Хитринки за всякакъв случай - 36

• 40 945
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
На мен ми изглежда замазано, не надрано... Ама какви са тия фръц капризни уреди, които купувате... И какво е това чистофайно търкане, чак до издрано... Уредите не са ли, за да улесняват, не да им трепериш като в музей 🙄
По принцип съм малко педантична, да не кажа доста 😂 Но, повярвайте ми, изобщо не е търкано до надиране.. съвсем леко минах с вестника и въобще не очаквах, че така ще стане! Явно пластмасата се драска лесно от такъв тип хартия. На уредите не треперя,
още повече като се има предвид, че имам един звяр на година и нещо, който си лепва мръсните ръце навсякъде.. Просто като чистя - чистя основно (На всеки 2 седмици) 😁 И НЕ, не е намазано, нито замазано, така изглежда, но е надраскано, от няколко месеца е така, чистила съм го, не се маха, имам полир паста за пластмаса, с нея стана още по-зле положението. Това с нагряването не мисля да го пробвам, та кажете сега как да го “лакирам” 😁

# 721
Как да почистя/ изпера чанта от естествена кожа, на която хастара е памучен плат?

# 722
Здравейте,

Имам нужда от малко помощ. На бялата ми дървена маса за кафе незнайно как се появиха 2 малки петънца..като че ли са мазни петна. Някой да ми препоръча препарат или домашна хитринка?

Благодаря

# 723
Здравейте,

Имам нужда от малко помощ. На бялата ми дървена маса за кафе незнайно как се появиха 2 малки петънца..като че ли са мазни петна. Някой да ми препоръча препарат или домашна хитринка?

Благодаря
Пребоядисай я.
Или може от дървото да избива смола.
Снимка?

# 724
  • Ст.Загора
Тест гел със сигурност ще свърши работа. Слагала съм го и при вече изпрани дрехи. Справя се много добре с мазни петна.
  Тест гел  свърши чудесна работа . Петното накиснах с гореща вода и разрърках с гела, оставих цял ден така и вечерта изпрах , няма и следа от петното.
 Благодаря !

# 725
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте! Имам любим руж, който вече изобщо не пуска пигмент, лъскав е отгоре и не мога да отроня пигмент. Не знам дали обясних правилно Simple Smile Как да го спася, за да го ползвам отново?

# 726
Здравейте! Имам любим руж, който вече изобщо не пуска пигмент, лъскав е отгоре и не мога да отроня пигмент. Не знам дали обясних правилно Simple Smile Как да го спася, за да го ползвам отново?
Аз надирам с нещо, напр. Клечка за зъби, с която остъргвам този лъскав слой

# 727
Това на микровълновата не е надрано и се чисти с хубава микрофибърна кърпа на сухо.

# 728
Това на микровълновата не е надрано и се чисти с хубава микрофибърна кърпа на сухо.
🤦🏽♀ Ох.. не се заяждам, ама вече обясних, това стои от месеци, чистено е с какво ли не, със суха кърпа, с кухненска ролка, с препарат за прозорци, с препарат за чинии, с вода.. нали не мислите, че съм толкова глупава??? Все за толко време ако беше мръсно щеше да се е изчистило! Wink Разбирам, че ви е трудно да си го обясните, то самата аз не очаквах, че може да стане така от парче вестник, никога не ми се беше случвало, ама ето на!

# 729
Ами не, никой не те мисли за глупава- не знам защо го казваш изобщо. За мен това е мастилото от хартията.

# 730
Ами не, никой не те мисли за глупава- не знам защо го казваш изобщо. За мен това е мастилото от хартията.
Да, разбрах какво имате предвид, като стана така и аз си го помислих, и естествено след това се опитах да го изчистя, но не, наистина е надраскано, колкото и нелепо да звучи! Simple Smile

# 731
  • Пловдив
🤦🏽♀ Ох.. не се заяждам, ама вече обясних, това стои от месеци, чистено е с какво ли не, със суха кърпа, с кухненска ролка, с препарат за прозорци, с препарат за чинии, с вода.. нали не мислите, че съм толкова глупава??? Все за толко време ако беше мръсно щеше да се е изчистило! Wink Разбирам, че ви е трудно да си го обясните, то самата аз не очаквах, че може да стане така от парче вестник, никога не ми се беше случвало, ама ето на!

Опитай с бебешко олио да тръкнеш.

# 732
  • София
С препарат за чистене на Инокс

# 733
  • Хасково
Чисто нов тиган, днес му беше сефтето. Правих палачинки, беше леко намазан с мазнина и тъй като имаше загоряло като свърших с печенето реших да му сложа топла вода докато беше горещ и това е резултата. Има ли шанс да го спася

# 734
  • Пловдив
Чисто нов тиган, днес му беше сефтето. Правих палачинки, беше леко намазан с мазнина и тъй като имаше загоряло като свърших с печенето реших да му сложа топла вода докато беше горещ и това е резултата. Има ли шанс да го спася

Налейте  вода и добавете 1 чаена лъжичка сода+ лимонов сок. Сложете на котлона и оставете да заври.След това с малко търкане ще падне.

Общи условия

Активация на акаунт