Магазини Pepco 13

• 67 249
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Така е , не поръчват , каквото им доставят - това е.
При нас има много неща - Маски, фенери  , пелерини , различни тикви с дръжка за лакомства. Чаши , формички , форми за мъфини с топери , силиконови форми за печене и какво ли не … 3 стелажа 🤦🏻♀🤷🏻♀  Обаче стъклената тиква като я видях и веднага я грабнах , 2бр бяха.
За ядки е доста голяма , ще побере повече от килограм 😂
По - скоро за бисквити , соленки , бонбони или декорация може да се ползва и си мисля, ако има още да купя и да я декорирам и добавя и лампички 😆🎉

# 301
  • На изток от Ада
А от постоянният асортимент нещо ако свърши,не поръчват ли?
Не съм ходила в Пепко скоро. Имаше тикви

# 302
Вярно че вече започнали да зареждат с коледни артикули.😆😆😆 При нас имаше цели стелажи с коледна украса и играчки за елха!🤪 Тикви нямаше почти никакви...някакви пластмасови оранжеви чаши, фенери-тикви, хелоуински украси, но чаши или съдове с форма на тиква- НЕ!🙄

# 303
  • София
Купих бонбони за стъклената тиква.
Не мога са намеря чашата - тиква с капак. Sad
Имам тиква със златен капак. Много е хубава. Ароматна свещ е и мирише много хубаво.

Чакам с нетърпение коледните стоки в Пепко. Искам интересни, закачливи, топли чехли. Simple Smile И някакви интересни чаши, украси....

# 304
И аз  не открих тикви 😂😂😂. Здраве да е, не е било писано.
 Обаче видях едни яки малки чашки за кафе. В черно бяла гама със златна чинийка, аз злато хич не обичам, но тия чашки ме впечатлиха. До последно се чудех да взема ли. Тия дни, ако има останали може да си взема.
Ооо, коледна украса в Кик има още от 6 септември 🙄😳🙄. Не знам какво е това лудо препускане от тези магазини и това състезание кой да е пръв. 4 месеца по-рано 😵‍💫🤦🤦🤦 и то стара стока. Луда работа, луда .

# 305
  • София
В магазините сега изкарват останали коледни стоки от миналата година.

# 306
  • Сливен
В Теди коледната украса я изкараха още август,а за Хелуин през юли.
Луда работа.

# 307
  • Beyond the stars
Луда работа.

Off topic ама до това Теди още не съм стигала - заслужава ли си като асортимент и цени ?

# 308
Най-накрая доживях и при нас да направят Пепко. Сега го строят, но много се зарадвах. 🥰  Нямам търпение!

# 309
Луда работа.

Off topic ама до това Теди още не съм стигала - заслужава ли си като асортимент и цени ?
Има разнообразие, но цените са доста по-високи от тези в Пепко и Джъмбо.

# 310
Търсих и аз стъклена тиква, но нямаше и при нас Confused Яд ме е, много ми хареса на снимката. Онзи ден бях в Гърция, в Джъмбо беше отрупано с коледна стока и вадеха още. Просто се надпреварват, а и така ще продадат повече.

# 311
  • там където има винаги вятър
Цитат на: Desi1989
........

[/quote

Има разнообразие, но цените са доста по-високи от тези в Пепко и Джъмбо.
+1
Това е от там... 2 евро - 4 лева

# 312
Здравейте, дали сте виждали гумени ботуши за деца в Пепко?
И сега какви намаления има?
 Благодаря предварително!

# 313
  • София

В голямото пепко в Люлин ,нямаше стъклени съдинки тиква.
Имаше гъби и тикви с капак чаша.
Взех свещ
Голямата - 8лв
Малка 5.50лв

# 314
Има детски гумени ботуши. Днес ходих в магазина, отново нямаше никакви тикви, само малко хелоуински неща. Бяха извадили някакви миналогодишни коледни остатъци и те бяха намалени, друго намаление не видях.

Общи условия

Активация на акаунт