Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 718
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Никой не пита, но ще кажа, може да е полезно за някого - в строителните магазини продават широко стреч фолио, може би около метър е ширината.
"строителния" стреч е 50 см стандартно. Ако е метър мнооого трудно ще се борави с него.

# 526
Може и така да ми се е видяло от страх Grinning не съм ползвала, но ролките ми се сториха огрооомни.

# 527
  • Mediterraneo
Те продават и по- широко домакинско фолио за ресторанти, напр. Ролките са обемни и тежки обаче и не ми вършат работа за увиване на юргани Simple Smile

# 528
Големи ролки със сигурност има, в някои супермаркети от такива фолират примерно големи парчета сирене, кутии с храна за вкъщи и подобни. Може би някой работещ на такова място ще се включ и ако знае от къде се купуват. Но наистина са големи и тежки, не са нещо да го размяташ в ръка.

# 529
На работа фолират с машини палети. 50 см е ширината. Дебелината е доста повече на самата ролка.
Да, изглеждат големи - ама не са чак толкова, тежки определено са.Сравнени с домакинската са огромни даже Simple Smile  На ръка е тегаво.

# 530
  • София
Моето фолио е от Практикер или Хоум макс, не помня вече. 50 см ширина, много метри дължина, 14лв.
Фолиото е изключително удобно, защото хем изкарва въздуха, хем има възможност за напасване, ако опаковаш повече неща в едно пространство. Вакуумиеращите пликове стават на кокал и не можеш да побутнеш и помръднеш нищо.

# 531
  • Пловдив
Такова "строително" стреч фолио имаме вкъщи - даже не помня кога е купувано, а го ползвам редовно. Доста по-плътно е от домакинското, което ползвам в кухнята.
Ролката е с ширина 50 см, дължината си нямам и идея каква е - купувано е преди 5-6 години.
И да кажа, че в Кауфланд тази седмица има кутии със закопчаващ се капак на 18 лв, даже кутията е на колелца, а капака е така направен, че могат да се слагат една върху друга.
Скрит текст:
Имаше и друг вид - доста по-ниски, но по-дълги като капакът им е разделен на две и се отваря от двете страни. Не запомних цената им, обаче Flushed

# 532
Ето промишлени фолиа: https://packin.net/product-category/strech-folio/ruchno-strech-folio/
една ролка, ако не опаковате палети всеки ден ще ви отиде за 2-3 години

# 533
  • София
Моето е много малко по- дебело. Има различни микрони дебелина и при строителното.

# 534
Само да кажа, че имам такава ролка фолио над 200 м и тежи ужасно. Боря се с нея като прасе с тиква и нямам търпение да намалее. Жива мъка е ползването и. Не правете тази грешка - купувайте от по-малките ролки. Големите явно са предназначени за опаковъчни машини.

# 535
Само да кажа, че имам такава ролка фолио над 200 м и тежи ужасно. Боря се с нея като прасе с тиква и нямам търпение да намалее. Жива мъка е ползването и. Не правете тази грешка - купувайте от по-малките ролки. Големите явно са предназначени за опаковъчни машини.
48 cm - 959 m- теглото е 10 кг с кутията, държачите от страни и резача
30 см - 231.03 м - тегло 2.059 кг с кутията, държачите от страни и резача

# 536
Възможно е моята да е доста повече метри - не съм я купувала аз. Ширината и е поне 50 см. Тежи наистина ужасно.

Ето снимка, която много причина на моето нещо и бога ми, абсурдно е да тежи само 10 кг: https://starstrading.eu/wp-content/uploads/2020/03/EASY-THREADEXP-630.jpg

# 537
  • Mediterraneo
Ето нагледно моето юрганче 180 на 200 см, не ми отне и половин лидълска ролка. Можеше и още да спадне, ама сама го сгъвах и ми е неудобно.

Скрит текст:

# 538
Не остава ли лепило/лепкаво по юргана след махане на фолиото, или то не лепка?

# 539
Това е стреч-фолио. То няма лепило, залепва се за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт