СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 712
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ама разбира се, едни спортуват, други свирят на инструмент, трети танцуват, пеят в хор, рисуват…
Идеята е, че странични занимания на високо ниво не изключват успешно справяне със НВО. Всичко е въпрос на труд и подкрепа от родителите. В безумния 7 клас на децата трябва да се осигури отдушник, иначе ще четем как изпадат в кризи, не могат да спят и прочее.

# 316
Възможно е да се съчетае ученето със спорта.Нашето момче вече е в националния отбор по тае-кон до. През април спечели златен медал в Италия на европейско първенство, а скоро пак златен медал в   София.
На уроци ходеше по 1 час седмично по БЕЛ и  математика. По БЕЛ на НВО - 92 точки, по математика- 78 точки. Приеха го на 3 места,за които вече писах в темата.И в новото училище няма да спира тренировките,но ще тренира в София.

Не е заяждане, но колко пъти трябва да ти напишем, че няма как да го приемат на три места, след като е кандидатствал на две?
Иначе му желая много успехи на момчето!

Тя обясни, че за две от тях е имала предвид, че са били поредни на първо и второ класиране.

# 317
Много добре знам какво е имала предвид, но е заблуда.
Детето е кандидатствало в две области, в две е било прието. Сега, че на баба му се иска в три, просто не е вярно...
78 точки по МАТ според мен не са върхът на сладоледа за дете, което се цели в инженерни специалности. Това си е моето мнение, иначе от все сърце му желая успех

# 318
Много добре знам какво е имала предвид, но е заблуда.
Детето е кандидатствало в две области, в две е било прието. Сега, че на баба му се иска в три, просто не е вярно...
78 точки по МАТ според мен не са върхът на сладоледа за дете, което се цели в инженерни специалности. Това си е моето мнение, иначе от все сърце му желая успех
                Изненадвам се от дребнавостта ти  и от елементарните заяждания. На всички е ясно ,че на първо детето е прието в две области,в две паралелки.На второ - в едната област е минало напред.Какво толкова нищиш и защо не ми става ясно.При това с колко точки е влязъл някой не значи ,че няма да излезе с доста по-висок успех от тези,които са били пред него. Точките по МАТ са за момента на кандидатстване ,  успехът се определя точно 5 години.

# 319
Ооох, като ви чете човек ще каже, че отглеждате цели рояци супермени и уондъруомъни Sweat Smile
ние с кротките философи тук се комплексирахме и замлъкнахме Satisfied
ама да знаете, че ще дойде ден, когато вашите ще сядат на кушетката на нашите за психоанализи срещу солидно възнаграждение Smile Smile Smile моя си сметна месечен хонорар към 15 000 лв Stuck Out Tongue Closed Eyes  да са ни живи и здрави всички Hands V

# 320
  • София
The supermеn & the wonder women, ако се визират успешно съчетаващите спорт и учене,  е малко вероятно да се окажат на нечия кушетка за психоанализа, понеже спортът ги предпазва от това да им изгърмят бушоните.. Laughing

# 321
Дотогава изкуственият интелект ще е разказал кушетките. А и може да прескочат централно любителите на лафчета и да търсят медицински персонал.

# 322
Имам си и кротък философ и
 wonder woman вкъщи.
Все си мисля, че синковецът по-лесно ще се докара до бърнаут, отколкото сестра му.
Не е свикнал да се напряга, човекът. Та така.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 00:09 от Oma Desala

# 323
То е ясно, че за всеки неговото си "гардже" е най - хубавото, умното и доброто, така че като игнорираме това, зад всеки успех стои обикновено много труд и усилия, нерядко просто по - голям късмет, а понякога и други причини....
Това състезание (след 7 клас) вече е на приключване, но играта тепърва започва.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 22:11 от Пипетка

# 324
  • София
То е ясно, че за всеки неговото си "гадже" е най - хубавото, умното и доброто,...

Ихаааа, готина грешка.. И гаджето, и гарджето явно са хубави, умни и добри Simple Smile

# 325
Възможно е да се съчетае ученето със спорта.Нашето момче вече е в националния отбор по тае-кон до. През април спечели златен медал в Италия на европейско първенство, а скоро пак златен медал в   София.
На уроци ходеше по 1 час седмично по БЕЛ и  математика. По БЕЛ на НВО - 92 точки, по математика- 78 точки. Приеха го на 3 места,за които вече писах в темата.И в новото училище няма да спира тренировките,но ще тренира в София.

Не е заяждане, но колко пъти трябва да ти напишем, че няма как да го приемат на три места, след като е кандидатствал на две?
Иначе му желая много успехи на момчето!
Динчо,  в Пловдив кандидатства  за 2 училища и беше класиран и в двете   -  АЕ на 1-во класиране и МГ с програмиране на второ  класиране.  В София в 2 училища и беш-е класиран в едното на първо класиране.  Избра  софийското. Писах подробно,но явно не си чела внимателно. Иначе си права. Наистина исках да се клкасира  и в четвъртото,но сме доволни и за 3. Имаше много добър избор.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 10:38 от K.A.G.

# 326

То е ясно, че за всеки неговото си "гадже" е най - хубавото, умното и доброто,...

Ихаааа, готина грешка.. И гаджето, и гарджето явно са хубави, умни и добри Simple Smile

Благодаря Ви, Русалка!
Редакторът го е написал, а аз не го хванах навреме, но смисълът е все този! 😁

# 327
Гледам да не вземам отношение по незначителни въпроси, но след толкова четене не можах да се въздържа. Ако на второ класиране ученик се придвижи на по-предно желание, той не е приет и в двете училища.  Да си приет на две места означава, че можеш да избираш на кое от тях да се запишеш. Случаят не е такъв.

# 328
Горките деца приети по първо желание на първо класиране, кандидатствали само в една област... Приети са само в едно училище Scream

# 329
Горките деца приети по първо желание на първо класиране, кандидатствали само в една област... Приети са само в едно училище Scream

Схващам иронията.  Браво на тези деца!

Общи условия

Активация на акаунт