🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 26 🧟

• 27 797
  • 670
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не се стъписвай, ами си гледай Wink
Сезон 2 е интересен. А и като тръгнеш да гледаш за Рик и Мишон е хубаво преди това да видиш този сериал, защото има някои връзки. Не са същестествени, но все пак...
Също така ще видиш една познат герой от оригиналното шоу майка. Но не казвам кой.

Знам, че изгледа сезон 1, ама не си писала за сезон 2.
Мхм, кажи сега за сезон 2, хареса ли ти? И кой от двата сезона ти хареса повече? Simple Smile

# 631
Все ще го почвам и аз Thе World Beyond, и все не му идва времето. ( Сега съвсем друг сериал подхванах, но след него вече ще е този)
А новия сезон за Дарил дали ще го дават по някоя телевизия, или в торенти ще го има само? В сайтовете за онлайн филми дали ги качват чака серия след серия като излизат? Че аз там го гледам.

# 632
happy cucumber,
Ти направо почупи всички рекорди. 😮
Кога започна, кога приключи всичките сезони и епизоди на толкова много шоута. Всъщност на всички сериали от цялата Вселена.
Аз дет се вика преди седмица най-накрая изгледах 'Историите' 😳

Ще ми е интересно да прочета какво ти е мнението за спинофите за Деръл/Керъл и Ниган/Маги. 😊
И как ги класираш всичките сериали от Вселената? От 1 до 7
TWD ; FTWD ; World Beyond ; Tales ; The Ones Who Live ; Daryl Dixon ; Dead City

Рекорди не счупих, но себе си почти и сега ще полежа без други занимания освен филми, книги и форум. Grinning
Приемам препоръки за сериали на лс. Blush Grinning

"Даръл и Каръл"
Хареса ми. Много превзето и показно точно по френски, с нови идеи и интересни линии. Затворих си очите за нещата, които намирам за свръх нереалистични и се насладих на мутиралите зомбита, красивите гледки и неочакваните обрати в действието. И исках да се омъжа за Кодрон, но той умря преди да го уведомя за решението си. Тюх, будала! Confused
Скрит текст:

Класация:
1. TWD
2. FTWD
3. Daryl Dixon
4. Dead City - заради кахърната физиономия на Маги
5. The Ones Who Live
6. Tales - на 6 място заради "Алфа" и "Ейми и д-р Еверет"
7. World Beyond

За "Маги и Нигън" ще пиша по-късно.

Гледам онлайн, обикновено качват новите серии 2-3 дни след излъчването им.

# 633
  • София
А новия сезон за Дарил дали ще го дават по някоя телевизия, или в торенти ще го има само? В сайтовете за онлайн филми дали ги качват чака серия след серия като излизат? Че аз там го гледам.

Не знам дали имаше AMC (потърси сред телевизионните си канали), там би трябвало да го дават понеделник вечер, но не е 100% сигурно.
Иначе освен тракерите, ще го има на много места за онлайн гледане, убеден съм.
Сякаш засега най-добрият онлайн сат е този, търси там първо.
https://filmizip.com/

# 634
  • SA
Брей, краставичке, радва ме, че FTWD си го харесала дори повече от този за Dixon. Аз вече нямам чак толко свободно време, но явно ще ускоря гледането му, защото на мен сериала за Деръл много ми допадна.
Дяволо, и двата сезона ми харесаха, може би втория сезон малко повече заради участието и на Керъл. След смъртта на брат му и след изчезването на Рик, не мисля, че има човек, който повече безрезервно да обича Деръл от Керъл. Толкова се радвам, че в трети сезон ще ги виждаме зедно. Доколкото разбрах 3 сезон е сниман в Испания. Как ли ще попаднат там?

# 635
"Маги и Нигън"

Скрит текст:

Хубав плакат, но не усещам нещата по този начин.

И този сериал ми хареса. Много в духа на TWD.
Смятам, че Маги и Нигън имат невероятна химия един до друг.
Тя - с безкрайната си омраза и презрение, а на моменти и съжаление, към него; също и с усещането, че презира сама себе си затова, че той й е необходим по-често отколкото й се иска да признае.
Той - с честото прекаляване от страна на другите с човечността му и с микса от пренебрежение, възхищение и чувство за вина към нея.
Но когато Маги е сама, всичко, кото изразява лицето й, е една кахърност, че другите не искат да играят по свирката й и най-вече тинейджъра с разнопосочните идеи.
Маршал - типичното американско цветнокожо ченге. Само кутия с понички дели полицая-герой от полицая-провал.
Хърватина - страхотен образ направи почти съседът.
Дамата, Брьогел - също.
Джини - някак си не успя да се впише в представите ми, много разхвърлян и объркан образ, създаден сякаш не заради себе си, а за да предреши събитията.
Не знам защо писах за този сериал повече отколкото за този за Д&К. Може би защото го гледах след него, може би защото беше много по-мрачен и апокалиптичен, може би защото го усещах по-разхвърлян и имах идея за края. Радвам се, че Ани и Джошуа не участваха в действието.

И нещо, което забравих да пусна в предишния пост:
the good, the bad, the undead
Скрит текст:

Брей, краставичке, радва ме, че FTWD си го харесала дори повече от този за Dixon.
Доколкото разбрах 3 сезон е сниман в Испания. Как ли ще попаднат там?

Не харесах целия FTWD, но имаше страхотни моменти. Добре развити образи, много действие, вижда се една различна, но и сходна с оригиналния TWD, страна. За разлика от World Beyond, който е като кръпка към нещо готово, леке на бялата покривка.
Понеже гледах много за кратко време, затова може и да греша, но ми се струва, че Д&К заминаха за Англия. Може би от там отиват в Испания.

# 636
Да, Кодрон е сладур. Не бих го върнала Grinning

# 637
  • sofia
Здравейте , чак сега седнах да гледам Маги и Ниган - 2 сезон 6 епизода ли са ?
Харесва ми честно казано , но на мен всичко без "Отвъд" ми харесва Simple Smile

# 638
  • София
8 са епизодите на сезон 2 на 'Дед сити'

# 639
  • sofia
8 са епизодите на сезон 2 на 'Дед сити'
Благодаря
Стори ми се ,че има още ,но не го намирам 7еп - явно не е качен още...

# 640
Дзак Simple Smile От една новоизлюпена фенка Simple Smile
През годините 2-3 пъти съм пускала епизод 1 на TWD и все я докарвах до сцената с коня пред танка. Спирах и така до следващия път след година-две Simple Smile
Юни месец се случи съпругът ми да отсъства 10 дни, децата още бяха на училище, аз се чудех как да уплътня времето си и реших да дам последен шанс (изгледали сме вкъщи почти всичко по НВО - вечер предпочитаме да гледаме сериали, отколкото новини.) Казах си, че ще се насиля да изгледам два цели епизода и тогава да реша дали ще продължа.
Резултатът беше, че за 10 дни изгледах 7 сезона, а като се върна съпругът ми - денем гледам останалите, вечер с него наново от 1-ви.
Леле, голяма зарибявка е това Simple Smile А моят човек принципно ми е забранил дори да споменавам пред него филми и сериали със зомбита и вампири Simple Smile Цяло лято стои до полунощ да гледа новите епизоди, а става в 6.30 Simple Smile
Изгледахме след това и спин офите за Дарил, Маги и Нийгън, Рик и Мишон, а сега сме на сезон 2 от Fear The Walking Dead - той ми е мъка и ми върви по-тегаво от другите. Но мъжът ми го харесва много.
Чакаме с нетърпение другата седмица за новия сезон на ънкъл Дарил. Много се надявам да направят за финал някакъв кросоувър с другите спин офи и да съберат старата банда. Било то и за последно.
Намерих онлайн комиксите, хвърлих и там едно око, вече знам какво искам за Коледа Simple Smile Много големи разминавания между комикс и сериал.
И тук да кажа нещо, което съпругът ми все още асимилира Simple Smile Аз съм твърд поддръжник на старомодния стереотип за връзка - XX и XY. Лични убеждения просто. Голямо мрънкане мрънкам вкъщи, че комиксовата сюжетна линия между Джийзъса и Аарън не беше развита в сериала Laughing Много са ми сладки двамата и щеше да е първата еднополова екранна двойка, която бих подкрепила Simple Smile За сметка на това изобщо не ми допадна връзката между Рик и Мишон. Никаква химия не откривам между тях.
Любимите ми злодеи са Шептящите, а любима локация - Затвора. Любими герои - Дарил (нищо, че изобщо липсва в комикса) и Тайрийз. Любима битка - Езикел сейв дъ дей в сезон 7 Simple Smile Най-нелюбими герои от любимците на публиката - Карл и Маги в последните сезони, Лори и София в първите (може би се дължи на факта, че актрисата, която играе София не я харесвам като Мади Бош в сериала "Бош") Relaxed Най-съкрушителна смърт отдавам на Глен, Ейбрахам, Джийзъса, Дейл, Ти Дог и много любимия ми Тайрийз. Съжалявам също за Шейн, харесвах го и го оправдавам за всичко, което направи. Просто трябва да се погледне от неговата перспектива на събитията. Карол ми е от любимците също. Голяма химия има между нея и ънкъл Дарил Simple Smile И то не в любовния смисъл.
Ще ми се да изтрия паметта си и да го изгледам за първи път отначало Simple Smile

# 641
Напълно те разбирам.
И аз съм го гледала неведнъж. Обичам да се потапям отново и отново в тази вселена

---
Баш като семейство са си, много сладки.

# 642
  • София
Змимка,
Добре дошла в сектата! Grinning

Радвам се, че този път си продължила.
Много хора правят грешката да спрат след само един или два епизода. И не знаят какво изпускат...
Визирам масово за хората и сериалите по цял свят.

Сега като започне сезон 3 на Деръл и Керъл ще се съберем една стабилна групичка от хора. Най-накрая. Simple Smile
А направо не мога да повярвам, че скоро ще се налага да се пуска и нова тема. 27-та поред. На мен лично ще ми е четвърта. Т.е. изписали сме цели 3 теми в най-новата история на вселената. Далеч, далеч след края на голямата мания по сериала (която приключи някъде след сезон 5 и след това окончателно след смъртта на Карл).
Това е уникално наистина, защото реално само темите за Игра на тронове са били по-оборотни от тези за Живите мъртви - в цялата филмова и телевизионна секция (без българските сериали). Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 00:45 от Diavolo

# 643
Хайде, чакам ви да обсъждаме началото на сезон 3 за Дарил. Току що изгледах първи епизод по АМС.

# 644
Много бързаш.
Някои чакат да го качат по тракерите и после субтитри да излязат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт