Откъде да купя инвестиционно злато?

• 53 228
  • 343
  •   1
Отговори
# 330
  • Сф
Плащах по банка, на място я взех и само приемно- предавателен протокол ми дадоха, без касова.

# 331
Фирмите, като си плащат непрекъснато, да не би да издават касов бон? Банковото бордеро е достатъчен документ, касов бон само при плащане в брой.

# 332
Благодаря  ви много! Да, на фактурата пише по банков път, че е плащането! Simple Smile

# 333
  • Враца
Трябва ли да се пази документът за покупка ?

# 334
Трябва ли да се пази документът за покупка ?

Задължително. Без него при продажба ще ти обложат цялата сума. Да не говорим при наследяване и други.

# 335
  • Враца
Лелеее и сега какво правим?

# 336
  • Сф
Обади им се и поискай дубликат. Кога си ги взимала?

# 337
  • Враца
през годините и от различни места , ама не са някакви количества , разни грамчета , обаче все пак.

Примерно, миналия месец си взех едно холограмно кюлче на Argor-Heraeus, щото ми хареса.
Ама бележките изхвърлих. Сега и да искам , кой ще ми издава, нали вече са ми издали веднъж.

# 338
  • Сф
По имейли не са ли ти пращали фактури?
Организирай се и се пробвай да се свържеш с тях да си поискаш

# 339
Инвестиционното злато в повечето случаи означава виртуално. Вижте в БНБ как е описано за инвестиционното злато.
Пълни глупости. Инвестиционно злато означава злато 24 карата (99.9%), а не бижутерско 14 карата (което я е 14 я по-малко). Виртуално инвестиционно злато е обещание, че парите ти са вложени в злато, но дали е така никой не може да провери. 1000 инвеститори с "инвестиционно злато" имат примерно по 1кг. На теория посредникът трябва да има 1000кг злато. На практика може да има 20кг - всеки, който евентуално дойде да се увери, че му пазят златото вижда 20кг и му казват "ей тук е и твоето". Откъде да знае, че трябва да са 1000.

# 340
Инвестиционното злато в повечето случаи означава виртуално. Вижте в БНБ как е описано за инвестиционното злато.
Пълни глупости. Инвестиционно злато означава злато 24 карата (99.9%), а не бижутерско 14 карата (което я е 14 я по-малко). Виртуално инвестиционно злато е обещание, че парите ти са вложени в злато, но дали е така никой не може да провери. 1000 инвеститори с "инвестиционно злато" имат примерно по 1кг. На теория посредникът трябва да има 1000кг злато. На практика може да има 20кг - всеки, който евентуално дойде да се увери, че му пазят златото вижда 20кг и му казват "ей тук е и твоето". Откъде да знае, че трябва да са 1000.
Кой ще вложи парите си във виртуално инвестиционно злато като може в инвестиционно злато?

# 341
Всеки, който иска делим актив, удобен за активна търговия и спекулации, без да се занимава със сейфове и застраховки..

# 342
Всеки, който иска делим актив, удобен за активна търговия и спекулации, без да се занимава със сейфове и застраховки..

Който иска това има акции, облигации, дялове. Но когато търси диверсификация иска и нещо различно, а не същото.

# 343
  • София / Пловдив

Може ли повече инфо?
Някъде има уловка и голам риск... така ми се струва.
За виртуално инвестиционно злато за първи път чувам, признавам си.

Общи условия

Активация на акаунт