Магазини Pepco 13

• 67 138
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
За едно момиченце ли? Май към декември беше, Долче, но може и да бъркам.

# 481
Здравейте, какво е мнението ви за бельото от Пепко? Сутиените и бикините изглеждат добре, качествени ли са? В смисъл да не се разшиват след кратка употреба?

# 482
  • Русе
Здравейте, какво е мнението ви за бельото от Пепко? Сутиените и бикините изглеждат добре, качествени ли са? В смисъл да не се разшиват след кратка употреба?
Сутиени не съм купувала. Бикините повечето се разшиват на ластиците. Последните, които купих за дъщеря ми(от дамските са) все едно конците им се разложиха след първото пране. Бях се зарекла повече да не купувам, но това лято се изкуших и си взех за мен едни безшевни с дантела отпред. Бях ги показала тук как след едно-две пранета фигурите на дантелата направо се "разтвориха".

# 483
Не става бельото от Пепко. Евтин материал, евтина изработка, прокъсват се бързо. За малко повече пари взимам от HM, нося с години.

# 484
Бикини не купувам вече, сутиен имам, цяло лято го нося, не е дефектирал. Но гащите се разпадат/конците на ластика са много слаби.

# 485
Имам няколко сутиена от Пепко и не са мръднали. Взех си бикини и на второто обуване се разпаднаха по шевовете и ги  изхвърлих.

# 486
И аз не съм доволна от бельото бързо се обезформя сутиена и конци стърчат отвсякъде

# 487
На дъщеря ми бикините и боксерите се оказаха с чудесно качество, но не купувам от онези с тънките ластици. Гледам директно да са подгънати по възможност или с изчистен ластик. Но пък понякога има дупчици в горната част от зашития картонен етикет...🙄

# 488
  • София
От тези кутии съм взимала - при най - малкия удар или падане на пода капака се чупи като стъкло. Някак не е гъвкав и дори ми се струва, че не затваря съвсем сигурно, а е склонен към отваряне сам.

# 489

Нещо дребно коледно, а и детето ще има занимавка да лепи на село 😁

# 490

Купих днес тази топка -5лв ..занимава се четиригодишното ...

# 491
Сдобих се с коледна чаша и много хубави високи гуменки за 18 лв.

# 492
Има ли в Пепко мъжки и дамски коледни пижами, че скоро не съм ходила.

# 493
Благодаря на всички за отзивите за бельото. Купих едни коледни бикини за дъщеря ми, още не съм ги изпрала и пуснала в употреба, ще видим как ще се "държат". И едни пантофи с мемори пяна, изглеждат и на пипане са мекички и приятни.

# 494
Има ли вече бебешки и детски коледни рокли ?

Общи условия

Активация на акаунт