Бърнард Шоу, Джон Малкович, или за къпането

• 6 932
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
  • София
С двойки по всичко е по вероятно да причаква хората пред театъра, наметнат с трибагреник.

Ще пропусна да коментирам липсващото тире в "по-вероятно" или странния словоред на изречението и ще кажа следното: няма нужда да скачате в самозащита, хората са наясно с кого си имат работа, каквото и да им се говори. Нито ще помислим тъпия за умен, нито умния за тъп. Впрочем, има ли информация да речем какви оценки има "Харвардския господин" КП? Всички чухме, че бил ходил в Харвард, ама не и как се е представял там - натъртва се на учебното заведение все едно щом си там си полубог и знаеш всичко. Мен повече ме интересува какво е правил някой някъде, а не това, че е бил там.

# 106
Ироничното в случая е че така посочените "ганьовци" ненавиждат всеки който не влиза в тяхната дефиниция за "българин". Понякога е достатъчно само да си част от НПО със западно финансиране или да си учил в чужбина благодарение на "Америка за България" за да бъдеш заклеймен като национален предател.

А не е ли така? Сестра ми се обучава с финансиране от "Америка за България" в Ню Йорк. Изпълни задълженията си по проекта, но още не я оставят на мира. Да не говорим за хаховците, които са в НПО-тата.
Синът ми дружи най-вече с американци /и с нито един руснак, добавям го, защото на някой болен мозък може да му дойде някоя опорка на акъла/ и за разлика от българите тук, които подлагаха на САЩ и още го правят, с американците може да се разговаря честно и откровено и това ме кара да ги уважавам много.
От целия Запад накуп, там има най-много осъзнати хора. И никой не чака някой друг да го храни, те са поели отговорността за себе си. Но и на тях са им калпави политиците.

# 107
  • София
Е, то тези с двойките по всичко, бяха на протеста срещу постановката. Всеки се бие в гърдите, че защитава историята, ама никой не знаеше основни неща като ги питаха. Joy

# 108
  • София
Ако е за цитиране на години - не всеки ги помни, което не го прави непременно простак и пишман патриот.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 16:15 от Cuckoo

# 109
  • София
Не беше за години, а защо се води войната, каква е целта на българи, сърби и т.н. и къде са важните сражения. Е, почти никой не успя да отговори на тези въпроси, макар че го играха обидени, защото някой им е подшушнал че ще се подиграват именно на българо-сръбския конфликт. Поне да си бяха направили труда да попрочетат преди да излезнат да затварят театри, макар че ако четяха/можеха да четат, никога нямаше да се вържат на този простоват протест.

# 110
Зависи кого са попитали, подборът е важен. Има значение дали са попитали "ултрасчетата" - тяхното незнание по всичко е ясно на всички.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 09:42 от Alexa10

# 111
  • София
Манипулациите на медиите са ясни. Винаги могат да изрежат съдържание, което не им пасва на политиката.
Както и вероятно някоя тв от рода на Алфа ще подбере интелигентно изглеждащи протестиращи....ако има достатъчно мозък

Общи условия

Активация на акаунт