Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 53 094
  • 873
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
30 минути са нищожно разминаване. На практика всички пътуват по едно и също време. Сега се добавят още 30% трафик от втората смяна. Несериозен експеримент, необмислено и много изтощаващо и за децата, и за родителите. На практика трафикът е блокиран по този начин. В автобусите не ми се мисли какво е.......

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 15:19 от dazel

# 196
  • Майничка
Само допреди 6г. разминаването беше 15 мин.
Обаче дано най-сетне оправят секцията за левия завой на кръстовището до гимназиите! Днес няколко хлапета бяха слезли от чакащи коли и вървяха покрай мантинелата.

# 197
Здравейте.Моля за мнение за специалностите в Търговската гимназия. Дъщеря ми се насочва към нея с изучаване на англ.език, но не е ориентирана за специалност. Може ли мнението ви и насоки.

# 198
  • Пловдив
Здравейте.Моля за мнение за специалностите в Търговската гимназия. Дъщеря ми се насочва към нея с изучаване на англ.език, но не е ориентирана за специалност. Може ли мнението ви и насоки.

Разгледайте сайта, потърсете учебните планове. Вижте какво се учи в отделните специалности.
То много общо така да се иска мнение за специалностите.

# 199
  • Пловдив
В НТГ до 10 клас специалните предмети почти на 100% се припокриват за всички паралелки. В 11 и 12 клас, очаквано, вече са по-конкретни според съответната специалност. Добра идея е да се разгледат учебните планове в сайта.

# 200
  • Пловдив
Здравейте, синът ми сподели, че има желание да кандидатства в Строителния техникум -  Строителство и Архитектура. Преди време искаш и в ТЕТ-та  Компютърните специалности. Очевидно не е ориентиран на 100%
Моля ви за мнение за двете гимназии и специалности.

# 201
Доволна съм и от двете училища.

# 202
  • Пловдив
Мисля,че и двете специалности са добри и са доста търсени .
Доколкото знам ТЕТ-а има сключени договори с добри фирми за практики.

# 203
Здравейте! В ПГЕЕ в кои специалности има повече момичета?

# 204
  • Пловдив
Почти във всички има.
В нашият клас е едно.

# 205
Почти във всички има.
В нашият клас е едно.
А вашият клас коя специалност е?

# 206
  • Пловдив
Почти във всички има.
В нашият клас е едно.
Микропроцесорна техника.

# 207
Почти във всички има.
В нашият клас е едно.
Микропроцесорна техника.
Благодаря

# 208
  • Пловдив
Днес отворих първо класиране от тази година и има минимален и максимален бал за момичета за почти всички специалности. Нямаше само за автоматизация и електрообзавеждане на производства.

# 209
Харесали сме две специалности с дъщеря ми, но някак и на нея и на мен, не ни се иска да е в цял клас с момчета и тя едно момиче.

Общи условия

Активация на акаунт