Какво е ежедневието на вашите мъже?

• 10 629
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
  • По света и у нас
Ежедневието на нашите мъже… някои се разправят с проблеми по цял ден, някои омайват шефа си по цял ден, много от тях се скатават за 100 неща по цял ден, някои гонят мацки, други се правят, че работят, трети си чатят с чужди жени по фейсбук, една групичка ходи по 3 часа на фитнес и кибичи в приятели, после идва и сяда пред ТВ- то, някои гледат децата.
Общо взето това е, ако ти казва че заминава на кръстоносен поход - ще е далече от нормата.

# 61
А защо се занимавате само вие с децата, Артист?
И защо в това ежедневие не прозира поне лека забава – за вас, не само за децата?
Номерът е да се вместят в отговорностите и леки разпускащи моменти за родителя, иначе бърнаутва в един момент.

# 62
аз се чудя защо жената не присъства в това ежедневие.В смисъл, ако моят мъж ме игнорира тотално след появата на деца, ще се чувствам доста кофти.

# 63
Каква жена? Там е въпроса.

# 64
Как каква? Тази, която си търси във форума. Simple Smile
Сега, за какво точно я търси – дали за секс, дали за семейство, дали просто някоя да замести майка му и да му чисти и готви – не ми се дава още отгоре...

# 65
Как каква? Тази, която си търси във форума. Simple Smile
Сега, за какво точно я търси – дали за секс, дали за семейство, дали просто някоя да замести майка му и да му чисти и готви – не ми се дава още отгоре...

Аз да си търся половинка в форума?
Да ми готви и пере и чисти - ме това аз мога да си го правя и го правя и не ми тежи. Даже си и гладя сам.
Да замести майка ми - аз живея на 9 часови пояса далеч от нея мнооого отдавна. Никога на никой не съм разчитал. Всичко сам си правя. “За това на вълкът вратът му е дебел”

# 66
Ами има много самотни емигранти. И цели семейства. Не е до бройката в еденицата, а до възприятие и начин на живот.

# 67
Ами има много самотни емигранти. И цели семейства. Не е до бройката в еденицата, а до възприятие и начин на живот.

С удоволствие бих си тръгнал, но само с децата. Всичко й оставям от Нулата ще започна, само децата да са при мен. Те са ми най важни. Не мога да си представя живот в който да не лягаме да спим и да не ставаме под един покрив. За мен децата са всичко. Другото всичко е материално и мога да си го купя пак.

# 68
Много артистично развитие . сега пък деца.

# 69
Е,все някога децата отлитат,тогава?

# 70
Какви деца. Това е въпроса.

# 71
  • Далечният изток
Неговите, дето той ги гледа, докато майка им... всъщност не каза какво прави.

# 72
Вие ще се възхищавате на лирическия герой или ще питате жената какво прави Grinning

# 73
  • София
Нашето ежедневие е разнообразно. Много неща правим заедно, много правим отделно. Понякога пътуваме заедно за работа, понякога се прибираме заедно - но не винаги. Някои дни той си върши задачки след работа, аз пък обикновено свършвам по-рано и си ги върша тогава. Понякога пазаруваме заедно, понякога поотделно. Ако се приберем заедно, вечеряме заедно. Някои дни в седмицата си готвим, някои си поръчваме. Обичаме да гледаме филми, сериали, да играем игри. Понякога той играе, аз цъкам във форума. Виждаме се с приятели, понякога всеки си ходи с неговите, понякога ходим заедно. Имало е случаи всяка седмица да сме у приятели, имало е случаи цял месец никой да не ходи никъде. Заедно излизаме да се разходим, по-рядко да ядем навън, защото и двамата не сме фенове на заведения. Планина, плаж, също включваме. Аз обичам да си правя шопинг и обикаляне в мола, той не, и не го карам да идва с мен Joy Аз пък съм интроверт и обичам да си правя някакви неща сама, та ми е идеално така. На мен цялата схема ми допада, хем има свобода и разнообразие, хем сме си заедно доста време.

На Артиста не разбрах къде е жена му в цялата схема, ама май усещам някаква драма. Само заради децата ли са заедно?

# 74
Аз не разбрах колко деца, какви деца и дали наистина деца ...

Общи условия

Активация на акаунт