КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 167
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
На две аса и Крал Пентакли давате прекалено много значение без да знаем нищо за връзката, ако тя е нова, Асата са съвсем резонни, Асо меч е нова идея, ново мислене, ново виждане за нещата
А КП може просто да показва самия мъж
Това, което ми се иска да видя е съединителна карта както някой вече спомена - 2 чаши, Любовниците, 3 пентакли дори , 10 чаши, 4 жезли

# 601
  • там, където ми харесва
Възможно е да е така ,нямам много лични наблюдения на тези отношения.Имам комбинации между другите аса и тяхното значение примерно Асо чаши с Асо жезли, Асо меч с Асо чаши, Асо меч с Асо пентакли...а извинявам се сега си намерих комбинацията -Асо меч с Асо жезли- лична сила.

# 602
Лина, а ти като правиш четене на някой, не му ли задаваш въпроси?
Все пак човек трябва да има някакъв контект за четенето иначе е стряляне в тъмното и за мен лично, малко несериозно.

Няма само едно тълкувание на комбинация от карти. И с какво тази лична сила върши работа относно естеството на питане за развитие на любовни отношения?

# 603
  • там, където ми харесва
Не виждам връзка и аз в комбинацията. Задавам въпроси , но не съм много подробна. На предното ми питане , се паднаха седем меча и някои от вас намекна за изневяра е това убий ме  не мога да го кажа на някои, ще си премълча.

# 604
7ца мечове не може да бъде окачествена директно като изневяра. По-скоро е хитрост, измъкване, правене на скрити планове, избягване на директна конфронтация.

Според мен щом правиш четения за други хора, хубаво е да им задаваш въпроси, за да си наистина полезна. Иначе съществува възможността да подведеш другия без да искаш, защото не разполагаш с обективна информация.

# 605
~lina~, аз тези карти ги тълкувам така... по Асо жезли има желание да направи нещо/за развитие/страст, но по Асо мечове го отрязва на база някакви негови си разсъждения и по Крал пентакли остава на място без движение.

Продължавам за таролозите - от всички изброени само при Оливера съм си правила лично четене. Хвана някои неща, но поне при мен даде много и различни варианти и според мен просто уцели. Моя приятелка си е правила при Ася. Освен, че нищо не й е познала, приятелката ми е останала с цялостно усещане, че я е претупала. На Aadya й бяха направили много силна реклама в една фейсбук група. Дали беше преднамерена или постът беше искрен, нямам идея, но е факт, че след него много хора си направиха четения при нея въпреки високата цена. Общата обратна връзка, която достигна до мен е, че познава, но предимно неща от миналото. Ask the tarot според мен е добра, но в общите й четения понякога губя като говори за кого говори - за мъжа, за жената или за третия човек, ако е казала, че има такъв. Просто някак на момента не ги изговаря ясно нещата. Иначе в едно от видеата си тя твърди, че има дарба и ползва таро като проводник да формулира това, което й казва дарбата. Изпратено с любов по мои впечатления не винаги чете добри карти, на мен ми харесва как ги тълкува и навръзва, при все че тя вади адски много карти. Маша конкретно в едно общо четене с Ленорман в деня, в който имах казус, описа казуса съвсем точно и каза какъв ще е изходът, който се случи след 2-3 дни. Не беше любовен казус, а беше свързан с ремонт на имот и пари. Даже го изпрати на една приятелка да го чуе и тя и да ми саже дали просто аз не си въобразявам точността спрямо моя случай. Ники Йохансон може да е много добра на лични четения, но общите й са предимно без сигнификация и за общо четене някак не ми върви това и си остават думи в пространството. Една приказка без край вади две карти, разказва всичко за всяка карта и изводът ми липсва. Гледах й няколко такива четения, няма права мисъл какво тълкува спрямо въпросът и просто се отказах. Видях видеата с обучението на Ленорман на Фрея (трябва да си взема Ленорман 😁). Тя и още една имат и нещо ката академия, която точно сега стартира нов сезон с обучения. Искам да знам има качени две обучения в Udemy и са на доста достъпни цени, но са повече за начинаещи. Специално Hope като види Императора/Крал пентакли/10 чаши/10 пентакли и човекът автоматично става семеен и почти никога не дава алтернативно тълкуване. Склонна е да тълкува превратно на моменти. Иначе тя чете и как изглежда човекът и ми е уцелвала външен вид. Не знам как то прави това с физическите белези. Тя не си показва картите и общо взето е мъгла. Secrets of the soul - не, поради много причини просто не. Има и една Crystal нещо си. Не успях едно цяло видео да й изгледам на тази жена, а доста пъти правих опити. Вълшебна приказка с таро е супер!

# 606
Не съм ходила на таролог в България. Честно казано не съм имала и желание. Имам познати, които са големи ентусиасти и се имат, че четат подредби и карти - за мен в 95 процента са съчинения по картинка и налучкване. Чак ме е било срам да ги слушам някой път и смятам, че е грехота направо, че дават съвети на хора.
За мен човек трябва да има етика и самосъзнание за собствените възможности и подготовка, когато това касае трети лица.

# 607
innasn първо как имаш време да слушаш толкова много 😳 и второ супер критична си 🪒😅
Аз съм на мнение, че е хубаво да има за всички и информацията ще те намери ако трябва да я чуеш.
Таро е енергиен принцип и като такъв на всеки говори по различен начин и най-прав в тълкуването е този, който “хвърля” картите.

# 608
innasn първо как имаш време да слушаш толкова много 😳 и второ супер критична си 🪒😅
Аз съм на мнение, че е хубаво да има за всички и информацията ще те намери ако трябва да я чуеш.
Таро е енергиен принцип и като такъв на всеки говори по различен начин и най-прав в тълкуването е този, който “хвърля” картите.
Не съм съгласна. Масово се говорят врели некипели и напълно безотговорно взимат пари на хората, "за да им гледат". Не е достатъчно някой да научи значението на картите и да започне да взима парите на хората. Нека не се самозалъгваме, с тези канали в ютуб таролозите се рекламират и започват да генерират някакъв доход. Няма лошо, но трябва да се проявява и отговорност, защото има хора лабилни, със сериозни проблеми, в депресии и т.н., хора, които редно или не, но взимат решения на база четенето на някой таролог. Взимат се решения за семейства, за здраве, за деца, за работа, за пари и съществува потенциал за големи щети.

Разбира се, това е личното ми субективно мнение от личния ми опит с таро и гледането и слушането на мноооого видео на много таролози. Енергиен принцип или не, според мен не всеки може да чете таро - или притежава интуиция и му се удава това, или не. Интуицията се и развива, но са необходими години. Разкази по картинки правят и 5 годишни деца. На детето на една приятелка подарих карти за игра, които са точно на принципа да се учи да разказва по картинка. Утре, ако му дам таро и го запиша на видео, което пусна в ютуб, това ще е меко казано несериозно. Таро е сложна система от архетипи, символизъм, митология, нумерогия, астрология и още куп неща, заложени в различните колоди. Четенето на значения, калкулатори, пеърване на карти в Интернет е крайно недостатъчно. Едно е да си четем вкъщи и да си пишем във форума, друго е продаването на тези четения от страна на ентусиасти, въоръжени с по една книга, придобита от книжарницата.

Иначе, слушам каналите на слушалки или на тв вкъщи докато си върша работа. Някои дни не слушам, в други наваксвам. Ака нещо ми е интересно, сядам и да гледам. Но вече доста съм съкратила списъка с каналите, които слушам. 😁

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 01:11 от innasn

# 609
Здравейте,

Моля който има желание да ми съдейства.
Котката на сестра ми не се е прибирала от сряда.
Живеят в къща и котката излиза навън и се прибира сама.

Сега я търсят, но я няма в квартала.

Благодаря предварително!

По тези карти не ми се вижда да се върне. Дано греша обаче...
ОВ котката се е прибрала, жива и здрава и гладна. Мушнала се е някъде и е била заключена, за това не е успяла да се прибере.

# 610
Днес ще е “прекрасен” ден
Дневна - Смъртта пояснена с Асо чаши
В любовно-романтичен план нещата са дори още по-хубави 😌
Справедливост, 5 меч, 7 меч

# 611
Здравейте,

Моля който има желание да ми съдейства.
Котката на сестра ми не се е прибирала от сряда.
Живеят в къща и котката излиза навън и се прибира сама.

Сега я търсят, но я няма в квартала.

Благодаря предварително!

По тези карти не ми се вижда да се върне. Дано греша обаче...
ОВ котката се е прибрала, жива и здрава и гладна. Мушнала се е някъде и е била заключена, за това не е успяла да се прибере.

Пак ударих греда 🙈май е време да спра да се занимавам с тарото 😊както и да е, най-важното е че котето е живо и здраво и вече си е вкъщи. Благодаря за ОВ.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 10:17 от Силфида

# 612
Преди време в ютуб имеш една българка, живееща в Англия, доколкото си спомням, която правеше уникални гледания! Сега я търсих, но не успях да я намеря, въпреки, че тогава имах абонамент за канала ѝ. Поразрових по памет и ми се струва, че беше Lilly Light Tarot, но сега видеата ѝ са само помесечни за всяка зодия и са само на английски. Много съжалявам, че вече няма нищо на български!
Другите, които изброявате, са ми тотално неизвестни. Гледам руски - ЯНА ГЮРЭР, тя е голям зевзек и ме забавлява Simple Smile, Taro Irena, Таролог Лилия GoldenTarot и още някои други. Преди гледах повече, напоследък не се сещам.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 13:32 от Silky_soft

# 613
Преди време в ютуб имеш една българка, живееща в Англия, доколкото си спомням, която правеше уникални гледания! Сега я търсих, но не успях да я намеря, въпреки, че тогава имах абонамент за канала ѝ. Поразрових по памет и ми се струва, че беше Lilly Light Tarot, но сега видеата ѝ са само помесечни за всяка зодия и са само на английски. Много съжалявам, че вече няма нищо на български!
Другите
Искам да знам живее в Англия.

# 614
Другите
Искам да знам живее в Англия.
Сега погледнах да видя, но не е тя. Явно си е изтрила маса информация от профила.

Общи условия

Активация на акаунт