Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 234
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Washington,USA
Наистина са страхотни, но при мен избелваше кърпи и калъфки.

# 541
  • При децата ми

Спрей за тяло на "Виктория Сикрет" - много силен аромат! Доста тежък за мен, но траен.

Две спирали на "Есенс", които много харесвам! И друг път съм хвалила техните спирали. За цените си са повече от добри!

# 542

Крем за ръце PNP - останах доволна ,овлажнява ,хидратира и това ми е втора опаковка.

Мини опаковка на душ гел Balea
Купих си го по повод пътуване.
Стандартен душ гел ,не мога да дам кой знае какво мнение.

Ежедневни превръзки Bella
Изключително доволна съм и ползвам само тях. Поредна опаковка.

Паста за зъби Sensodyne Advanced
Любима паста за зъби ,отново поредна опаковка. Перфектна за чувствителни зъби и венци.

# 543
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Празни опаковки снимам преди лягане.

1. Saturday skin Pretty pop probiotic whipped cream - Корейска марка,която за първи път ползвам.
Доволна съм от крема, хубава хидратация и попива веднага. Има хубав състав
Скрит текст:
Water/Aqua/Eau, Glycerin, Palmitic Acid, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Butylene Glycol, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Niacinamide, Alcohol Denat., 1,2-hexanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Polysorbate 60, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Tromethamine, Sucrose, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Adenosine, Tocopheryl Acetate, Juniperus Mexicana Oil, Disodium Edta, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Hydrogenated Lecithin, Maltodextrin, Cholesterol, Lactobacillus Ferment, Lactococcus Ferment Lysate, Peg-800, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus, Streptococcus Thermophilus Ferment, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Sh-oligopeptide-1, Sh-polypeptide-1, Sh-oligopeptide-2, Sh-polypeptide-22, Sh-polypeptide-45, Sh-polypeptide-8, Sh-polypeptide-9. 
  ,цената е прилична и вероятно ще купя отново.
Бих пробвала и други неща на бранда.

2. Aveda botanical repair™ strengthening overnight serum - Имах нужда от подсилване на косата,след море, слънце, боядисвания,суха и тн.Взех този серум и не съм особено впечатлена. Сякаш нищо не прави,а в състава му основно са включени масла. Косата ми е дълга и гъста и тези 100 мл ми свършиха за има,няма месец. Очаквах подсилване,подхранване, блясък, жилава коса, но не получих кой знае какво. Може би тряба да се ползва няколко месеца подред,но няма и да разбера,защото едва ли ще повторя поръчката.

3. Dove exfoliating body polish - Мини опаковка за пътувания. Не са им лоши боди екфолиантите на Дав, имат в различни ухания и видове.

4. Clarins Masque Multi Regenerant extra firming mask - Мисля,че това ми е втора опаковка.Ползвах като нощен крем и не бих казала,че се различава от такъв. Бързо попива,не мазнее,мека кожа, приятна миризма, доказана марка. Нищо лошо не мога да кажа за този продукт.

5. Earth Harbor Samphire Biotic Perfecting Serum   - с този серум се получи същото като крема за лице на марката. Продуктите трябва веднага да се изразходват иначе бързо гранясват и не стават за нищо (което е хубаво,защото означава,че не са наблъскани с консерванти и химикали).
По описание звучи страхотно,но съм го отворила,ползвала няколко дни и забравила за него.
Състава е коктейл от екстракти,точно както ги харесвам.
Скрит текст:
Aqua, Propanediol (plant-Derived Humectant)°°, Betaine Salicylate (beet-Derived Bha)°°, Beta Glucan (mushroom-Derived Humectant)°°, Msm/methylsulfonylmethane (vegan Ocean-Derived Dimethyl Sulfone)°°°, Laminaria Digitata (sea Kelp) Extract°, Lactobacillus/nereocystis Luetkeana (sea Kelp Ferment Filtrate/postbiotic)°°, Laminaria Saccharina (neptune Sea Kelp) Extract°°, Crithmum Maritimum (sea Samphire) Extract°°°, Squalane (olive-Derived)°°, Musa Paradisiaca (banana) Fruit Juice Extract°, Inulin (chicory-Derived Prebiotic)°°, Cucumis Sativus (cucumber Fruit) Extract°°, Citrus Limon (lemon Fruit) Extract°°, Citrus Aurantium Dulcis (orange Peel) Extract°°, Passiflora Edulis (passion Fruit) Extract°°, Cucumis Melo (melon Fruit) Extract°°, Citrullis Lanatus (watermelon Fruit) Extract°°, Malus Domestica (apple Fruit) Extract°°, Rubus Idaeus (rasberry Fruit) Extract°°, Xanthan Gum (plant-Derived Thickener)°°, Lecithin (sunflower-Derived Emulsifier)°°, Sclerotium Gum (plant-Derived Thickener)°°, Pullulan (tapioca-Derived Thickener)°°, Caprylic/capric Triglyceride (coconut-Derived Moisturizer)°°, Benzyl Alcohol (naturally-Occurring Preservative)°°, Capryl/caprylyl Glucoside (coconut-Derived Solubilizer)°°, Dehydroacetic Acid (plant Vinegar-Derived Preservative)°°, Melia Azadirachta (lilac Leaf & Flower) Extract°°

# 544
  • София
Продуктите от последния месец, на които видях дъно:
Скрит текст:
Маската за коса на Hask с арган: харесва ми. Доста добро количество и при мен стигна за 3 щедри нанасяния. Плътна, богата, хидратираща и омекотяваща пресушената от морска вода и слънце коса. Мирише особено, не бих казала приятно, така че може би наистина съдържа арганово масло. Бих купувала, когато косата ми има нужда от такава грижа.

Мостра от маската на Gliss – възстановяващата. Също чудесна! Лека текстура, хубав аромат, косата ми хареса този протеин – подрежда, поддържа обема и не утежнява. Не знам дали бих купила пълноразмерна, защото е голяма опаковката, но определено дрогерийните продукти вървят напред, което е супер!

Скрит текст:
На втората снимка първите два продукта съм ги коментирала нееднократно. Затова тези, с които нямах опит...
Шампоанът за чувствителен скалп на Филип Кингсли: нищо особено. Определено не дразни скалпа, добре измива косата. Комбинира се добре с всякакви последващи продукти. Но опаковката е отвратителна – най-обикновена туба, от която продуктът щедро се излива и прелива, та по-голямата част отиде в канала. Купих го за сина ми, но и аз го ползвах. Не бих повторила. Нищо особено за тази цена.
Балсам за тяло с какаово масло на Alverde: не е лош, но има и особености. Богата текстура и много хубав аромат. Подхранва пресушената от слънцето кожа лятото, но малко трудно попиваше и трябва да се нанася на идеално суха кожа. За пътувания става, пълноразмерна не бих купила.

Скрит текст:
И от третата снимка.
Неведнъж съм писала за серума с галактомицели и ниацинамид на Purito. Отворих поредната опаковка, а видях че имам и още една напред. Много хубав и универсален продукт.
Новоопитаните:
Измивният гел на Tiam с азулен: доста добър! Количеството е доволно голямо, но върви сравнително бързо. Гелообразна текстура с прозрачен лилав цвят. Измива добре лицето и го оставя свежо, без кожата да е опъната или да има някакво друго страдание. Леко ароматен е и има красив лилаво-прозрачен цвят. Забелязах, че поричките на нослето на сина ми са по-чисти, защото и той го ползва.
Серумът с рибен лист на One Thing: не е лош, но не бих повторила. Наистина хидратира кожата много, освен екстрактът от рибен лист има и много хиалуронова киселина. Освежава и хидратира кожата. Има интересна консистенция – жълтеникав, гъст и мънички частички вътре. Лесно се нанася върху кожата. НО я прави много лепнеща и прави кир ефект с някои други продукти. Хубав е, но може би за хора, които имат семпличка рутина и не се гримират.

# 545
Част от нещата ,които съм ползвала и събирала.

Парфюм Рефан 30 мл. - нямам го заснет. 333. Dolce Garden / D&G
Прекрасен аромат ,който обичам за използвам есента. Нежен с прекрасен шлейф и много траен. Редовно ползвам.
Парфюм Yellow Diamond - нежен ,свеж ,лек аромат перфектен за лятно време.
Учудващо издръжлив е и бих си купила отново. Купен от магазин за арабски парфюми.

Душ - крем Avène Xeracalm
Нежен ,измива добре. Има съвсем лек аромат. Хареса ми ,но не е икономичен за цената си. Не бих подновила поради същата причина.
Измивен гел за лице за чувствителна кожа Balea Med мини опаковка
Много добро измивно гелче. Измива добре без да изсушава кожата ,нежно е. Но мисля ,че го няма в пълноразмерен размер ,иначе бих го купувала.
Околоочен крем Garnier vit. C
За първи път купувам ,въпреки ниската оценка реших да го пробвам.
Хареса ми ,премахва подпухналостта и намалява тъмните кръгове. Вече съм го подновила ,но купих и други за проба.

Тампони за почистване на грим Bevola с Алое Вера
Харесват ми ,купувам ги редовно. Мекички са и нежни. Използвам ги за финално почистване след измиване на лице с тоник. Поредна опаковка.
Превръзки Always Platinum
Купих ги с надеждата ,че ще мога да ги използвам вечерно време за да не се цапам ,но не ги опровергаха. Не ми допаднаха ,защото залепваха по  мен и се чувствах дискомфортно. Не бих повторила.
Превръзки Naturella големи.
Поредна опаковка. Меки ,удобни ,не залепват по мен ,абсорбират добре ,но ги използвам само през деня.
Редовна покупка.
Подложки Jessa Extra Plus
Използвам вечерно време и съм много доволна. Мога да спя цяла вечер без да се страхувам ,че ще се нацапам.
Ако има в наличност бих купила отново.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 11:54 от bubanka

# 546

Малко празни опаковки и от мен Simple Smile
Nyx can’t stop won’t stop Коректор - не беше лош, опаковката ми стигна за доста време, но не е много покривен.
Beauty of Joseon Слънцезащитен крем SPF50+ - Очаквах да е по-матиращ, но иначе много лека консистенция, попива бързо и ако не харесвате плътни и тежки слънцезащитни, мисля, че ще ви хареса. Много често е намален в Лили.
Clinique All about eyes Околоочен крем - хареса ми, супер лек, попива бързо и реално хидратира околоочната зона, не мисля, че прави кой знае какво за тъмните кръгове.
Skin1004 Почистващо олио - от няколко години задължително ползвам олио/балм вечер преди почистване с пяна/гел. Отразява се супер на кожата ми, предпочитам олиото, тъй като е по-удобно, заради помпата. Не знам дали аз имах лош късмет, но помпата беше леко калпава и в началото омазняваше някак цялото шише. Иначе олиото изглежда тежичко, но се отстранява лесно, допада ми.
CHI Rosehip Oil Шампоан за боядисана коса - много ми хареса и реално запази цвета ми през лятото след морета и плажове! Препоръчвам го! Купувам от Златна рибка на намаления, икономичен е и опаковката е 340мл.
Продуктът, чийто етикет отлепих 😀, е Collagena Измивна пяна Pure - беше супер за моята мазна кожа, не пресушава и кожата остава мека след нея. Често е намалена в moiatakozmetika.

# 547
Здравейте,ето малко празни опаковки и от мен

# 548

Душ гелът на Dermacol го имам още от миналата година, използвам го само за почивките през лятото, но няма да го купя пак, хубав аромат, но странна консистенция която не се разпенва. Този на Фа обаче е страхотен, и аромат и пяна.
Vichy cell protect 50+, вече е подновена, от две години използвам само него за тяло, не съм изгаряла, много добре пази, харесва ми че е флуид, попива и не лепне по кожата и става за градска слънцезащита.
Виши лосион за след слънце, много ми допада, и той е от редовните покупки. Успокоява добре кожата.
Крем за ръце Frudia с кокос, много ми хареса, омекотява страхотно и аромата е супер, пак бих взела.
Нивеа Sun touch автобронзант - може би най-добрия който съм използвала. Почти никакви петна, равномерен и хубав тен както и приятен аромат.

Dove summer revived автобронзант, не е лош, петнясвам при продължително носене, но опаковката свършва бързо.
Orjena тонер с центела, няма да повторя. Ароматизиран е и това не ми допада. Иначе не ми е дразнил кожата.

Caudalie стик за подмишници, харесва ми, приятен аромат, предотвратява изпотяването
Medi peel bakuchiol ампула, май няма много бакучиол в тази ампула, но е хубава - изглажда кожата и вече поднових
Avene околоочен крем, лекичък е, не дразни околоочната зона, бих купила отново, но имам запаси
Ikarov арганово масло, изпозлвам за дължините на косата преди да се изкъпя, подхранва добре, пак ще взема
Montale intense tiare отливка, много любим летен аромат. Страхотен кокос, за другото лято ще взема цяла бутилка.

# 549
  • София

Алтернативните слънцезащити от това лято.

Тонираната слънцезащита на Авен за зряла кожа: Смесени чувства имам към нея. Това, което ми харесва е, че наистина защитава. Прави плътен филм и дори и при потене не изчезва. НО цветът е ужасен – патешко жълт, кожата стои на петна и не се слива напълно с естествения цвят на лицето. Моята кожа е светла и лятото потъмнява малко, та ползвах продукта само през август като градска и спортна слънцезащита. Другият минус е, поне за моите нужди, е че е доста хидратираща – кожата ми лъсваше бързо и трябваше да я матирам с листчета оризова хартия. Не бих я подновила. Предната версия беше с доста по-светъл, леко розов пигмент, който се сливаше красиво с естествения цвят на лицето.
Спортната слънцезащита на Авен: супер пази, но има отвратителен бял каст. Бягам като призрак бледен, когато я ползвам за спорт. Така и не я доизразходих, защото е и голямо количество. Не знам дали бих взела. Досадно ми е да я тонирам с някакъв продкт и то точно, когато се предполага че яко ще се поти лицето. За плаж и спорт опредено защитава – много плътен филм прави.
Тонираната слънцезащита на Авен: не е моята. Отвоно много тъмен цвят! Не знам какво става с марката, но продуктите цветово са голяма греда. Тази е също така по-лека и става за градски условия. Ако кожата ви е тъмна, може и да ви пасне. От нея също лицето ми лъсваше след 2 часа, но не толкова, колкото от първата. Не е подходяща за спорт – свлича се лесно и яко цапа. Не бих я купила отново.
Слънцезащитният тониран флуид на Авен: ужас! Може и да пази, не знам, но този цвят ме уби! Жълто като жълтък – нанесена върху лицето съм болна като от жълтеница. Не се спогажда с другите продукти от рутината. Поредната цветова греда на марката – дано поне не пипат Б-Протект като цвят, че ще умра от мъка! Не бих взела от тази разновидност отново тонираната, но купих безцветната за зимата.
Sundance BB крем: поредният несполучлив тониран продукт. Също тъмен. Лека и приятна за нанасяне текстура, но хем ходя видимо по-смугла, отколкото съм, хем ми петньосва дрехите. Мислех да я задържа за тониране на спортната на Авен, но ми писна от галимации и я хвърлям доволно пълна.
Vichy за тяло, която става и за лице: нелош вариант за плажа. Много приятна от козметична гледна точка – лека, лесно се нанася, ухае хубаво. Не би трябвало да се отмива във водата, но изискваше често нанасяне. Оставих сина ми да се пличка във водата и не поднових един от дните толкова често – та леко се зачерви кожата му. Той е мургав и това не е фатално, но все пак – внимателно с употребата й. Пише, че похдожа и за лице, но моята кожа се опъпчи яко от нея с две нанасяния, така че не експериментирайте и с това.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:24 от Harpalike

# 550
Толкова пари за слънцезащитни продукти и нито един да не ти пасне. Истински ти съчувствам. За лицето ти препоръчвам на Missha - на мен ми върши чудесна работа, а хич не съм почитател на такива продукти.

https://uploads.remediumapi.com/64361728a8166300194daa9a/1/85408 … 28fe5c82/720.jpeg

# 551
  • София
Вятър и мъгла, благодаря. Missha ги ползвах преди 5 години (а може би даже и повече) още в старата опаковка, както и в новата. Не са лоши, но не са и нещо отличително хубаво. Имам слънцезащити, на които да разчитам, но пробвам и нови, защото съм любопитна.

# 552
Олеле, Харпи, голяма греда това лято си ударила със слънцезащитата. Аз също треперя над B protect да не я развалят, защото толкова добре ми пасва като усещане, защита и цвят, че забравих за фдт за първи път от 20 години насам.
Малко опаковки от мен, ще пиша само за новите за мен продукти:

Душ гел Uriage - цяло лято изкарахме аз и децата с него, ползвах го и като втора стъпка за почистване на лице. Страхотен продукт, икономичен и не изсушава, много приятен лек аромат. По-евтин и по-добър от душ олиата на марката, поне според мен, може да се намери и за 18-20 лв на промоция или по сайтове.
Маска за коса Билка - лека, малко рядка, лесно се отмива. Няма някакъв уау ефект, но моята коса има нужда от време на време от рестарт с леки, билкови продукти за честа употреба и ми свърши добра работа лятото. Цената е без коментар.
Isdin Fusion water - моята несполучлива слънцезащита през последните месеци. Като цвят, усещане, защита без забележки, не е така покривна като B protect. Няма да я подновя, защото ми запуши порите, лицето ми изглеждаше като мръсно, занемарено, неподържано. На инат я измазах.
Seastars Magnetic serum - беше ми подарък от мила съфорумка, количеството беше малко за да видя пълния ефект, но абсолютно достатъчно за да преценя, че бих го купила. Лек, вижда се, че има антиейдж и стягащ ефект.
Бронзираща пудра Douglas Aquarelle - много красиви 3 цвята, отдавна търсих точно тези нюанси. Използвах по скулите, има лек блясък, носих целогодишно, вижда се голямото количество. Стои много красиво, но бързо изчезва от лицето, като трайност не е много добре. И все пак си я носих с удоволствие всеки ден, счупих я и я лепих 2-3 пъти и днес я натроших и събрах в кутийка.
Слънцезащита Ла рош - от години избягвах Ла рош, Биодерма и Авен като слънцезащити, обаче този тестер ме спечели и ще си купя в пълен размер като изхабя наличностите.
Апивита тонирана слънцезащита spf 30 - мирише много хубаво, покрива добре, но не харесвам много как стои като се намажа. Едва ли бих го купила в пълен размер.
Почистващ гел Eucerin Dermo pure - години наред ми беше топ любимец за почистващ гел, но ЕГН-то ми явно си каза думата и вече не виждам същия резултат. Купих го за дъщеря ми, все така добър в почистването, но за млада кожа. На мен вече ми изсушава доста лицето, въпреки че го ползвах 1-2 пъти седмично.
Боята за коса, мицеларната и термалната вода ги използвам постоянно. Шампоанът на Билка е втора опаковка, ще бъде подновяван често.

# 553
  • София

Останах изключително приятно изненадана. Миниатюрна опаковка, но страшно икономична. Продуктът е много течен и добре попиващ. Не ми лъщеше и омазняваше. С 3 такива опаковчици (бяха част от комплекти с други продукти) изкарах цяло лято на морето (само за лицето, разбира се).

Писах преди за кремовете на аптеки Нове. Откритието ми за тази година са те. Вече пробвах няколко различни вида и съм повече от доволна. В момента съм подновила Миракъл и имам нощен от серията.

Харесвам маслата за тяло на марката и душ геловете, но от гела бях разочарована. Идваше ми някак химически и лепкав. Не бих повторила.

И трите душ гела бяха приятни, с превес на ДМ-ския, за който научих от форума и ползвах няколко опаковки с удоволствие през лятото, когато трябваше да минавам многократно през деня през банята и в други случаи това ми се отразява зле, но сега кожата ми остана нежна.

Най-ужасният продукт, който някога съм ползвала. Ароматът беше приятен и дотам. Талк, талк и отново талк. Краката ми ставаха бели и сухи, оставяха следи по обувките и по пода. Кошмар. Може би за човек с обилно изпотяване да е ок, но аз обичам такива продукти лятото за освежаване, а накрая го изхвърлих, защото така ми изсуши кожата, че почна да се бели.

Поредният ми любим дезодорант. Пробвах да го сменя с други - не става, пристрастена съм, а на другите все им намирам кусури. Няма нужда от реклама, но пък цената му скача буквално до всяка следваща покупка.

Също много любим продукт. Икономичен - 1 капка става на цяла шепа пяна. Измива напълно, без да остават следи от декоративна козметика. Не изсушава кожата. Поднових, даже в по-голяма опаковка.

Също много добър продукт. Получих го като част от награда във форума, заедно с пасти и четка за зъби, конец и т.н. Всички продукти ме изненадаха много приятно и вече сме активни потребители на марката у дома. Няма натрапчив вкус и аромат, но дава усещане за добра грижа и свежест.

Още един любим продукт. Купих друг вид от същата марка, но не съм толкова доволна и ще подновявам точно този измивен крем. Много нежен продукт е и оставя усещане за чистота.

Втора опаковке ми беше това, което не очаквах, защото не съм фенка на марката, но конкретно този продукт за коса и още няколко (отново за коса) са им добри попадения. Косата ми от тях е освежена, чиста, здрава и добре ароматизирана.

# 554
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен Ла Рош за най-добрата марка слънцезащита,които съм ползвала досега и до преди 2-3г купувахме само нея.
Последно време вземам основно спрей на Eucerin,който е много лесен за ползване и предпазва без забележки.

От Бг се прибрах с слънцезащита с анти ейджинг ефект на Нукс и едва я трая. Брутално силна,химична миризма,която няма отмирисване. Иначе кремчето попива бързо,не оставя следи и не белее. Знам си аз,че на Нукс нищо не се купува и все пак...

Общи условия

Активация на акаунт