СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 663
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Защо някой свободни места са в синьо?
Паралелки с квоти. Там, където не е синьо, са дадени в графа "Общо" свободните места.

# 361
  • Пловдив
За Пловдив ще излезе ли такава справка?
За миналата година не виждам, но има за 2021.

# 362
  • София
Отново има места в топ 10 гимназиите в София. Предполагам са различни от тези на 3 класиране. На какво се дължи това според вас? Децата с висок бал си сменят непрекъснато желанията?
В 91-во отново има 4 свободни места.
Да си призная се изненадвам, въпреки че след много сондирания на мнения детето (e разбира се и родителите му)  избра 73-то пред 91-во.
Но пък никой от 73 или 35-то да не желае 91 ми е странно.

Може би са преценили, че няма да им стигне балът за НЕГ и са решили да не си рискуват местата в 35-то и особено 73-то.

Имаше кандидатстващи за тези места, бях писала 91 в желанията за 3то и на дъщеря ми не й стигна бала.

# 363
  • Пловдив
Мира, преди час някъде ги видях в РУО-Пловдив - има 3-4 интересни места. Пак са в секция Прием и текущи съобщения.

# 364
Само в 3 училища в София няма обявени свободни места в нито една паралелка, едното е нашето. Или са пълни с неуверени деца или напротив, с такива, които са сигурни какво искат. Simple Smile

# 365
Добре де, аз не разбирам, има ли още остали некласирани деца с висок бал? Аз не мога да си представя някой с бал над 400 да рискува на четвърто класиране…

# 366
  • Sofia
При над се прокрадва мисъл за 4 то класиране. Много тегава ситуация....

# 367

Наистина звучи тегаво Sad. Ако се решите, ви пожелавам успех!

# 368
  • София
И ако зависеше от мен - бих изтеглила документите и да участваме на 4-то. Детето не смее. Успокоява ме факта, че в паралеката, която е сега пак има 1 място.

# 369
Аз мислех, че ще участвате на трето Simple Smile
Разликата беше пренебрежимо малка а пък в училището в което е записан имаше достатъчно свободни места.
Успех каквото и да решите!

# 370
Големият твърдо отказа за смяна на паралелката на трето класиране, а щеше да влезе. Сега ако го питам, защото класиралото дете не е записало и свободното място стои, със сигурност пак няма да рискува.

# 371
  • София

И аз си мисля за същото, но не знам доколко ще е печеливша. Имам събота и неделя да  преценим за и против.

Успех ако се решите?

# 372
  • София
Днес ли ще излязат свободните места за 4-ти етап в infopriem? Пише "Няма активен етап на класиране"

# 373
Може ли дете, което е записано на второ класиране, но не е участвало на 3-то да участва в 4-то класиране? Благодаря предварително на отзовалите се:)!

# 374
Аз като го знам моя син и заедно да вземем решението после ако стане нещо мен ще обвинява, не бих си го причинила. Приет е по 3-то желание - край.

Avenom, може, като го отпишете!

Общи условия

Активация на акаунт