1-ва АЕГ - тема 5

• 81 551
  • 700
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз питам дали е практика по принцип да се сменят, но ние обратното -уцелихме учителка по математика.

# 496
Пак казвам - изказвам мнение от името на много родители - но не от всички.
По математика - госпожата ...просто не става - не обяснява материала. Дразни се от децата и й личи в отношението.Едва ли всъщност има някой, който да каже за нея, че е доволен. Просто след опита за иницииране на нещо по този въпрос - ефекта е отрицателен за децата.
По БЕЛ - много деца не са наясно какво се иска да знаят, какви са критериите за оценяване. Дори класно няма да правят - защото на господина не му се занимава. Затова се опитвам да се свържа с него, поне да ми изясни какво се очаква да знаят децата - поне да знаем какво да подготвяме вкъщи сами.
Знам, че има проблем с намирането на добри учители, но пък още от девети клас (даже от осми) не очаквах да се сблъскаме с тези проблеми.
Ще продължа да се мъча да осъществя връзка. Освен в Шоколото другаде не знам къде да търся.

# 497
По математика миналата година е имало среща - ефекта е нулев. Резултата е - отрицателно отношение към класовете, които се оплакаха. По БЕЛ - все още се опитвам да осъществя връзка със самия преподавател, засега само чакам. Как мога да намеря начин да се свържа с даден преподавател, ако не ми отговаря в Шоколо. Има ли някъде разписани примени часове?

https://fels-sofia.org/media/files/%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B … A%202024-2025.pdf

на сайта на гимназията, в секция документи, има списък на часовете за консултации

# 498
Ето това се опитвах да намеря. Благодаря ви много.

# 499
Аз изчаквах родителската среща за 1ви срок , за да задам някои въпроси, но оставам с впечатлението , че такава няма да има.

Мислех, че задължително се организара родителската среща поне месец преди края на съответния срок.

# 500
Koriandar25, за втори срок ще има, получих съобщение в Школо.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 12:19 от zlatenceto

# 501
За съжаление явно няма да има родителски срещи. Затова се налага да се оправяме сами.

# 502
  • София
Аз още нямам съобщение за родителска среща. За кога се предвижда?

# 503
Биби, средата на февруари.

# 504
На мен ми се струва, че новият директор не се справя добре с подбора на кадри.
Млад е и докато налучка пътя…

# 505
  • sofia
Мисля, че майката, която инициира разговора, има изисквания и към утвърден учител по БЕЛ в гимназията, от който има и доста доволни. За математиката намирането на добри учители е посевместен проблем. Казвам го по принцип, нямам лични впечатления от преподаващия МАТ  в 9 клас.

# 506
  • София
Моето дете за първи път от 5 клас насам няма проблем с математиката. Значи учителката е ок. Дано да остане и в 9 клас.

# 507
Честно казано, аз също очаквах повече, конкретно от учителя по БЕЛ, може би защото сравнявам с утвърдени имена като Средкова и Даскалова. За съжаление, нямахме такъв късмет и ще се наложи курсове или частни уроци за ДЗИ.

# 508
Учителят по БЕЛ, който Ви притеснява, младият Ив-Кристиян ли е?

# 509
Ако питате мен - не е е този учителя по БЕЛ, за който аз говоря.
Получих отговор в Школо - видимо е подразнен учителя, че питам. Според него само моята дъщеря не разбира какво се изисква от тях - но не разяснява какви са критериите. Аз знам, че тя има проблеми по БЕЛ, но след като не разбирам с кое точно - ще прибегнем до външни уроци.

Общи условия

Активация на акаунт