ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 140
  • 376
  •   1
Отговори
# 345
Почистването ми отнема няколко часа, като най-трудни за мен се явяват прозорците и санитарния възел.

# 346
За основно почистване на всички помещения в дома ще ми трябва цял ден, а иначе за поддържане отделям по час- два на ден! Мисля, че най- неприятна ми е банята, 3 момичета с дълги коси вкъщи,  котлон камък, плочки...

# 347
Почистването ми отнема от час до цял ден. Зависи какво. Баня и кухня са най - трудни за почистване.

# 348
  • София
За основно почистване на всички помещения в дома ми трябва цял почивен ден, иначе за поддържане отделям по час през ден! А най-неприятна ми е санитарията -  банята, тоалетната, кухнята.

# 349
Чистенето ми отнема от 30 Мин до 1 час. Най трудна ми е банята и съответно най-много време ми отнема там

# 350
  • София
Почистването ми отнема няколко часа седмично, най-трудни са ми банята и тоалетната.

# 351
  • София
Почистването на дома ми отнема няколко часа. Най-трудните места са кухнята и тоалетната.

# 352
Почистването си отнема време. Имам два етажа, с две бани и тоалетни.  Съответно на всеки етаж по ден. Като банята и кухнята си искат повечко време,!

# 353
За чистене на целия дом основно ми отнема около 5 дни. Най-трудно се почиства банята и кухнята.

# 354
  • Ловеч
Почистването ми отнема много време с две тримесечни бебенца съм. Ако не е таткото, ще си живеем в кочина.
Най-трудна е банята

# 355
Два-три часа на седмица. Банята ми е най-трудна.

# 356
Почистването в къщи ми отнема около 2-3 часа. Най-трудно почиствам банята и кухнята / печката/ , въпреки ,че след всяко ползване се забърсва.

# 357
Ако е основно почистване, отнема доста време. Иначе, стандартно 2-3 часа. Естествено, кухня, баня и тоалетна са най-трудни.

# 358
Най-много ми отнемат прозорците,които са доста и котлона, фурната.Чистя на етапи,иначе би ми отнело 2-3 дни за основно почистване.

# 359
Различно време отнема всеки път, най-трудни за почистване са прозорците

Общи условия

Активация на акаунт