Какво е ежедневието на вашите мъже?

• 10 604
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
Понякога ми изглежда,че ежедневето на ММ се състои главно в това да ми пречи да си чатя във форума Triumph

# 46
Ми какво да му е ежедневието: каквото си реши.
Нещо не разбирам въпроса, даже и като прочетох пояснението.

# 47
no_namе, така кажи де, че искаш да се похвалиш. Ма  мен лично знаеш ли колко ме интересува твоят мъж? Нито го знам, нито го познавам.

Жената ми вика:
- Видя ли новите съседи, млада двойка, мъжът всяка сутрин излизайки за работа целува жена си. Ти защо не правиш така?
Аз:
- Е как да правя така, та аз изобщо не я познавам тази жена?

# 48
Ето какво е моето ежедневие:
Ходя на работа, след това се прибирам и извеждам децата да игеаят на площадката или да караме колела. После ако имам работа сядам на компютъра и работя (имам втора работа) ако ли не готвя нещо или ремонтирам къщата. Уйкенда съм изцяло с децата и четем и решаваме задачки, чистя, готвя закуска обяд и вечери излизаме с децата да играят. Понякога пера. Пазарувам 50/50 с жена ми.
Не ми е интересно да гледам ритнитопковците и да се наливам с бира. Все имам нещо да върша. Вечер мием зъбките или ги къпя и ги слагам в леглада да спят. На края на вечерта съм дроб. През нощта понякога гоня дракони и други натрапващи се чудовища от стаята на дъщеря ми, но вече съм станал професионалист и знам как става.
Но за жена ми това е нищо което правя.
Тя също ходи на работа.
Прекарвам време максимално с децата си защото някой ден ще отлетят и аз ще си остана само със спомените. Но по добре да имам спомени от колкото да плача, че съм пропуснал времето с тях. За мен това е най важното.

# 49
Ето какво е моето ежедневие:
Ходя на работа, след това се прибирам и извеждам децата да игеаят на площадката или да караме колела. После ако имам работа сядам на компютъра и работя (имам втора работа) ако ли не готвя нещо или ремонтирам къщата. Уйкенда съм изцяло с децата и четем и решаваме задачки, чистя, готвя закуска обяд и вечери излизаме с децата да играят. Понякога пера. Пазарувам 50/50 с жена ми.
Не ми е интересно да гледам ритнитопковците и да се наливам с бира. Все имам нещо да върша. Вечер мием зъбките или ги къпя и ги слагам в леглада да спят. На края на вечерта съм дроб. През нощта понякога гоня дракони и други натрапващи се чудовища от стаята на дъщеря ми, но вече съм станал професионалист и знам как става.
Но за жена ми това е нищо което правя.
Тя също ходи на работа.
Прекарвам време максимално с децата си защото някой ден ще отлетят и аз ще си остана само със спомените. Но по добре да имам спомени от колкото да плача, че съм пропуснал времето с тях. За мен това е най важното.

в какъв смисъл”нищо”, да не те обвинява, че много седиш с децата? Rolling Eyes
Щом ти и готвиш и чистиш, тя какво прави?

# 50
  • Somewhere beyond the moon and stars
Като чета някои от мъжете тук как вършат всичко вкъщи, се чудя дали и жените им мислят така.

По темата: ММ има занимание, на което обикновено също отделя време, примерно един следобед уикенда и една-две вечери през седмицата. Според мен е редно хората да имат лично пространство и интереси и за щастие неговите са ползотворно насочени, вместо да запива по кръчмите. Така или иначе, останалото свободно време прекарваме заедно или с детето, защото ни е приятно.

# 51
  • Out of the Mix
Артисте, я изброй жена ти какво прави, че нещо като гледам нямате баланс. Това, което си изброил трябва да прави основно жената, а ти да помагаш. Ходенето на работа е ясно, всички се занимават с нещо.
Иначе и аз чистя и пазаувам, това ясно. Не мога и да не го правя, защото съм си свикнал с години, и си знам кое какво, също купувам по-качествени продукти и подбирам.

Дресирайте ги тия жени по-умно.

Иначе ритнитопковците, чалготеки, кръчми, наливане с бира, цигари, и т.н. са за убитаци.

# 52
Жена му може би мисли и планира. Живота не е само миене на прозорци и прахосмукачка.

# 53
То ако ще се дресираме,не знам до къде ще стигнем.

# 54
Не виждате ли, че е трол...

# 55
# 56
Този Артист

# 57
Да и моя мъж ако го питаш ще каже ,че всичко прави😁 но дефакто лежи на дивана и играе игри на телефона или пък спи ,когато си е вкъщи .
Като чета някои от мъжете тук как вършат всичко вкъщи, се чудя дали и жените им мислят така.

По темата: ММ има занимание, на което обикновено също отделя време, примерно един следобед уикенда и една-две вечери през седмицата. Според мен е редно хората да имат лично пространство и интереси и за щастие неговите са ползотворно насочени, вместо да запива по кръчмите. Така или иначе, останалото свободно време прекарваме заедно или с детето, защото ни е приятно.

# 58
Не виждате ли, че е трол...
Тюф, аз пък се зарадвах, че най-после намерихме идеалният мъж Worried

# 59
Ааа да бе! После от умора няма време за кекс… Кво му е идеалното😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт