WIZZAIR - 45

• 45 772
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Хахах,не,просто обичам да плащам по-малко,ако имам избор.Тук не си мерим бюджетите,нали?😊
Често твоите постове звучат,все едно си на процент при тях 😊

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 17:12 от red soul

# 436
Моите ли? Не съм, разбира се. Просто е изключително наивно да се очаква цените да са ниски, защото авиокомпанията се нарича low cost. Low cost означава друго, а цените са според търсенето и предлагането. Добре е да има реалистични очаквания, а не да мислим да летим за 30 евро по Коледа, защото сме летели за 10 евро през февруари. Аз също съм на път да се откажа от полети около Коледа, защото изпуснах цените.

За да не е съвсем спам, след 5 дена ще има  opodo prime day, когато през агенцията Оподо ще е възможно да се купят полети на цени, по-ниски от авиокомпанията. Разбира се не е гарантирано какво точно ще стане, но аз ще търся тогава.

ПП всъщност горе се опитах да се помайтапя, защото "бюджетно" означава да се побира в заложения бюджет, затова казах, че бюджета е малък за случая.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 15:16 от neuromancer

# 437
Здравейте, утре (29.09 в 6,35 ч.) летим за Италия и получих съобщение от Wizz, че може да отменят полета заради стачка. Колко е вероятно да се случи или буквално те подготвят предварително и реално наистина няма да се осъществи полета?
През лятото имаше отменени полети, да. Сега не съм ги следила.

Ами благодаря Simple Smile Дано късмета бъде с нас значи... Grinning
Миналата година на 21.10 стачкува наземния транспорт в Италия и бяхме предупредени 3дни по-рано. Отмениха полета ни 3 часа преди това...и ни дадоха следващ за  след 3 дни. Така ,че много е възможно да се случи.

# 438
В темата за Рим има линк към обявените стачки в Италия. Явно наистина ще стачкуват по летищата.
Като допълнение момичетата са написали "В случай на стачка (самолетна) всички полети са гарантирани в часовете: 7-10ч и 18-21ч."  Дали е така, не мога да кажа.......

http://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 17:09 от Buni5

# 439
Не съм пътувала с wizz, може ли помощ ?? С ръчен багаж ще съм само / раница.Дамска чанта позволена ли е ?

# 440
Не съм пътувала с wizz, може ли помощ ?? С ръчен багаж ще съм само / раница.Дамска чанта позволена ли е ?
Не.

# 441
Много сте категорични. Пътувала съм и с раница и с дамска чанта, преметната отпред, среден размер. И на отиване и на връщане никой не забеляза чантата, имайте готовност да я напъхате в раницата, ако ви направят забележка.

# 442
Въпроса е дали е позволена и отговора е категорично НЕ!!! Вие може да пътувате и с 5 чанти, не подвеждайте хората!!!

# 443
Аз пътувах с ръчен багаж и малка дамска чанта през рамо.Моят мъж беше по същия начин.Проблем не ни направиха,даже в тези чанти имахме сложена храна и документите.

# 444
Както и по-горе е написано,това,че не са ви направили проблем ,не значи,че е позволено ...напротив...не е позволено. Можете да имате малка дамска чанта,само в случай,че можете да я приберете в раницата...в противен случай,при проверка, ще ви накарат да си доплатите. Имали сте късмет...

# 445
Така е ,права сте!
Както и по-горе е написано,това,че не са ви направили проблем ,не значи,че е позволено ...напротив...не е позволено. Можете да имате малка дамска чанта,само в случай,че можете да я приберете в раницата...в противен случай,при проверка, ще ви накарат да си доплатите. Имали сте късмет...

# 446
Бихте ли ме ориентирали за терминала в Мадрид, на който кацат Wizz  със софийския полет? - Избирам транспорт от летището до центъра на града, и това има значение.

# 447
  • София
Терминал 1.

# 448
Здравейте, закупих си билет но като съм попълвала имената си съм написала една буква по-малко не Иванова, а Иванов - ще е проблем ли на летището. Иска ми 60 лв за промяната.

# 449
Здравейте, имам закупени двупосочни билети, ще ползвам само билетите за връщане. Не е необходимо да правя чекиране и в двете посоки нали? Няма риск да се анулират билетите за връщане заради това , че не съм ползвала билетите за отиване?

Общи условия

Активация на акаунт