Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 714
  • 857
  •   1
Отговори
# 720
  • Замък сред облаците
2402, що така задържана кръв, дадоха ли обяснение?

# 721
Дими, СПКЯ си е мазало в хормонално отношение и някой път при прием на хормони става по-зле вместо по-добре, друг разбира се е ОК де. Това поне при мен, аз съм се примирила.

Reginasr, мустачки имам, след о почват да растат повечко, а пък като пих 7 месеца кортикостреиди, бяха ми тръгнали и косми по бузите, но скоро след спиране сами се махнаха.

За вярата, аз съм агностичка*:
Скрит текст:
Струва ми се, че може би има сила, енергия, която не е обяснена, но каква е аз не знам и не мога да кажа точно и дори дали животът произлиза от нея или пък тя проилиза от живота. Много ми е нереалистично това е да е човекоподобен старец на небето, мисля че хората просто така са си го представили, защото това могат да си представят. Но допускам, че може дори да е така. Спокойна съм с незнанието повече, от колкото с вяра в нещо конкретно.
Понякога и аз се моля, но в моментите дето се молят всички, дори атеистите, когато сме в планината на преход и тръгне буря, преди изпит и примерно като гледам състезание Simple Smile
Още преди да се запозная изобщо с ММ, писах писмо до св Серафим Софийски в руската църква в София за семейство и после можеше и да не се сетя, но ММ е руснак (много отдавна не живее там, но си е чист руснак) и се сетих. Малко се шегувах, че такава му е юрисдикцията на светеца, но после почнах да приемам по друг начин нещата, като да е дал знак, че е предал молбата където трябва и е помогнал.
Имам слабост и към св Иван Рилски, по някакви си мои причини.
Та така със светците по-лесно.

*Aгностицизъм е виждането, че съществуването или несъществуването на свръхестествени същества, в частност Бог, е нещо, което остава неизвестно и непознаваемо

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 13:16 от Одри ♡

# 722
2402 съжалявам, че така сте се почувствали относно вярата. Аз вярвам, че именно Бог спаси моето дете, по всички закони на медицината той победи всички минимални шансове, които му се даваха
Скрит текст:
Тъй като с мъжа ми всеки ден бяхме по болниците, аз нямах кой знае каква възможност да ходя на църква и да се моля, но майка ми беше постоянно по църкви и манастири, непрестанно молене, параклиси и всичко възможно, но детето беше зле, зле и по-зле. Накрая аз й казах, че не вярвам, че той ще се оправи, лекарите също не бяха големи оптимисти вече и тя беше измолила попа да ни прочете кипрянова молитва. Ей Бога ми след тая молитва какво чудо се случи, не знам, но той за дни буквално се оправи, излезе от реанимация и всичко му тръгна перфектно. Преди не съм вярвала, че някой може да ти направи магия или да те урочаса по някакъв начин, ако ти сам не вярваш в това. Но след това което ни се случи, и именно тази молитва вярвам че помогна, та си и миля, че детето плати греховете на някой -  дали мои, на мъжа ми, на някой от родителите ни… Та не всичко, добро или лошо, е в пряка връзка с нас самите като личности, насочено изцяло срещу нас като индивиди, а нещата са по-комплекси.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 13:13 от AlisonParker

# 723
Момичета, реално все още нямам закъснение. Би трябвало утре да ми дойде, ама пусто нетърпение, пък и с поликистоза датата за МЦ варира... Направих тест и не знам дали да се зарадвам на тази бледа черта...

# 724
  • Замък сред облаците
Радвай се, положителен е

# 725
Таня, положителен е, честито! Nature Star2
Доста момичета се подредихте с дата за тест за тези дни, та ви пожелавам на всичките до края на тази тема или началото на следващата са се похвалите с по две дебели черти! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 726
Tanq25, радвай се, радвай се! Тихичко честито и да е до финал!

reginasr, и аз се боря с окосмяването по лицето. Освен над горна устна имам и тъмни косъмчета по брадичката. Само с лазерна епилация ги оправям. Отдавна не съм ходила, но ще трябва пак, че поизбиха някакви.

АА, не можаха да ми кажат защо е. Прогестерона ми е дори под долна граница за фоликулярна фаза ,ама това уж би трябвало да води до по-обилно кървене, естрадиола не е критично нисък, влиза в реферетните и за двете фази...

Може и да си права, Одри и да има общо със СПКЯ-то. Харесва ми агностичното ти виждане.

Скрит текст:
Може би точно молитвата допринесе затова как се чувстваме. Майка ми знаеше за кога ми е насрочено секциото и беше ходила в същия ден да четат молитва, не знам коя точно, за успешно и безпроблемно раждане. Та някак чувствам, че тази молитва остана нечута...
Но пък, ето Alison, твоето дете е едно от многото доказателства, че чудеса се случват. Кой знае, може би ако повярвам в тях биха се случили и на мен.

# 727
Според мен е положителен! Flowers Four Leaf Clover
Честито! Hug
Момичета, реално все още нямам закъснение. Би трябвало утре да ми дойде, ама пусто нетърпение, пък и с поликистоза датата за МЦ варира... Направих тест и не знам дали да се зарадвам на тази бледа черта...

# 728
Lygia, колко хубаво си написала всичко за вярата ☺️
2402, сигурна съм, че ако повярваш в твоето чудо, то ще се случи! ❤️
Таня, честито!
Петуфин, стискам палци и на краката ☺️🍀🍀🍀

# 729
  • гр. София
Таня, положителен е!

Благодаря момичета, за първи път споделям по време на чакането. Отначало си плямпах наляво и надясно, после като видях че не тръгват по вода нещата, започнах да не говоря толкова много навсякъде. Вярвам и във вашата положителна енергия!

ПС: Контролата на прогестерона показва, че е паднал. От 67,9нмол, днес 6ти ден - 54,5. На циклогест съм само. Сега това падане може ли да се интерпретира..., демек ембриончето е там и просто дърпа и за това пада, или вече не е там и прогестерона почва да си пада....Какви ли не схеми ми се въртят, ама знаете....Чакам док да ми отговори, нужно ли е нещо допълнително

# 730
Таня, честито, положителен е теста! Hug Тази тема наистина е страхотна. Много положителни тестове и много се радвам за всички Blush

Petufin, ще чакаме заедно значи петък за тест, дано да имаш успех, стискам палци ! Heart

# 731
Благодаря, момичета! ❤️
Хайде още плюсчета да завалят!
П.С. все още ще се въздържа от бурна радост. Утре ще отскоча до лаборатория да пусна ЧХГ и прогестерон, че при предишната бременност имах ниски нива и пиех Утрогестан.

Едит: Малко се притеснявам, защото приемам едва от 3 седмици метилирана фолиева киселина... Дали утре да не изследвам и това?

# 732
  • Замък сред облаците
Стига да приемаш редовно и да е метилирана е достатъчно.

# 733
Таня, тихичко честито! Чакам те с високо ЧХГ! 🍀💖
2402, стискам ти палци всичко да се нареди възможно най-бързо! 🍀💖💖 Прегръдки! 💖💖💖
Reginasr, за ортопед в София може да провериш д-р Дамянов

На мен ми остават 7 дни до Ц и съм супер нетърпелива, само това мисля 🤷🏼♀ опитвам се да се разсейвам, но не ми се получава. Чудя се дали ако го направя по-рано ще има някакъв смисъл 😅 освен подутия корем нямам други симптоми за Ц… дано да не дойде 🙏🙏🙏

# 734
  • София
реших да взема да взема да проверя с един експрес тест и се оказа, че ремедиум вече не ги предлагат....

Общи условия

Активация на акаунт