WIZZAIR - 45

• 47 312
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
За да може да покаже какво е лекарството, в случай на необходимост.

# 391
Няма  нужда от листовки.Първо,за такова количество от 5 хапчета,и второ-листовката,без оригиналната опаковка и останалите хапчета,не доказва,че това в контейнера и онова от листовката е едно и също.
Няма проблем с лекарствата.Течните трябва да са към течностите,макар последно да се върнах с едномесечна терапия от капки/около 9 бр.бутилчици/,които бях отделила,заедно с рецептата,ама никой не ми ги провери.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 10:50 от red soul

# 392
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! Ще ги взема, пък ако решат да ги изхвърлят не е фатално да не се пият 5 дни. Както казах хранителни добавки са, не някакви важни лекарства.За първи път ще пътуваме със самолет и гледам да съм стриктна.Blush

# 393
никой не се интересува от лекарства, още повече пък нетечни, освен ако кучето не открие наркотици Simple Smile

# 394
За да може да покаже какво е лекарството, в случай на необходимост.
И как листовката ще покаже, че насипни хапчета отговарят на нея? Някой път си мисля, че се отговаря просто да се напише нещо без да се мисли какво точно се пита.

# 395
Малко филми гледаш, затова. Simple Smile (мързи ме, да ти обясня как една листовка от лекарство може да ти е от полза, извини ме)

# 396
Няма проблем за хапчетата.Средата на август летяхме с 5г дете до Аликанте с ръчен багаж.Течните лекарства ги бях сложила заедно в шишета до 100мл.Но в една от чантите бях разхвърлила сумати хапчета и прахчета за детето при нужда.Никой не ни направимпроблем.

# 397
Малко филми гледаш, затова. Simple Smile (мързи ме, да ти обясня как една листовка от лекарство може да ти е от полза, извини ме)
Темата не е в кой филм как се случват нещата, а как е в действителност. Няма какво да те извинявам, защото не искам да ми преразказваш филми. Ако служителите се съмняват или имат желание да разберат какво е лекарството листовки няма да гледат имат начини да го проверят ( това е от реалността, не от филмите ).
Не ми отговаряй!

# 398
  • Балчик
Смених местата след чекиране. На бордните карти в приложението стоят старите, как да ги сменя? Изтривам ги и се чекирам наново ли? Полетът е утре в 12.10. Изписва си онлайн чекирането още не е достъпно.

П.П Всичко е наред, автоматично си излязоха новите бордни карти в приложението.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 14:03 от Джемма

# 399
Здравейте! Снощи по никое време влязох да видя за някой интересен полет, най-вече за Айндховен, че имаме роднини там, а от Варна има директен полет. Намерих подходящи и на сметка.
Понеже за пръв път ще пътуваме с бебе ( + още две деца на 5 и 7 години), за него мога ли в отделна чанта/торба да взема нещо за ядене по време на полета, освен ръчни багаж, който му се полага?

# 400
Според сайта на Уиз имате право на един допълнителен малък багаж с неща за бебето. Дали бебето има право по принцип на друг багаж освен този не прочетох, но трябва да пише.

# 401
  • София
За бебето - само чанта с размер 40 х 30 х 25 см. В нея може всякакви течности и храни, няма ограничение за 10 х 100 мл.
Много е писано за пътуване с бебе, за количка, за колана в салона.
Поне аз редовно споделям как се пътува с до 2 г. дете.

# 402
  • София
Здравейте пътешественици Wink Четох в темата за драмата със запазени места, а и все по-често по телевизията ни показват как заради Overbooking-a който правят, хора успяват да се качат на полета си. Аз не съм от "летящите", сега ще ми е едва втори полет до някъде и съм пълен новак, затова моля да ме извините и моля за съвет от по-опитните. Ще летим за Ларнака през октомври, групата ни е от 6 възрастни и 2 деца. Чудим се какво да правим с тези места, да запазваме ли или не, да не останем "с пръст в уста". Не знам колко е натоварено за Кипър, пълни самолети ли летят (сравнено с дестинации като Германия, Англия, смятам че за там потока е по-голям). Също така, чета че децата се настаняват задължително до възрастен който ги придружава, без значение дали имат запазено място или не. Та въпросите са ми следните: според Вас да си запазим ли места за всички. И/или ако запазим само за възрастните, децата да разчитаме ли да се качат и да седнат съответно до възрастен...

Много сме объркани и ще съм благодарна за всеки съвет от по-опитните. Благодаря Hands Pray

# 403
Ако се купуват места, се купуват за всички, включително и децата. Иначе системата се бъгва и няма как да настанят възрастен с дете.

Настаняват ги на този принцип тогава, когато билетите са закупени без места, и съответно търсят 2места едно до друго, за да сложат възрастен с дете.

Имайте предвид, че "дете" е до 14г., и ако е над тази възраст се води възрастен и няма да го разпределят до вас.

# 404
Не е нужно да се купуват места. За намаляване вероятността от овербукинг просто се чекирате по-рано като отвори, не в последния момент. Децата ги слагат до възрастен, но ако платите места, това не работи.

Общи условия

Активация на акаунт