и пода, тоалетните са все едно кон се е изходил там, смърдат на умрели катерици и фасове. Възпитанието на децата и учителите е под всякаква критика. Ако искате децата ви в 7-ми клас да бъдат депресирани от " начина на преподаване на учителите" (учителите не ги учат на нищо) това е перфектното място за вашите деца!

(Jeffery Epstein)

# 51
  • пустинята Гоби
Ако говорите за Пенчева, учител по математика - пенсионира се.

# 52
  • София
Не съм на същото мнение! То и по начина Ви на изказване се вижда къде е проблемът. И двете ми деца са в това училище и сме доволни. Много възпитани деца има в класовете им. Повечето учители са прекрасни. Винаги и навсякъде има по някой трън учител, няма как всички да са прекрасни и добри.

# 53
Има си проблеми и в 7мо и чувам, че има желаещи деца от различни паралелки да се местят. Но, предполагам, че това е ситуацията в повечето училища.

# 54
  • пустинята Гоби
Някои се местят, други идват - предполагам, че в повечето училища е така.

# 55
  • Sofia
Здравейте, бих искала да помоля за актуална информация и впечатлиние за училището и учителите. И по-специално за 5-7 клас. Искам да си преместя детето от 112 ОУ, от което не сме особено доволни.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт