Отговори
# 195
Прегледа на ехограф ли е ?
Аз преди малко се върнах от лекар, количеството на околоплодните течности е нормално, дължината на шийката е окей, според доктора ми се е втечнил секрета от флуомизина

# 196
Аз преди малко се върнах от лекар, количеството на околоплодните течности е нормално, дължината на шийката е окей, според доктора ми се е втечнил секрета от флуомизина
Много добра новина, сега се успокой и си почивай🙂

# 197
значи на мен прогестерона понякога ми изтича точно като вода , примерно количество като чаена лъжичка ако това те орентира. не мисля че може да са води но ако си мега разтревожена звънни просто на Аг
При мен е същото и се бях позачудила и попритеснила, но сега като казваш и ти, успокоих се.

# 198
Прегледа на ехограф ли е ?

Прегледа беше с коремен и вагинален ехограф

# 199
Снощи започнах да слагам Полижинакса, тази сутрин и при мен изтече доста количество като вода, явно при повечето(може и при всички) вагинални глобули има подобно изтичане.
Хора, цяла седмица съм с мигренозно главоболие, какво правите вие в такива случаи. Онзи ден беше ужасно, всяко ставне от леглото беше придружено с болки в главата, при които все едно някой ме удря с чук.

# 200
  • София
Полижинакса си тече. Преди 2г ми го бяха предписали заедно с още някакви глобули. Много цапат, за жалост.

# 201
АГ то ми каза че може да пия солпадеин, нали бях а 5 дена и аз но оьщо взето ми оьлекчи само , но при мен е много проьлемно тва и то не само по вр на бременност. Иначе си мокря една кърпа и я слагам за малко в фризера , и така лежа и си я слагам на главата и очите и слепоочието.
Снощи започнах да слагам Полижинакса, тази сутрин и при мен изтече доста количество като вода, явно при повечето(може и при всички) вагинални глобули има подобно изтичане.
Хора, цяла седмица съм с мигренозно главоболие, какво правите вие в такива случаи. Онзи ден беше ужасно, всяко ставне от леглото беше придружено с болки в главата, при които все едно някой ме удря с чук.

# 202
Да, и аз по принцип от време на време имам мигренозно главоболие, не само през бременността ,особено като има изригвания. При мен обикновено болката е по силна в едната половина на главата, Парацетамол знам, че няма да помогне и въобще не го и пия, но ще пробвам това със студената кърпа, мерси за идеята. То хване ли такова главоболие, човек става направо неадекватен, ужасно е. Онази вечер щях да се разрева по едно време, така зле ми беше.

# 203
не можеш да си представиш колко те разбирам но за мен едно помага и това е лежане с кърпа и затворени очи 😀ако много умирам пия нещо и реално просто маалко намаля силата което понякога пак е нещо де. Но в момента може само панадол или парацетамол и тоя солпадеин

# 204
Одеве една приятелка ми каза да си купя от онези етерични масла - ментово, и при болки в главата да си масажирам слепоочието, челото и мисля да пробвам. Тя каза че не е вярвала, но имало невероятенефект. Друг е въпроса дали при такова брутално главоболие ще помогне, но мисля че ако не помогне, поне няма да навреди специално ментовото масло.

# 205
Аз за главоболие освен парацетамол ползвам и охлаждащ гел, не пречи да пробвате, стои ми постоянно в камерата, не замръзва и при нужда слагам на челото.

# 206
Момичета, вашите глобули са като вода, ами аз какво да кажа, моите за бактерията са брутално жълти, ама такова омазванееее… хем бях сложила нощна превръзка. Мисля, че гащите ми са за хвърляне😄 едва ли ще се изпере това нещо… и не знам дали изобщо ще имат ефект понеже аз нощем ставам поне два пъти до тоалетна и те просто си изтичат…

# 207
Здравейте момичета! Вчера бях на БХС+ФМ и въпросът ми е - след прегледа освен снимки на бебето, получихте ли документ от самия преглед с информация от прегледаните маркери?
P. S - Чакам до няколко дни д-р да се свърже с мен за кръвните резултати.

# 208
Здравейте момичета! Вчера бях на БХС+ФМ и въпросът ми е - след прегледа освен снимки на бебето, получихте ли документ от самия преглед с информация от прегледаните маркери?
P. S - Чакам до няколко дни д-р да се свърже с мен за кръвните резултати.

Не съм получавала нищо освен снимки.

# 209
  • София
Имам нещо като амбулаторен лист от прегледа. В него е описано всичко подробно. Отделно получих и снимки. Не попита ли лекаря?

Общи условия

Активация на акаунт