ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 139
  • 376
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Около час ми отнема всекидневното почистване. Най-трудно и времеемко ми е почистването на кухнята.

# 361
Основно седмично почистване ми отнема около 1 час и 30 минути, но бърсането на прах и прахосмукачка са всекидневни. На няколко месеца по-основно чистене отнема около 2-3 часа. Най-трудноемко е почистването на банята.

# 362
Почиствам дома за около час и половина - два часа. Най-много време ми отнема кухнята, тъй като освен повърхностите за почистване, в това помещение има и най-много за разтребване.

# 363
Почистването ми отнема около 2 часа, като най-трудно се справям с банята.

# 364
Почистването ни отнема около 2 часа. Като най-много време отнема банята. За съжаление остават петънца, дори на следващият ден се забелязват. Пробвали сме няколко вида препарат, но разлика няма.

# 365
Обикновено между 2 и 3 часа, като най-много време отнема почистването на банята.

# 366
За почистването на дома   са ми необходими около 2 часа ,като най -дълго време отделям на кухнята  и банята .

# 367
Зависи ... но определено много ... всеки ден поне по час чистя основното -кухнята и банята ..но а ако трябва да почистя целият апартамент поне 2-3 дни. Найстина зависи и от препаратите, тъй като забелязвам, че някой напръсквам и само избърсвам... докато другите трябва и телче и полиране ... остават следи ...  Много трудна част ми  е от деня... почистването

# 368
Всеки път е различно.
Банята отнема най-много време.

# 369
  • София
Почистването на дома ми отнема около 3 часа, най трудно ми е почистването на кухнята.

# 370
Различно време отделям.
Най-много време ми отнема кухнята

# 371
  • София
Тъй като работя на смени, нямам определен ден и час за почистване. Чистя когато мога, всъщност всеки ден по-малко, отнема ми различно време. Миенето на чинии брои ли се? Метенето и миенето на пода ми отнема повече от час. Имаме много прозорци, остъклени тераси и е невъзможно да ги измия за един ден. Мия по 1-2 прозореца на ден и докато приключа с последния, другите пак са за миене.
Най-трудно ми е почистването на тоалетната, защото в нея няма канал на пода и не мога хубаво да я полея с вода. За мене чистенето е като да наливаш вода в пробита кофа - тъкмо приключиш с нещо и доволно седнеш да си починеш и гледаш, това, дето си го чистил преди 3 дни, пак е за чистене. Няма край.

# 372
Отнема ми около половин час на ден като един ден чистя по една или две стаи. Така за всеки ден от седмицата си имам стаи за чистене. Естествено кухнята чистя постоянно след готвене. С малко дете времето не ми достига за да изчистя всичко.

# 373
  • Пловдив
Различно време ми отнема почистването... Опитвам се всеки ден по малко, а не да оставя всичко в почивния ми ден. Най-трудни са ми банята и фурната.

# 374
Старая се всеки ден да чистя по малко и редовно, за да не ми се насъбира после много наведнъж. Основното чистене ми отнема около 2 часа веднъж в седмицата. Най-трудно се справям с печката и банята.

Общи условия

Активация на акаунт