Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 317
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Прилага се автоматично и съответно не ми отразява по-висок процент, ако на изделието пише, че се отразява в кошницата. Нещо не ми се връзва...

Имаше някакъв код, който трябваше да се добавя, за да имаш по-голямата отстъпка, но нещо не намирам какъв беше.
Иначе в профила вече се вижда статус:

# 661
  • София
Аз нямам такова нещо в приложението обаче…

# 662
  • Пловдив
През компютър видях.

# 663
Имам няколко сполучливи покупки от Answear, но ще приключвам с тях. Тези измислени програми за лоялност и безумната им безплатна доставка над 110лв изобщо не ми представляват интерес. Споделям какви позлатени обеци получих:
Скрит текст:

# 664
И на мен от приложението не ми излиза тази програма за лоялност.Само точките.

# 665
Момичета, винаги ли връщането на продукти под 110 лева е било за сметка на купувача? И връщането вече не може да е в офис? Или аз нещо бъркам? Винаги съм получавала в Спиди офис с наложен платеж и съм връщала пак през офиса.

# 666
  • София
Ами как ще се върне тогава?

# 667
  • Пловдив
Момичета, винаги ли връщането на продукти под 110 лева е било за сметка на купувача? И връщането вече не може да е в офис? Или аз нещо бъркам? Винаги съм получавала в Спиди офис с наложен платеж и съм връщала пак през офиса.
Под 110 лв. е за сметка на купувача, да.
Сравнително от скоро е, вдигнаха сумата на БД.
До сега съм връщала в офис, но скоро не ми се е налагало.

# 668
Ами как ще се върне тогава?
Ами, в сайта им пише така:
МЕТОДИ НА ВРЪЩАНЕ
Изберете най-удобния за вас. Моля, имайте предвид, че НЯМА възможност за безплатно връщане в офис на Спиди.

Вземане от адрес със Спиди
Важи за поръчки, доставени чрез Sameday, Спиди и Еконт

Шкафчета на Sameday
Важи за поръчки, доставени чрез Sameday, Спиди и Еконт

# 669
  • София
Супер ама като дойде куриер до нас пак ще е 8.90 доставката за връщане… Нещо са се побъркали

# 670
Moмичета, има ли код за намалени неща?

# 671
  • Пловдив
Moмичета, има ли код за намалени неща?
Няма,  освен ако не пише, че дадения артикул ще получиш с допълнителна  отстъпка от n% в кошницата /при покупка от над 200 лв./.

# 672
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте,
Моля за малко помощ. Имам две поръчки, едната искам да върна изцяло, а от другата - един артикул. Първата попада в графата безплатно връщане, втората - не. Търся начин да върна всичко заедно, но как да добавя допълнителния артикул, като той не се вижда през профила ми като възможност за връщане, защото е за по-малка сума, а само във формуляра, дошъл с пратката. Някой с подобен проблем? Има ли начин, според вас да ги обединя или трябва да плащам за допълнителния артикул, въпреки че отиват заедно и на едно място? Малко завързана е ситуацита, не знам дали обясних добре.

# 673
Аз съм обединявала връщане. Прилагам всичко в един плик, слагам формулярите към всяка поръчка. Просто по-бавно ми обработиха връщането на "допълнителния" артикул.

# 674
  • плевен
Момичета,  вярни ли са мерките, които са дадени за всеки алтикул ? Искам да си взема яке Puma и сякаш съм за Л, но не съм имала от тази марка и не знам да не са уголемени.

Общи условия

Активация на акаунт