Тренировки в домашни условия - 120

• 65 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Sun in your eyes, доста от над тренират с тренировки от YouTube  и имат добри резултати. Бих ти препоръчала да започнеш конкретна програма, а не хаотично избрани тренировки. За яденето/изследванията - винаги можеш да направиш изследвания. Започни да следиш какво ядеш, за да знаеш къде прекаляваш с храната. Аз не бих ти препоръчала да изключваш цели хранителни групи, освен ако няма конкретна причина. Успех!

От мен вчера - тренировка в зала. Днес - йога. Купих си маратонките за "мотивация," макар че в крайна сметка се спрях на модел за разходки, а не за тренировки. Предстои ми пътуване до друг град уикенда и най-накрая реших да си купя черни маратонки за разходки - моите за трениране са винаги шарени и "свежи." Роклите за "мотивация" го оставям за по-късно, когато сваля поне 3 кг трайно 🤷‍♀️

Надявам се болежките да отминават 🤗❤️

# 571
Sprinkles, а ти как чувстваш натоварването в зала? На мен ми е някак странно, все едно не съм тренирала. Иначе усещам на следващия ден мускулна треска, но в самия ден, когато изляза от зала, съм с чувството, че нищо не съм правила. Аз съм си свикнала да има подскоци, да правя високоинтензивни кратки тренировки за около 30 минути. А сега си деля дните - на горна, долна част и цяло тяло. Отделно правя кардиото на уреди. При кардио си ми е добре, но в останалите дни ми е доста странно.
Днес ходих с големия ми син. Той ми предложи да ми намери програма, която е три дни цяло тяло, ако така не се чувствам ок.

# 572
Днес тренирах с по голяма тежест и се чувствам по натоварена от обичаиното.

# 573
  • Майнатаун
И аз се включвам с желание за тренировки в нас. След двете деца и аз съм 61 кг, а съм 155 висока и не се харесвам. Ще тренирам по обяд докато малкото спи, защото нямам друга възможност. Проблемът е че все изниква нещо по-важно което да свърша на обяд и време все не стига. Много искам да си изградя рутина и тренировките да станат част от ежедневието ми. Вие сте част от мотивацията ми.

# 574
Аманда, моята програма в момента е 3 дни - цяло тяло - трети различни тренировки. Когато тренирам, определено използвам максимални за мен тежести. Не бих казала, че имам особена мускулна треска, но определено чувствам мускулите като тренирани. Кардиото ми е намалено доста в сравнение с това, което правих по-рано и стоя в зоната за "горене" на мазнини. Забранил ми е да правя много кардио. Слушам и изпълнявам. Тренировките не са ми проблем, яденето все още ми е проблемно, защото имам разни прегрешения... Ако искаш, изпрати ми имейл адрес и мога да ти напиша какво правя в момента.

# 575
  • 1st floor
Аз днес ще правя последна тренировка от Т25. Трети месец я въртя и много ми харесва. Първо я правих по календар без кардио, тоест четири тренировки в седмицата. След това подкарах всяка седмица от начало по два пъти, но само силовите, тоест три тренировки в седмицата. Много ми харесват, много повече от първото Т25.
От другата седмица започвам моята любима за пролетта Body Revolution. Smile Много олд фешън, знам я на изуст, но при мен върши работа и много си я обичам. Със сигурност махам двата дни кардио. Ще бъдат заменени с двата часа танци. Grin Преди две седмици ме преместиха в плуването при напредналите и ми е много, много трудно с тях. Едва ги догонвам, на някои дължини направо ми спира тока. Много са бързи. Astonished Но при средното ниво бях в застой. Там нямах конкуренция, беше ми лесно и нямах никакво развитие в последно време. За някаква група по средата между двете съм, но уви, няма такава. Smile
След Шон и нулево внимание с храната за първа зима не качих над 53кг. Харесвам си горната част, долната не. Трябва да сваля три кг до края на май. Тогава съм планирала първото море, ако времето позволи, разбира се. На първо време ще орежа тестото и сладкото, без напълно да ги спирам (най-вече уикендите ще си ги позволявам - на протеин не се катери лесно Grin). Иска ми се да броя калории, но нещо Фитнес пал-а ми се скапа. Някой да има такъв проблем? Да предложите друго безплатно приложение,  ако не успея да го оправя?

# 576
Аманда аз тренировките във фитнеса ги усещам лежерни като СПА ,мозъкът ми си почива ....което не  е лошо де ,харесва ми това чувство ,целият ден ми е едно луксозно ...😅
Непо бравоооооо за плуването ! 💪
Ем ....аппа го изключи от контакта,демек деинсталирай и изтегли пак....аз всичко така рефрешвам ,че нямам нерви да се занимавам ...само ,че един път гризнах дървото с аппа на Хубавей 😀 там е адски сложно преинсталирането ,логването и свързването .

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 07:20 от No_frame bitch

# 577
Честита Баба Марта, момичета! Здраве, късмет, щастие, постоянство и постигнати цели до летните/пролетни морета ❤️

Непо, браво за плуването!

# 578
Sun in your eyes, Лилит,
За начинаещи аз лично препоръчвам Румяна Илиева (fitnesinstruktor.com) - приятни компактни програмки с обяснения на бълг. Не пропускайте разгряването.
По-добре да се започне леко-кратко-редовно, с времето ще стане рутина и ще разнообразявате.

Аз пролетно тази седмица ще вадя колелото за пътя до работа и обратно. Иначе в момента тренирад с уреди (боря болежки). Открих гребането! Супер е и си мисля редовно за картинките на Агентката 🚣‍♀️

# 579
Приятен празник на всички.

# 580
Аз най-сетне се връщам към тренировките с една програма, на която попаднах в руските групи. Не е особено натоварваща(въпреки че усещам мускулна треска след двумесечното прекъсване), тренировките не са много дълги и се надявам да ми помогне да вляза в ритъм за около месец. Единствено по-дългите тренировки за корем мисля да прескачам, и без това е застъпен почти ежедневно.
https://youtube.com/playlist?list=PLm74VBTffJzpmf7TvPpVMFdkpvGTz … =jTvpz456rc1cjfX2

# 581
  • 1st floor
Хора, търся Боди Революшън. Свалили са я от YouTube. Sad Пазех си линк, но вече не е  достъпна.

# 582
Хора, търся Боди Революшън. Свалили са я от YouTube. Sad Пазех си линк, но вече не е  достъпна.

Дано отваряш VK:  https://vk.com/video/@michaelsjillian тук има доста от Джилиън.
Аз съм четвърти месец в залата, пилатес, йога, комбинирани. Отдавна не съм хващала тежестите у дома, но си ходя с мускулна почти перманентно Simple Smile А тялото ми се рекомпозира, и доста ми харесва. Мислех, че не мога да обърна часовника си и да тренирам вечер, но явно съм могла. И като знам, че съм и на тренировка, не си наливам вино, а след нея и не ми се пие.
СпорТна и спокойна седмица момичета!

# 583
  • 1st floor
Оооо, благодаря! Имам VK, но така и не се научих да търся в него. Днес пропуснах тренировката, докато издирвам БР в нета. Довечера само танци ще отчета.

# 584
Привет девойки красиви! Heart От началото на годината възстанових редовните тренировки, като гледам да са поне 4 дни в седмицата. Не съм се разписала досега в темата, защото се знам какво съм магаре и исках да съм редовна.
Започнах доста предпазливо, защото бях тотално зле, но вече съм почти в добра кондиция и продължавам.
Храненето общо взето е под контрол. Вече започвам да забелязвам добра промяна във визията, значи съм на прав път.
Започннах с FIERCE 1 на Heather Robertson, врътнах я два пъти и сега съм на FIERCE 2.
Горещо препоръчвам с две ръце, особено първа част за начинаещи!

Рапорт даден! Ще гледам да се вясвам по-често! BlushKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт