Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 557
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
A този стик Wild къде може да бъде намерен?
За съжаление не се продава в България.
Сестра ми ги носи от Англия.

Това са пълнителите. Бяха 6 бр.
Оранжевият стик е постоянната опаковка в която се зареждат тези пълнители.
Имат сайт ,но не съм поръчвала от тях.
https://www.wearewild.com/eu/shop/refills/deodorant

# 181
  • София
Скрит текст:
- любим балсам, който купувам редовно. Ще купя отново, след като поизхабя натрупаните наличности.
На мен в един момент не ми действаше вече чак толкова "уау". Не знам защо, може би свикна косата ли?! Сега ползвам OLIOSETA all in one и ми е супер.

Скрит текст:
Лита, от теб научих, че този продукт е добър и си го купувам редовно.
Eucerin Filler повече от година ми се отразяваше много добре. И започна да ми изсушава кожата. Дерматолог ми изписа ROSÉLIANE - CRÈME RICHE ANTI-ROUGEURS и кожата ми живна направо. Преди него ползвах този ISDIN и ми беше много добре, но явно зимата ми дойде слаб откъм хидратация.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 22:54 от missence

# 182
  • Street of Dreams
Off topic по повод парфюмите. Днес станах свидетел на разговор между мъже - всички не харвсвали парфюмирани жени и до един бяха на мнение, че жените по принцип си миришат хубаво винаги. Един даже го описа като "сладко и плодово". 😋☺️

И нещо по темата - приключих този парфюм след като го имах около 5 години

Тежък, топъл, тъмен, зимен, любим - скрит в дебели шалове.

# 183
  • на последния етаж
- още един мой любимец, който ползвам от години. Вече поднових. Yellow Heart

# 184
  • на последния етаж
- хареса ми този продукт, ползвах от време на време и добре хидратираше сухата ми коса. Бих купила отново.

# 185
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Стари кутии от бои,които вече не ползвам. От както минах на Madison Reed боите,други вече не купувам,но ако видя Фито на разпродажба,бих си взела отново цвят 6.77. Щади косата, цвета е покривен(макар,че за сиви коси има какво да се желае), не ухае на тежката химия и амоняк.

# 186

Пяна за почистване на лице La roche любимата ми пяна, много нежна, не дразни, сваля всичко, вече подновена

Glamglow Brightmud ексфолираща маска също любим продукт, добре че се запасих, защото вече ги няма в Европа. Изпозлвам веднъж седмично, много добре почиства лицето, кожата става супер мека.

Mizon шийт маска с хиалуронова киселина много хубава маска, хидратира много добре кожата.

Montale Oudmazing този аромат на Монтал е много харесван, но на мен не ми допадна особено, доста отчетливо се усеща розата, а аз не харесвам.

Revolution палитра сенки харесвам сенките на Революшън, но вече станаха на доста време и реших да ги махна.

# 187
  • на последния етаж
- много харесвам този серум и го ползвам редовно. Вече поднових.

# 188
  • София
Скрит текст:
- още един мой любимец, който ползвам от години. Вече поднових. Yellow Heart
И за мен на този етап е номер 1.

Скрит текст:
- много харесвам този серум и го ползвам редовно. Вече поднових.
Моята кожа не го "хареса" изобщо, но пък майка ми остана доволна от подаръка. На нейната кожа се отрази супер.

# 189
  • на последния етаж
Честито Рождество Христово! Nature Snowman
Може би зависи от кожата - моята е суха и го изпива. Все пак може би ще го сменя следващия път, чудя се с какво обаче.

# 190
  • София
Честито Рождество Христово! Nature Snowman
Може би зависи от кожата - моята е суха и го изпива. Все пак може би ще го сменя следващия път, чудя се с какво обаче.
На мен с годините ми става все по-трудно да угодя на кожата си.Smirk

# 191

Измиващо олио Uriage Xemose- втора поредна опаковка, използвахме го аз и децата, писала съм и преди за него. Засега няма да го подновя, защото ми поомръзна.
A Derma Exomega мляко за тяло- търкалям го от 7-8 месеца, купих го лятото заради по-леката формула, но не се наложи да го ползваме и сега го довърших. Ок е като попиване, ефект, реално е доста бюджетен продукт. Купувам тази серия при необходимост.
Хидратиращ крем Веледа с невен- стар любимец и вечно присъствие у дома.
Серум с витамин С Биотрейд- двете мостри ми бях достатъчни за около 2 седмици. Не попива моментално, оставя лек филм. Първите дни направих реакция, после не видях да се случи нещо кой знае какво. Честно казано, малко съм разочарована, защото харесвам доста продукти от тази серия.
Ив Роше мостри- от всичко ми допадна само зеления серум.

# 192
  • на последния етаж
- този серум за мен нямаше никакъв ефект, сякаш си мажех вода. Няма да купя отново.

# 193
  • Mediterraneo

Фиксатор за грим, дъщерите ми са много доволни от него.

Душ гелът е с прекрасен нежен аромат. Мъжката Рексона е страхотна. Шампоанът е на местна верига, нищо особено, въпреки суперлативите по етикета.

Шампоанът на Дав е много хубав. Маската е на Карефур, не съм я ползвала, дъщеря ми я хареса.

# 194
Мляко за тяло Korres с жасмин

Много ми хареса, лека и бързо попиваща консистенция, в същото време хидратира добре, мирише много приятно и ненатрапчиво.

Детски измивен гел Apivita

Много приятен, доста икономичен, не ми хареса единствено, че е по-силно парфюмиран.

Маска за коса Ekre с арганово масло и кератин

Дълго време стоя в шкафа, но се оказа много хубав продукт. Подхранва, прави косата жива, придава блясък и след изсушаване косата стои много добре. Моята коса не е третирана обаче.
Мисля, че продуктите на марката вече са с нови опаковки, дано не са променили формулата.

Шампоан Garnier с овесено мляко

Този път не се разбрахме много с този шампоан - сърбеше ме скалпа, леко утежняваше косата, правеше прекалено много пяна.

Кератинов балсам

Спонтанна покупка от dm, ползвах го два пъти и изхвърлям почти пълна опаковка. Никакво действие на косата, стои хвърчаща, ужас.

Розова вода на Българска роза - Карлово

Не е лоша, но предпочитам тези на Алтея.

Общи условия

Активация на акаунт