WIZZAIR - 45

• 46 431
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
ако намериш кой да го купи, защо не
смяна на пътника струва към 100 евро, не помня дали беше в посока

И нашия полет до Копенхаген в края на октомври е с променен час. Мога ли да потвърдя полета на отиване и да сменя само полета на връщане, с такъв на следващия ден без да доплащам?
Благодаря!

според мен трябва да може, поне пробвайте един-два пъти, за да не пропуснете възможността

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 16:15 от neuromancer

# 166
  • на Морето
Здравейте!Предстои ми в близките дни да направя резервация, но ми прави впечатление безбожните цени на приорити,а да не говорим,че в едната посока ми дава, че и безплатния ръчен багаж е продаден???

# 167
Здравейте!Предстои ми в близките дни да направя резервация, но ми прави впечатление безбожните цени на приорити,а да не говорим,че в едната посока ми дава, че и безплатния ръчен багаж е продаден???
И това ли започнаха да правят вече… Цените на приорити са много смешни. В повечето случаи билета е 30лв, а приорити - 100лв. 🤣

Пс: ако влезеш няколко пъти и направиш резервацията от начало цената на приорити се променя. Аз така успях да я намаля с по 30лв. на човек.

# 168
по-нагоре съм писал за трик за намаляване на цената на приоритито

# 169
Това с продадения ръчен БЕЗПЛАТЕН багаж може ли да го снимате и да го покажете, че май нещо бъркате багажите.

# 170
По-нагоре не открих, а претърсих цялата тема. Може ли да копирате?

# 171
  • София
По-нагоре не открих, а претърсих цялата тема. Може ли да копирате?
От предишната тема е. Предполагам, че става дума за този коментар   https://www.bg-mamma.com/?topic=1531924.msg46707305#msg46707305

# 172
Здравейте,имам питане как да разбера със сигурност колко багаж ми се полага да взема,доколкото разбирам съм Wizz priority,и с него имам раница,10кг куфар на борда и 20кг в багажното,но за да не стане гаф

# 173
  • София
Багажът се вижда в резервацията или на бордната карта. Priority не включва 20 кг куфар - това е чекиран багаж, който се купува отделно.

# 174
На бордната карта пише Priority и са показани трите вида багаж когато купувах билетите нямаше друга опция ,беше само тази или с още повече багаж

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 13:41 от strawberry0302

# 175
  • София
Щом Ви дава така на бордната карта, значи имате и чекиран от 20 кг. В противен случай полето за чекиран багаж щеше да бъде празно.

Но в никакъв случай не е било задължително да го купувате. Може да се пътува и само с безплатна раница или пък - при заплащане на Priority - с раница и малък куфар в салона.

# 176
Щом Ви дава така на бордната карта, значи имате и чекиран от 20 кг. В противен случай полето за чекиран багаж щеше да бъде празно.

Но в никакъв случай не е било задължително да го купувате. Може да се пътува и само с безплатна раница или пък - при заплащане на Priority - с раница и малък куфар в салона.
Нямаше такава възможност,затова взех това.Само с раница не беше възможно да се кликне .
Тоест сега имам право на чекиран 20кг багаж,10кг на борда и малка раница нали така?

# 177
  • София
Да - имате и трите багажа.
Следващият път като купувате, гледайте по-внимателно - има за слагане на отметка/точка - Не желая чекиран багаж или нещо подобно. Ако искате да пътувате само с безплатна раница, просто не добавяте Priority или чекиран багаж при резервацията. Аз съм го правила много пъти, вкл. и когато не искам да купувам багаж заедно с билетите, а на по-късен етап, макар че тогава е по-скъп.
Ето така изглежда бордната карта, когато сте само с раница (включена в цената на билета):

# 178
Да - имате и трите багажа.
Следващият път като купувате, гледайте по-внимателно - има за слагане на отметка/точка - Не желая чекиран багаж или нещо подобно. Ако искате да пътувате само с безплатна раница, просто не добавяте Priority или чекиран багаж при резервацията. Аз съм го правила много пъти, вкл. и когато не искам да купувам багаж заедно с билетите, а на по-късен етап, макар че тогава е по-скъп.
Ето така изглежда бордната карта, когато сте само с раница (включена в цената на билета):

Благодаря много,при мен нямаше тази опция
А има ли вариянт само на раницата и 10кг на борда или е само раницата?

# 179
  • София
Само раницата е без да плащате нищо извън билета.
Ако платите Priority, е раница + куфар до 10 кг и с определени размери. Горе Ви показах как изглежда бордната карта с Priority и без чекиран багаж.
Чекиран багаж се плаща допълнително и за него няма ограничения за течности, предава се на гишето за чек-ин.
Пак Ви казвам, че не е възможно да Ви накарат да си купите багаж, явно не сте видяла къде да отбележите, че не искате багаж. Те наистина по 100 пъти Ви подканят да купите, но винаги можете да го избегнете.

Общи условия

Активация на акаунт