Случаят „Дебора“

• 281 510
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Germany
Браво! Благодаря ви, че сте там!

# 1 231
Само да имат късмет някакви нещастници- политици да присвоят гнева на хората за свои цели! Знаем ги по делата им що за защитници на жените са и колко обичат татуирани побойници!
Тука е Европа - не сме Анадол, не сме Афганистан!

# 1 232
Радев вече се произнесе ,че се възползвали от случая да прокарат конституционни промени. Няма да пропуснат и другите.

# 1 233
И в София е пълно, браво!
Толкова млади хора на едно място и прииждат още, и още....Има надежда.
идвам, да споделя същото чувство. Млади хора, майки с деца, тясно стана пред съда. Има надежда.

Радев го чух и аз, но от него, друго не очаквам.

# 1 234
  • СИ
Понеже съм от Стара Загора, оня ден си говорихме с приятели, че градът от доста време насам се е превърнал в неприятно място. Една от причините е човешкият материал. Останаха масово ей такива чомпили като тоя хубавец изписан. Че и припадали по него девойките. И заведения не останаха нормални - все чалготеки, които децата предпочитали, защото не им искали лична карта. Правете си изводите и Бог да ни е на помощ.

Да, и аз срещам подобни мнения в Тик Ток - че това далеч не било първия път, в който местните борчета си отмъщавали на жена по този начин, просто било първия случай, за който обществеността разбира.

За какво би могла да отмъщава селска мутра на 18 годишна?

# 1 235
Понеже съм от Стара Загора, оня ден си говорихме с приятели, че градът от доста време насам се е превърнал в неприятно място. Една от причините е човешкият материал. Останаха масово ей такива чомпили като тоя хубавец изписан. Че и припадали по него девойките. И заведения не останаха нормални - все чалготеки, които децата предпочитали, защото не им искали лична карта. Правете си изводите и Бог да ни е на помощ.

Да, и аз срещам подобни мнения в Тик Ток - че това далеч не било първия път, в който местните борчета си отмъщавали на жена по този начин, просто било първия случай, за който обществеността разбира.

За това, че не е била послушна.

# 1 236
  • София

Супер сте - Браво! Чакам всички снимки, които ще се качат, за да направя колажи

# 1 237
  • Където морето целува небето...
Аз съвсем изключих за този надпис, но ище настръхвам при мисълта за това, колко хора се събраха.  Млади, стари и тийнове, и майки с колички, и бащи с деца на раменете си. И много мъже, и много с татуировки, и мотористи, и всякакви. (Това заради писаното тук, че има ли татуси бягай от него.) Силно се надявам да има ефект и да се преосмисли закона за домашното насилие!

# 1 238
  • Glasgow
На няколко места вече виждам в социалните мрежи, че всичко това е една организирана кампания за прекарване на ИК🤔🙄откъде се пръкна тази щуротия, това е позицията на Радев ли? (От тук се осведомявам по темата и това ми се губи)

# 1 239
Варна- много млади хора! Площадът беше пълен, може би 1000 човека. Кой ще прави колаж? Имам само снимка на моето дете с плакат, мога да я пратя ако желае.

# 1 240
На няколко места вече виждам в социалните мрежи, че всичко това е една организирана кампания за прекарване на ИК🤔🙄откъде се пръкна тази щуротия, това е позицията на Радев ли? (От тук се осведомявам по темата и това ми се губи)

Ех, тази ИК.
Само тя ли може да оправи нещата.
Толкова ли не може да се направят закони, да се поправят.
То не е ядрена физика.

# 1 241
  • СИ

За това, че не е била послушна.

Послушна? Та тя е18 годишна. Биячът има жена и дете. За какво да не слуша? Преди малко мярнах по телевизията бащата на момичето. Каза, че до инцидента не са чували за бияча и, че дъщеря им поддържа някакви отношения с него. Има много недоизяснени неща. По-горе писах, че няма да се изненадам ако бияча е всъщност сводник. Това може да обясни и лекотата с която заобикаля съдебните инстанции, а лекари, прокурори и съдии си сменят мнението без логична обосновка. Момичето вероятно е посещавало дискотеката и е получило някакви предложения. Такава отмъстителност и жестокост са за сплашване на останалите около нея. Няма да се учудя ако има и приятелки които знаят какво е ставало. По дискотеките е чудо и приказ просто.

# 1 242
  • София
Стига политизирайте темата.

# 1 243
  • Варна
Варна- много млади хора! Площадът беше пълен, може би 1000 човека. Кой ще прави колаж? Имам само снимка на моето дете с плакат, мога да я пратя ако желае.

Наистина много хора. Изненадах се приятно.
Браво. Само организатора да беше донесъл по-силни микрофони, че нищо не се чуваше.

# 1 244
Не, не е организирана кампания. Толкова млади хора, чисто човешки от съпричастност и възмущение излезнаха. Да, има опити да се политизира, но вълната е от хора възмутени.
Сега като гледам репортажи, сълзите ми потекоха. Неправдата към едно момиче ни изкара от рутината и събра. Дано тази сила, вдъхне сили и на нея!

Общи условия

Активация на акаунт