WIZZAIR - 45

• 45 704
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • Горна Оряховица
2ри месец чакам да излязат дати за април 2024 от София до Абу Даби. Има само до 31.03 и за април нищо. От Букурещ си има. Имате ли наблюдения дали има полети от София през април?

# 556
еми явно няма полети
дали пак ще пуснат не знам, малко се съмнявам, лятното разписание са го пуснали

# 557
Аз не бих препоръчала за дете такъв "панорамен полет". Това ще е супер шумно и опасно. За първи полет - полет с Ербъс, според мен. Детето да види, че няма нищо страшно в това да пътува в самолет. Нормално пътуване, с място до прозорец, да може да види по светло и по тъмно  как се виждат земята, облаците, слънцето, улиците, магистралите...

# 558
На същото мнение съм, но аз съм, ако мога така да се изразя, крайно неекстремна и не посмях да давам акъл😂. Може да се уплаши детето, иначе не знам колко е опасно.

# 559
Здравейте,
Утре имам полет от Аликанте до София и през мобилното приложение ми пише, че на това летище мобилната бордна карта не работи. Временно ли е? Или грешно? Някой скоро да е имал подобна ситуация?

# 560
Здравейте,
Утре имам полет от Аликанте до София и през мобилното приложение ми пише, че на това летище мобилната бордна карта не работи. Временно ли е? Или грешно? Някой скоро да е имал подобна ситуация?

Постоянно е при уиз.
Мобилна бордна карта (БК) е карта, извличана от приложение. За Аликанте и Валенсия такива не дават.
Решение: влиза се през браузъра в сайта на уиз и там си сваляте БК. БК от сайта не се наричат мобилни, нищо, че ги имате на телефона. На четеца на БК на летището му е достатъчен само щрихкодът от БК. Не е задължително да се принтира.
Важното е да сте се чекирали навреме.

# 561
  • София...........
2ри месец чакам да излязат дати за април 2024 от София до Абу Даби. Има само до 31.03 и за април нищо. От Букурещ си има. Имате ли наблюдения дали има полети от София през април?
Имаше август месец полети до 5 април и ние закупихме полет на 5 април от София и когато пуснаха лятното разписание началото на септември взехме 15 април връщане от Абу Даби. Две седмици след това  изчезнаха полетите за лятото и за 15 април връщането ни стои анулирано, а отиването от 5 април датата е променена на 30 март. Сега всеки ден проверявам за полети за април, но нищо ….
И на мен ми е странно за всички други дестинации има разписания, но Абу Даби нищо

# 562
Няма да има просто, край. Ако всички дестинации ги има от доста време, а тази не, това е извода. Следващото зимно може пак да го пуснат, може и не...

# 563
  • по света
Здравейте,
вчера в бързината съм обърнала билети за отиване и връщане .Знаете ли какъв полезен  ход имам да сменя билетите ?

# 564
Здравейте,
вчера в бързината съм обърнала билети за отиване и връщане .Знаете ли какъв полезен  ход имам да сменя билетите ?

Ако не сте ги купили с флекс, никакъв шанс за смяна.
Купувате нови билети.

# 565
Да, без флекс няма начин. Вариантите са:
1. Купувате си нови билети, ако са сравнително евтини.
2. Ако сте купили скъпи билети и да купите нови също ще ви струва скъпо, тогава промяната на дата струваше или 50 евро, или 60 евро на посока, трябва да проверите. Тоест до 120 евро ще ви струва това разсейване. Ако нов билет ще ви струва по-скъпо, тогава изберете този вариант.
3. Ако можете да си позволите да пътувате не точно на тези дати, а да си ги разместите, тогава запазете В ЕДНАТА ПОСОКА пътуването според вече купения двупосочен билет, макар и сбъркан... и си купете нов билет за другата посока

# 566
  • Хасково
Добър вечер ! Моля за уточнение за размера на чекирания багаж. На първа страница има снимка с размер височина 170см, / ми той колкото мене, как ще го влачат/, но има и линк към Wizzair, а там размерите са различни. Имам 2 въпроса :
1. Кой размер да гледам 149/119/171 - вижда ми се огромно , дали има такъв куфар?
2. В чекирания багаж мога ли да взема крем за лице, лак за коса, цигари 10 кутии ?
Благодаря ви , много ми помагате !

# 567
Добър вечер ! Моля за уточнение за размера на чекирания багаж. На първа страница има снимка с размер височина 170см, / ми той колкото мене, как ще го влачат/, но има и линк към Wizzair, а там размерите са различни. Имам 2 въпроса :
1. Кой размер да гледам 149/119/171 - вижда ми се огромно , дали има такъв куфар?

не е задължително багажът да е с максималните възможни размери, все пак, няма нужда да има такъв куфар или някой да го влачи.
на чекирания багаж не му се гледат размерите, стига да минава през вратата на багажното. Гледа се теглото.

Всичко може да сложите в него (без взрив, бутилки газ и прочие изцепки). За цигарите вижте колко позволяват в държавата, където отивате, на сайта на митниците на съответната държава, в самолета може да качите колкото килограма багаж сте си платили цигари.

# 568
На чекираният багаж се гледат килограмите, а не размер.

# 569
Здравейте на всички!
Моля за съвет по следния казус: имам кредитна карта ДСК wizz, която освен намаление на билетите ( wizz discount членство) ми дава право и на cash back. Да,  обаче при опита ми да "изтегля" натрупаните средства, в ДСК приложението пише "успешна транзакция" - точките изчезват, а в Wizz не се появяват - все още нямам Wizz кредит.
Звънях на импулсния телефон- нищо не стана. Звънях и писах в ДСК - от там естествено казват,  че проблемът не е в тях.
Подадох жалба в Wizz - от там започна една тромава комуникация, която вече 2-ри месец до нищо не води.

Та, въпросът ми е - сблъсквал ли се е досега някой от вас с подобен проблем и как постъпихте?

Общи условия

Активация на акаунт