Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №22

• 54 723
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Всичко ще е ОК 🍀🙏🏻🍀

# 391
Стискам палци!

# 392
  • София
Здравейте,
За “борба” с внезапното изпотяване, горещите вълни и нервността, кое е по-добре: Лейди хармония или Ремифемин и дали може да се комбинира с Вечерната иглика?

# 393
Матката заради миомни възли притиска пикочен мехур и от там подуване. Снощи с катетър 1.5 литра...Днес вече съм с постоянен катетър и в близките дни премахване на матката...

# 394
MamaMiy, доколкото знам, такива миомни възли могат да са причина за ниското желязо и феритин, и анемия.
Добре направи, че отиде снощи да те видят.

# 395
Не разбирам много, но не могат ли да се махнат само възлите, защо цялата матка? Леко да мине всичко!

# 396
Здравейте,
За “борба” с внезапното изпотяване, горещите вълни и нервността, кое е по-добре: Лейди хармония или Ремифемин и дали може да се комбинира с Вечерната иглика?
Пия Ремифемин и на мен ми действа добре. Пие се сутрин и вечер. В началото го пиех два пъти на ден, но напоследък само сутрин .

# 397
Матката заради миомни възли притиска пикочен мехур и от там подуване. Снощи с катетър 1.5 литра...Днес вече съм с постоянен катетър и в близките дни премахване на матката...
Сега ли ви откриха миомните възли, или знаехте за тях? Успех и да мине леко операцията!

# 398
Имам много възли в стената, отделно един външен, който сега откриха, а аз април бях на лекар...И няма как да стане, те са повече от 5...Не ми трябва.

# 399
  • Sofia
Здравейте,
ЛХ взимам сутрин и вечер.Вечер взимам и игликата.Добре ми действат 🙏🏻

# 400
  • София
Flora3054 и Doli, благодаря ви за отговорите.

# 401
MamaMiy, пожелавам ти да мине леко, всичко ще е наред!

# 402
# 403
  • Варна
При мен последната диагноза е хронично възпаление на бъбреците. Никаква менопауза. Така че не пренебрегвайте това. Хормоните на щитовидната жлеза са също за проверка със специалист, ще видим.

# 404
Колежки, искам да
питам случвало ли ви се е следното: около овулация или малко след  нея започва зацапване 1-2 дни, после нищо 1-2 дни, после пак за така и идва цикъл.Този месец е съвсем странно вече.Зацапваше, спря, дойде уж цикъл, трая два дни много оскъдно, спря и след 2 дни пак зацапване.Хормони пусках февруари, бях ок.Понеделник съм на лекар.Но исках да чуя съвет от “патило”.На 46съм, това се случва от няколко месеца.Зацапването брои ли се за цикъл? Или само силните дни( ако има)?

Общи условия

Активация на акаунт