1-ва АЕГ - тема 5

• 81 436
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
В класа на детето има доста спортисти, както и в други класове.  До този момент никой не е спрял спорта заради училище.  Виж, за други училища като НЕГ например,  знам,че има такава случаи.

# 526
  • София
И в НЕГ си тренират спортистите и ходят по състезания. Намират начин и се справят.

# 527
  • Sofia
Моите впечатления са, че след 8ми клас програмата стана доста лежерна. Моят син е в 10ти клас и изобщо не е натоварен.

# 528
Здравейте,  някой знае ли дали ще има родителска среща днес. Появи се някъде на сайта на училището, после в школо. След това изчезнаха съобщенията. Сайтът на училището е просто ужасен.

# 529
Някой тук беше споменал за съобщение в Школо за родителска среща, но ние (8ми клас) така и не сме получавали. И аз се учудвам. Мислех , че има задължителен минимум от родителски срещи. До този момент сме имали само една в началото на годината, която беше чисто административна.

# 530
  • София
Имаше една в понеделник за тези, на които децата им ще ходят на екскурзията до Лондон. Но и тя беше организационна. И аз смятам, че е крайно време за една родителска

# 531
Здравейте,питането ми е към родителите на децата АЕ/ИЕ  и АЕ /РЕ в 8 кл-какви впечатление имате от преподавателите  в тези паралелки,тъй като детето ми иска да се насочи към тази гимназия.Живеем наблизо и това е добра опция като разстояние и желани предмети.Благодаря ви предварително 🙂

# 532
Госпожата по руски е много добра, но не му се учи особено на класа като цяло по този език. То и като втори чужд, почват от 9ти клас с два часа седмично. За желаещите да се подготвят, обаче, госпожата отделя време и имат допълнителни занимания, и тази, и миналата година подготви децата за Олимпиада, плюс други състезания/ межд.конкурс с диктовка/. Миналата година май две деца стигнаха до Националния кръг на Олимпиадата, тази още не знам има ли резултати.
За другите преподаватели не може да се каже при кого ще се паднете, има и чудесни такива, има и сбъркали професията, като във всяко училище.

# 533
Благодаря ви,Miana.Всяка информация е ценна за мен!

# 534
  • София
Здравейте, интересуват ме профилите след 10 клас. Видях в учебните планове в страницата на 1 АЕГ, че сегашните 11 и 12 клас са избирали за трети профил от БЕЛ, ИТ, Математика, Химия/ООС. Дали изборът е същият и за сегашните десети класове? Става дума при първи и втори профил - Чужди езици (не Предприемачество)?

# 535
  • София
Има и профил Биология, мисля, че и История.

# 536
Здравейте, интересуват ме профилите след 10 клас. Видях в учебните планове в страницата на 1 АЕГ, че сегашните 11 и 12 клас са избирали за трети профил от БЕЛ, ИТ, Математика, Химия/ООС. Дали изборът е същият и за сегашните десети класове? Става дума при първи и втори профил - Чужди езици (не Предприемачество)?
За трети профил изборът беше между 3 предмета - Бел, математика и химия.
За четвърти - всички останали, включително информационни технологии, биология, история и прочие, без музика, изобразително изкуство и ФВС.
Какво ще се предложи на сегашните 10 класове, може да се каже, ако е имало някакъв ПС и решение. По спомен миналата година десети клас избира някъде май месец или се лъжа? Не беше много рано сякаш заявяването.

# 537
  • София
MianaNia, много благодаря. Да разбирам ли, че в зависимост от заявленията на десетокласниците се решава всяка година какви да са трети и четвърти профил?

Има и профил Биология, мисля, че и История.

Те не са ли от четвъртите профили? Аз се интересувам от третите профилиращи предмети за паралелките  "Чужди езици".

# 538
  • София
Здравейте, по принцип провеждат ли се родителски срещи през втори срок? Странно ми е да останем само с една цяла година.

# 539
Биби, а защо държиш на родителска втория срок?
До сега е имало смисъл от нея само в 7 клас, даже и тогава не бях убедена.

Общи условия

Активация на акаунт