Отговори
# 360
Dar88, стискам палци скоро да ти премахнат забраните! Simple Smile
И аз гледах колички тази седмица, мислим да вземем тези които за 7 части всичко заедно. Много искам бежов цвят, но дали ще се цапа много?

Аз съм си минималист попринцип и ми се ще да не се отрупвам с вещи излишно и затова се чудя. Искам нещо по с по малко части, нещо 3 в 1 примерно. Гледам Cybex, гледам rayatoys, то сега много ми изскачат бебешки сайтове за всичко, но нищо конкретно. Мисля,си че с големи гуми дето се помпат би било най-добре, но пък трябва да е по лека, че с това секцио не знам как ще е.

# 361
При д-р Делян Йорданов. Той е завеждащ АГ отделение в Дева Мария. Ходя на прегледи в Света София. Имам доволни приятелки от него, сега ще оперира и Коста на сестра ми. Държи се добре, интересува се, обяснява ми. Засега съм доволна.

С първата бременност се следих в София до седми месец(живеехме там тогава, после в Бургас при доц Ирмов, но съм крайно недоволна от него.

Иначе за Татарова имам доста добри отзиви също.

Ти при кого си?
Дано мине скоро! При кого се следиш в Бургас, аз също съм от тук бременна с второ детенце в 10гс🥰

Здравейте и от мен, прекрасни дами 🌸
Казвам се Èлина на 33г от Бургас
Бременна съм в 12гс, минахме ФМ и всичко е наред☺ Казаха ни да очакваме девойка.
Това ми е втора бременност. Имам малък дивак на 2г8м 💙 Той беше ин витро бебе, номер две е спонтанна бременност ❤

Все още много ми се гади, умирам от главоболие и умора,  о се надявам скоро този период да приключи.

Пожелавам на всички ни лека бременност и много хубава споделеният в групата!

# 362
Аз също съм от Бургас и се следя при Милена Мануелян  и съм много доволна засега..Тя ми прави феталната и се води за доста добра в града! Мама Еднорог на 100% ли ти каза пола?

# 363
не си взимайте количка с помпащи гуми , живете в БГ не в Дубай. Тука се пукат тия гуми като пуканки и постоянно ще се чудите какво ла правите Simple Smile
Хубавите марки колички са според бюджета , ние сме с uppababy vista количкате печели топ количка години наред ( но в света не в европа )
Иначе Cybex , easy walker са страхотни а от по бюджетни там вече са с помпащи. Ние имаме лятна mast m2 жестока количка и сега даже се предлагат и зимни кошове за нея което е още по яко щот направо си имаш и лятна и с кош. А наще ще ползат зимния кош до юни гд после си има пълно легнало и количката е компактна сгъва се с 1 копче и така се разгъва и има топ амортизация.

# 364
Да, тя е доста добрите и предпочитани в града, но на мен ми трябваше лекар, който може да ми пусне болничен с ТЕЛК , а тя не можеше. Също така не изражда, а пък аз предпочитам да е лекар , който покрива цялото приключение 😁

Не, рано е за 100%

За количките съм с две ръце за Easywalker и Cybex.
С първото ми дете бях с Easywalker Harvey 1. Използвах я плътно две години, къде ли не съм я влачила и блъскала тази количка. Оцеля и сега ще си я ползвам за второто. Супер маневрена, удобна за детето и достатъчно висока, тъй като с мъжа ми сме великани 😁
Аз също съм от Бургас и се следя при Милена Мануелян  и съм много доволна засега..Тя ми прави феталната и се води за доста добра в града! Мама Еднорог на 100% ли ти каза пола?

# 365
За първото детенце взехме сайбекс балиос С. Аз съм много доволна и от качество и от цена. Взехме я на черен петък с 20% и ни излезе към 900 лв. Сега ще си я ползваме отново. Моя приятелка си взе същата но не остана доволна така че явно всеки трябва да си прецени според критериите си.

# 366
За първото детенце взехме сайбекс балиос С. Аз съм много доволна и от качество и от цена. Взехме я на черен петък с 20% и ни излезе към 900 лв. Сега ще си я ползваме отново. Моя приятелка си взе същата но не остана доволна така че явно всеки трябва да си прецени според критериите си.
И аз съм хвърлила око на този модел, но на някои места ми излиза като С на други С лукс гледам ги уж ама не виждам разлика 😁

# 367
не си взимайте количка с помпащи гуми , живете в БГ не в Дубай. Тука се пукат тия гуми като пуканки и постоянно ще се чудите какво ла правите Simple Smile
Хубавите марки колички са според бюджета , ние сме с uppababy vista количкате печели топ количка години наред ( но в света не в европа )
Иначе Cybex , easy walker са страхотни а от по бюджетни там вече са с помпащи. Ние имаме лятна mast m2 жестока количка и сега даже се предлагат и зимни кошове за нея което е още по яко щот направо си имаш и лятна и с кош. А наще ще ползат зимния кош до юни гд после си има пълно легнало и количката е компактна сгъва се с 1 копче и така се разгъва и има топ амортизация.
Много ги харесвам Mast m2, не знаех, че има и зимни кошове! Ще разгледам. Харесвам и изи уолкър. Мисля от септември да следя за промоции и да купувам лека полека неща.

Цените са страшни.. 30-50% нагоре отпреди 3-4 години

# 368
съвсем на скоро пуснаха кош и аз се зарадвах защото ние я взехме когато малката беше на 4 месеца и  с адаптери ползвахме кошчето за кола при пътуването ни в Дубай и ни беше супер яко шот хем имахме лятна количка лека и маневрена хем имахме кош за безопасноста и . А сега и като има кош за количката мисля да взема макар че тя мойта още си ползва количка и със сигурност ще си я ползва и догодина щот си е по мързеланче, и Uppababy то ще си го трансформирам с двойна за града но за път ще си ползвам маста с кош Simple Smile

# 369
А някой използвал ли е iCandy?

# 370
Както са казали горе в никакъв случай помпащи гуми. Казвала съм и преди - peg perego, cybex, mutsy, easywalker. Това са и най-разпространените в Бг.

# 371
И аз съм хвърлила око на този модел, но на някои места ми излиза като С на други С лукс гледам ги уж ама не виждам разлика 😁
Не мога да кажа със сигурност каква е разликата. Преди време, когато ние купуваме количка нямаше лукс. Но от това, което тогава разгледахме предполагам, че може би разликата ще е в материала - на лукс може би някои части от шасито ще са алуминиеви Thinking

# 372
  • София
Аз съм влюбена в Cybex. 😁 Ходихме с ММ до Рая Тойс, като гледам и в сайта нещо им е пообеднял асортимента. Вероятно чакат нещо ново. Много харесвам Миос и Изи туист 2. И двете ги огледахме. Много са различни, но всяка има своя чар. Различен ценови клас са, но всяка има предимства и недостатъци. Странно ми беше, че нямаха в магазина кошовете за новородено, а много исках да ги погледна, като размер. Предложиха ми да ползвам лягащото им столче вместо кош, с обяснението, че едва ли ще го вадя детето до Май, а после директно в седалката за големи.

# 373
Моята количка е с помпащи гуми. Абсолютно никакъв проблем не съм имала, нито веднъж не ми се е налагало да помпам гума или да спукам. Пак нея ще си ползвам, супер удобна ми беше. Единственият й недостатък е, че е голяма и заема доста място в багажника.
Моята ФМ мина в петък. Пак момиче ще е. Аз бях сигурна де, ама моя мъж все още се надява, че АГ може да е сбъркал Grinning

# 374
Момичета, помагайте… Вчера бях на преглед при лекарката,която ми води ЖК… Бях мн разочарована,ужасно грубо,арогантно и неадекватно отношение… Тръгнах си много разстроена… Получих и кървене от прегледа, което още продължава.. Въпреки,че съм си платила пакет,не смятам да стъпя повече там,бях с друго впечатление,но уви… Разбрах, че се държи така и с другите.. Та въпроса ми е  може ли някой да ми препоръча добър лекар за ЖК в София, защото не знам към кого да се насоча наистина… Имам добри отзиви за други лекари, който обаче имат часове за след няколко месеца,което не ми върши работа. Не карам лека бременност и ми е изключително неспокойно.. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт