Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 549
  • 724
  •   1
Отговори
# 165

Балсам за устни на Nuxe не оставам без него, по-добър продукт за хидратация на напуканите ми устни няма.

Шийт маска със слънчогледово семе мисля, че ми е подарък към поръчка от Barecare, изобщо не ми хареса, не хидратира като другите които съм използвала и се накъса още докато я вадех.

A p’ieu madecassoide ампула и крем любима серия предназначена за чувствителна и мазна проблемна кожа като моята. Хидратират и успокояват много добре.

Балеа крем за крака с авокадо много приятен, омекотява стъпалата и има много приятна миризма.

Дав лосион за тяло от тази серия душ гела много го харесвам и аромата му е много хубав, но на лосиона не ми допадна нито миризмата, нито консистенцията- много гъста, трудно се размазва.

Балсама на Пантен остана от една серия, която изобщо не ми допадна, изразходих го като си слагах преди да си измия косата.

# 166
Какво мислите за душ- геловете на Rituals? Поръчах си the Ritual of Jing, знам, че са хвалени много.
В момента се мъча с това

Направо ми писна, не е лоша, но е сладникава и натрапчива миризма на боровинка, а аз търся нещо свежо и да не е коледно

# 167
На Rituals са ми любимите душ гелове, ползвам ги от години. Heart Икономични са и лично при мен оставят кожата по-хидратирана и по-мека.Blush

# 168
Аз Rituals страшно много ги харесвам. В момента и аз използвам душ гела Ritual of jing, страшно са икономични, ухаят много приятно и деликатно, и доста трайно след това. Като цяло на кофти продукт не съм попадала.
В момента и крема за тяло използвам само че от серията Ayurveda. Уникален ❤

# 169

Avène Hydrance Light
Любим лек хидратиращ крем на марката. Много съм доволна.
Хидратира много добре ,попива бързо ,защитава кожата от агресивни фактори и време. Перфектен за чувствителна кожа.

Eveline serum shot серум с мулти пептиди.
Не бих повторила. Ухае приятно ,разнася се лесно. Има консистенция на лек крем. Но не е нещо кой знае какво. Много трудно се работи с пипетата. Трябва по няколко пъти да натиснеш за да вземе продукт.
Няма да купя отново.

Околоочен крем на Avène
Чудесен. Първа покупка ми е ,но мисля ,че вече го няма.
Справя се добре с подпухналостта в околоочната зона. Хидратира много добре.
Avène ми е любима марка ,но доста вдигнаха цените.
Ще се ориентирам към по-бюджетни продукти ,макар че измивните им гелове и кремове са ненадминати.

# 170
  • Street of Dreams
Oт редовните серии Jing на мен ми е есенният аромат, зимата използвам Ayurveda. На пролет Sakura, лятото Hammam или някоя лимитка. Като аромат не купувам много Mehr или Karma. Единственият "кофти продукт" за мен е захарният пилинг, който ми изпращат понякога като подарък - толкова е лепкав и мазен. Не разбирам от тези неща, не ползвам пилинг за тяло и не знам какви трябва да са предимствата.

# 171

Avène Hydrance Light
Любим лек хидратиращ крем на марката. Много съм доволна.
Хидратира много добре ,попива бързо ,защитава кожата от агресивни фактори и време. Перфектен за чувствителна кожа.

Eveline serum shot серум с мулти пептиди.
Не бих повторила. Ухае приятно ,разнася се лесно. Има консистенция на лек крем. Но не е нещо кой знае какво. Много трудно се работи с пипетата. Трябва по няколко пъти да натиснеш за да вземе продукт.
Няма да купя отново.

Околоочен крем на Avène
Чудесен. Първа покупка ми е ,но мисля ,че вече го няма.
Справя се добре с подпухналостта в околоочната зона. Хидратира много добре.
Avène ми е любима марка ,но доста вдигнаха цените.
Ще се ориентирам към по-бюджетни продукти ,макар че измивните им гелове и кремове са ненадминати.
Аз обратното, вече се ориентирам повече към аптечна и по-висок клас. Напоследък ако съм купила нещо евтино, дори и да ми е допаднало, то е било защото точно в момента ми е трябвало и не съм имала достатъчно пари в себе си, правя компромис с употребата и при първа възможност пробвам нещо друго. Имам няколко такива продукта, които сега използвам просто за да не ги хвърлям, стават за използване, но не бих ги повторила.

# 172
Хелия ,не знам дали ,ще мина на по-нисък клас ,но ще опитам.
Avène ми е любима марка.
Купувала съм и Vichy ,La Roche Posay и още доста други ,но Avène ми е на сърце и най- добрите за моята кожа.

Купих си серията на Bioten Hydro X-Cell и сега ,ще бъде пробвана. Ако ми допадне ,ще остана на нея.
Ако не се случат нещата пак започвам да си купувам на Avène.

# 173
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Rituals
Любими са ми пяната за тяло и маслото за тяло във всички възможни аромати.Бих пробвала skincare,нищо от тази линия продукти не съм тествала.
Иначе не мисля,че са някакви безумно добри продукти, но маркетинговия им отдел е много силен,направили са страхотни опаковки,уебсайт, уханията - за всеки вкус, магазините им по спомен ги бяха направили в luxury style.
Държат много добро ниво в глобален аспект.
Имам вмомента един комплект от колекцията на Сакура и всеки път като си ровя из "склада" и попадам на тях,се сещам за OnDiNe_ People Woman

# 174
  • на последния етаж
- любим балсам, който купувам редовно. Ще купя отново, след като поизхабя натрупаните наличности.

# 175
  • София

Идрозоил: синът ми го използва за измиване на ръцете, когато кожата му е в атопичен период. Нежен измивен продукт. Поддържа се редовно вкъщи, когато навън е студено.

Измивната пяна на Missha, в случая лате ягода: Много хубава. Радвам се, че вече има корейски продукти и в кварталните дрогерии. Тя е от този тип, който най-много харесвам – прави плътна пяна, която полепва по лицето, приятно се масажира и хубаво го почиства. Не бих казала, че е агресивна, не люти на очите и почиства наистина добре. Не ми харесва ароматът на някаква синтетична смотана ягода.

Кремът за ръце на Bioten: Вкъщи зимата все едно пием кремовете за ръце, вървят много бързо и ползваме какви ли не. Този е от редовно купуваните – хидратира кожата, лесно попива, ухае приятно, цената е повече от добра.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 23:08 от Harpalike

# 176
  • Mediterraneo

Мъжки дезодорант на местна верига- много се доближава до лидълския, който е фаворит вкъщи( дъщерите ми ползват мъжки аромати на дезодоранти), но е една идея по- нетраен.
Дамски дезодорант на Сиен, някакви лимитирани летни аромати, този е чуден просто.
Двата АХЕ са ясни, класика е при нас.

Пяна за бръснене- много приятен аромат, ненатрапчив, пени се наистина много и добре
Околоочен крем на Сиен- гадост! С масло от нар е, миришеше ужасно на гранясало, продуктът е в срок. Изхабих го по лактите си.
Балсам на Сиен за увредена коса- дъщеря ми е доволна, каза, че заглажда добре краищата.

# 177
  • на последния етаж
- обичам да виждам дъно на прафюм, а толкова рядко ми се случва. Харесвах този, но няма да го подновя, иска ми се да поизразходя натрупаните наличности.

# 178
Лита ,като теб и аз искам да намалявам драстично ароматите си.
И аз рядко виждам дъното на парфюм.

Стик против изпотяване Wild с аромат на сандалово дърво и пачули.
Единственият с естествени съставки стик ,който се задържа ароматът през целият ден и мириша на свежо без да подновявам през два часа като другите ,които съм използвала до сега.
В момента заредих с аромат на ванилия и кокос. Дано и той е толкова издръжлив като този.

# 179
A този стик Wild къде може да бъде намерен?

Общи условия

Активация на акаунт